Elke stap was van tevoren heel duidelijk uitgelegd, en zo verliep het ook. De uitslag heeft mij bijzonder veel duidelijkheid en bevestiging gegeven. Kortom, ik ben blij dat ik deze stap heb genomen
Det här tycker kunderna
App werkt prima en de uitslag was er binnen de gestelde termijn. Fijn ook dat mijn data bij jullie veilig zijn, en alleen toegankelijk voor mij en wie ik daar toegang toe geef. Wel zou ik zelf graag... Se mer
Of iets nuttig is, hangt natuurlijk samen met de waarde die je er zelf aan toekent. Ziektes zijn lastig te voorspellen, maar zodra je jouw kwetsbaarheden kent, wordt het wel eenvoudiger om hiermee rek... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
iGene gives you practical information to help you live a healthier and happier life, based on your own DNA profile. Find out more about DNA analysis and the iGene App.
Kontaktuppgifter
Oude Haven 102 , 6511 XH, Nijmegen, Nederländerna
- +31 (0)10 310 4200
- info@igene.eu
- www.igene.eu
Alles is goed verlopen,testkit is goed…
Alles is goed verlopen,testkit is goed uit te voeren
Goede duidelijke updates en…
Goede duidelijke updates en communicatie, fijne uitgebreide informatie, goeie app
Makkelijk te doen
Makkelijk te doen, het wijst zichzelf. Ik heb veel gehad aan alle inzichten die het DNA-profiel heeft gegeven
Snel en efficiënt
Snel en efficiënt, hun beleid is volgens mij ook geschikt dat ongewenste mensen niet ineens over mijn data beschikken.
Kennis over DNA
Zeer interessante info ontvangen over DNA-testen. Binnen het kader van epigenetica is dit een aanbevolen testing.
Info komt niet overeen
Administratief goed geregeld en een mooie app. Echter, ik vind het heel erg vreemd dat mijn COMT-gen volgens het overzicht van iGene gemiddeld werkt (intermediair), en dat de iGene-professional vervolgens stelde dat ik juist een traag werkende COMT heb. Hoe dan, dat spreekt elkaar toch tegen??! Verwarring alom.

Svar från Igene
Alles volgens afspraak
Makkelijke kit met duidelijke beschrijving; je wordt goed op hoogte gehouden de stappen die doorlopen zijn.
Fijn dat het anoniem is.
Het kan nooit kwaad.......
Het kan nooit kwaad om meer van jezelf te weten. En je weet nooit wanneer het echt nut heeft. Meestal komt zoiets plotsklaps op...
I got the results within 6 weeks
I got the results within 6 weeks, easy to check on the app, can. now work with a nutritionist to see how we can optimise my biochemical pathways.
Hoe uitgebreider de DNA-test, hoe nuttiger.
Zeer nuttige informatie, vooral de uitgebreide informatie en de uitleg en het advies daarbij door dr. Eveline van der Wel. Dat zou ik iedereen aanraden die echt nut wil hebben van de DNA-analyse. Met de adviezen kan ik een aantal gezondheidsproblemen direct aanpakken en weet ik ook hoe en waarom dat werkt.
Blij dat ik dit rapport heb laten…
Blij dat ik dit rapport heb laten maken. Maakt veel duidelijk over mijn gezondheid waar ik anders niet achter gekomen was. Je krijgt een app waarin je alles kunt nakijken
Belangrijk om de gegevens te weten
Ik ben erg blij met mijn "paspoort" en vind het belangrijk dat ik zulke gegevens nu weet. Ik ga ermee naar mijn apotheek zodat ze daar ook op de hoogte zijn en er rekening mee kunnen houden bij de dosering van medicijnen, mocht ik die in de toekomst nodig hebben. Ook de andere gegevens geven een "houvast".
De informatie is prima maar ik blijf…
De informatie is prima maar ik blijf het jammer vinden dat je voor de overige info flink extra moet bij betalen.
Goede duidelijke uitleg van iets ingewikkeld als DNA
Goede duidelijke beschrijvingen in begrijpelijke taal. Antwoorden gekregen op al vermoedde genetische afwijkingen. Dit is een test die standaard opgenomen zou moeten zijn binnen een zorgpakket. Vooral al je jong bent.
Ook het medicijn paspoort is heel erg nuttig. Nu kan er op maat behandeld worden ipv uitproberen. Gezond leven en sporten zijn belangrijk voor een kwalitatief hoogwaardig leven. Deze test is een waardevolle toevoeging.
Doet wat het zegt
Ik had graag iets duidelijker inzicht in de totale kosten
Ik had graag iets duidelijker inzicht gehad in de kosten. Er zijn kosten verbonden aan het openen van bepaalde processen. Deze kon ik niet terug vinden op de site ( althans niet overzichtelijk) . Verder is alles keurig netjes afgehandeld en behandeld . Ik ben blij dat ik de dna test heb gedaan
Snelle resultaten
Snelle resultaten, duidelijk uitleg, maar 1 ding begrijp ik nog niet maar dat komt wel.
Nuttig voor medische behandelaars
Nuttig voor medische behandelaars, arts, fysio, apotheek, neuroloog en psychiater
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.