Impermo België Omdömen 10 095

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Langsgegaan op een zondag 1u voor sluiting. Toch heeft een hele vriendelijke medewerker uitgebreid tijd besteed om terrastegels buiten te bekijken en te vergelijken. Daarnaast heeft hij ook direct een... Se mer

Företagsinformation

1. Kakelbutik
  2. Marmorleverantör
  3. Leverantör av natursten
  4. Leverantör av trä och laminatgolv

Om Impermo België

Skrivet av företaget

Impermo heeft de vloer die bij je past. Bij je leven, en bij je budget. Ontdek onze producten in een van de 15 toonzalen of op onze website www.impermo.be.

Bij Impermo kan je rekenen op het grootste aanbod in de Benelux. Onze professionele adviseurs staan je bij met advies en helpen je met het maken van de juiste keuze. Op zoek naar inspiratie? Er is altijd een Impermo showroom in je buurt!

Heb je een specifieke vraag? Aarzel zeker niet op contact op te nemen met onze klantendienst.

Contacteer de klantendienst
Bekijk onze FAQ

Impermo a le sol qui vous convient. Pour la vie, e vt compte tenu de votre budget. Découvrez nos produits dans l'une de nos 15 salles d'exposition ou sur notre webshop www.impermo.be.

Chez Impermo, vous pouvez compter sur l'offre la plus grande du Benelux. Nos conseillers professionnels vous aideront à faire le bon choix. En quête d'inspiration? Il y a toujours un showroom Impermo près de chez vous!

Vous avez une question spécifique? N'hésitez pas à contacter notre service clientèle.

Contactez le service clientèle

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vlotte verkoop in de winkel

Goede verkoper in de winkel, onmiddelijk bestelling geplaatst en daarna direct door naar het afhaalmagazijn voor de tegels te gaan halen. Impermo Genkersteenweg, zeer vriendelijk en vlot personeel! Zeer snel geholpen zonder problemen!

15 april 2026

Impermo Wetteren, top!

Heel vriendelijk personeel, vooral de persoon die ons heeft geholpen (Maxime, Wetteren). Heeft ons steeds geholpen met bijbestellingen, retours en problemen die rezen. Zouden hier meteen opnieuw komen voor onze vloer!

9 januari 2026

Scherven brengen geluk....

Bij de levering van onze keukenvloer 75x75 cm bleek na 2 weken en zonder te controleren bij levering, het onderste pak met 2 tegels gebroken. Een simpel telefoontje naar Impermo en ik kwam terecht bij Mr. Jacques van de "customer care". Wat een vriendelijke man !!! Hij begreep mijn probleem, stelde me direct voor om 2 foto's te sturen van de betreffende tegels en binnen het uur had ik een orderbevestiging voor het afhalen van nieuwe tegels, geheel onder garantie ! Wat een goeie service !!! Bedankt Impermo en vooral bedankt Jacques, binnenkort plaats ik zeker nog een extra bestelling want onze renovatie is helemaal nog niet klaar. Top !

15 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloze service na verkoop. Bedrog bij korting.

In oktober ‘25 tegels besteld met ‘Bisbeurskorting’ van 34,99€ naar 29,99€ per m2. Dit samen met de tegeldragers en co, levering voorzien in april ‘26.
Vandaag de dag staan de tegels aan de gewone prijs van 29,99€. Puur bedrog. Eerste domper.

Tweede domper: Bij levering enkel de tegels ontvangen, geen tegeldragers, geen tegelvoegen, en geen tegelrubbers mee met de levering.
Klantendienst opgebeld.
Ik had 3 dagen verlof genomen om het terras te plaatsen, ben dus al een dag kwijt. Ze gingen me asap terugbellen. Niemand gehoord. Zelf teruggebeld in de middag. Ze hadden nog geen nieuws van het magazijn. Volgende dag ging ik zeker nieuws hebben.
Volgende dag om 11u nog niemand gehoord. Zelf terug moeten bellen.
Hadden al een uur nieuws van het magazijn dat de rest opnieuw besteld moet worden!? Geen idee waarom. Dichtste levering kon pas twee dagen later. Bye bye verlof om het terras te plaatsen!
Ik begrijp niet dat dit drie dagen moet duren om uw goederen die niet werden meegeleverd na te leveren bij een bestelling die al maanden op voorhand vastgelegd werd.
Waardeloze service en is de eerste en laatste keer dat ik bij Impermo besteld heb.

14 april 2026

Slechter dan slecht

In de showroom in Wetteren goed geholpen. De tegels opgehaald en helaas was 30% gebroken. Overzicht foto’s gemaakt van elke doos waar te zien is hoe veel tegels kapot zijn. Voor Impermo is dit niet voldoende en moet ik alle 30 tegels, die in brokken en stukken liggen, naast elkaar op de vloer leggen en fotograferen. Dit is gewoon moeilijk doen om niks, aangezien de toegestuurde foto’s duidelijk genoeg zijn.
Vervolgens meld ik bij de klantenservice dat ik dat belachelijk vind, waarop de beste man antwoord ‘u bent zelf belachelijk’. Heel jammer dit.

14 april 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Cher

Cher pour des petits pot d échantillons surtout quand il faut choisir 1 couleur. 1 pot avait déjà été utilisé. Il restait que la moitié

21 mars 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.