2,3

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

2,3

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Weigering contaners

Vorige week verhuis doorgegeven aan de gemeente. Wijkagent langs geweest.
Maar Igean wil ons geen afvalcontainers bezorgen. Eerst moeten ze electronisch alles doorgegeven hebben.
Wij zijn een gezin van 5 en kunnen nergens onze afval in doen, wordt ook niet opgehaald. En dit met deze temperaturen.
Een schande!!
Echt heel onvriendelijk behandeld aan telefoon ook.

7 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Igean een maatschappij die zijn zakken vult met het afval van andere...

Helaas al sinds de start sinds het Diftar systeem invoegen is...

Toen ik in 2020 terug in mijn geboorte gemeente kwam wonen (Brasschaat) was de zwarte container nog steeds en al jaren met stickers van Brasschaat (€ 6,00) voor een ophaling voor 240L.
Toen ik mijn container zelf aankocht hier op het lokale containerpark aan € 50,00 had ik hier geen probleem mee gezien deze niet elke ophaling buiten stond, enkel als deze vol zat.
Vanaf 2021 +- juni werd het diftar systeem ingevoegd waar ik technisch niet op tegen ben, tot al snel bleek dat ik 'gebruiksrechten' m.a.w. huur voor mijn eigendom moet betalen.
Dit doe ik absoluut niet, telkens ik een factuur krijg herbereken ik het bedrag - deze kosten en dat is wat ze krijgen.
Na enkele telefoontjes hier over kreeg ik steeds het zelfde antwoord... iedereen moet dit betalen...
Waar mijn antwoord op weer was, dat begrijp ik voor personen die bij Uw dienst een nieuwe container vragen wat ik niet doe zodat Uw dienst minder kosten dient te maken en meer winst... blijkbaar niet goed genoeg.

Sinds deze maand 06/2026 wordt het Diftar systeem ook toegepast op onze groene container (ook mijn eigendom, zelf aangekocht niet omgewisseld)
Echter hebben we zelf moeten bellen om te container te registreren gezien de brief wisseling toch niet opgang kwam, maar ook hier maak ik geen probleem van.

De groene container zou vanaf 19/05 aan de straatzijde moeten staan want dan begonnen ze met het aanbrengen van de chip en de stickers, zo gezegd zo gedaan...

Dagen gaan voorbij helaas geen chip geen extra papier geen contact.
Eens ik de jongens zie die instaan voor het aanbrengen van de chip spreek ik deze aan en wordt me verteld dat mijn container niet op het programma staat en dat ik best even bel.
Dit doe ik weer waarbij gezegd wordt dat het de komende dagen zeker gaat gebeuren.
Helaas tot 01/06/2026 nog steeds geen chip of sticker, dus weer aan de telefoon, na 20 minuten in de wacht eindelijk iemand aan de lijn waarbij ik uitleg dat er nog steeds geen chip is aangebracht en dat aanstaande woensdag 03/06/2026 mijn container geleegd zou worden wat ook nodig is want deze zit vol.

De dame is vriendelijk maar kort met volgende antwoord,
Beste uw container staat aanstaande woensdag om 06.00u voor de ophaling op schema op het nodige aan te brengen. ik dank ze hartelijk en hang weer op.

Vandaag 03/06/2026 om iets na 8u staat de vuilniswagen hier met het resultaat dat de container niet geledigd wordt gezien er nog steeds niets is aangebracht. Meteen neem ik de telefoon en ik bel met zeer groot ongenoegen en toch met enige irritatie.

Ik krijg direct iemand aan de lijn, deze dame had volgens mij een slechte nacht gehad (we zijn maar mensen) en begint me direct te onderbreken en verteld enkel dat ze kan zien dat er aanpassingen zijn gedaan en dat ik volgende keer een extra doos naast de container mag zetten en hierbij houdt het gesprek ook op...

Wel de doos zullen ze krijgen en deze zal ik ook buiten stockeren zoals de container zelf...
Sorry jongens van de afhaling maar net zoals mijn frustratie gaat het voor jullie ook gefrustreerd zijn deze mee te nemen.

3 juni 2026

Walgelijk

Walgelijk. Onvriendelijk. Fouten alom. Gruwelijke service. Kan niets goed zeggen. Ik haat ze

15 maj 2026

Klantenservice onbestaand

Al verschillende keren werd mijn GFT-container niet opgehaald/leeggemaakt. Een groene container die voor een groene haag staat, dat is schijnbaar te ingewikkeld. Maar ik kan hem moeilijk bij de buren zetten.
Meldingen aan de klantendienst zijn volstrekt zinloos want er komt steeds een standaardantwoord terug nl. dat ik toch moet wachten tot de volgende ophaling. Vooral in de lente/zomer is dat een probleem aangezien de ophaling slechts om de twee weken gebeurt dus dan staat hij er - minstens! - een máánd met alle gevolgen vandien, Hij komt dan letterlijk tot leven.
Klacht indienen kan men net zo goed laten dus IGEAN, haal die mogelijkheid aub uit jullie app, dat zou wel zo eerlijk zijn. Het is ongelofelijk frustrerend dat dit blijft gebeuren en je er volstrekt machteloos tegenover staat.

23 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dank aan Wim Van Den Rul voor uitstekende service

Als dakwerkbedrijf doen wij regelmatig beroep op IGEAN voor asbestophalingen via de lokale afvalverwerkingsbedrijven van onze klanten.

Wij willen graag onze oprechte waardering uitspreken voor de samenwerking met Wim Van Den Rul, die instaat voor de coördinatie van deze ophalingen.

De communicatie en ondersteuning vanuit IGEAN behoren zonder twijfel tot de beste die wij tot op vandaag hebben ervaren. Afspraken worden correct nagekomen, er wordt actief meegedacht en alles verloopt steeds vlot en professioneel.

De manier waarop Wim dit aanpakt, mag wat ons betreft een voorbeeld zijn voor andere regio’s en afvalverwerkingsbedrijven.

Bij deze willen wij Wim dan ook uitdrukkelijk bedanken voor zijn inzet, professionaliteit en uitstekende service.

Dankjewel Wim!

Met vriendelijke groeten
Koen Vergauwen
Conradus BV

30 mars 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Gebeld met een Wendy van IGEAN voor een…

Gebeld met een Wendy van IGEAN voor een vraag. Het oordeel gevormd op 1 minuut zonder 1 vraag was merkwaardig.
Ik kreeg een lading die zeker niet voor een klantenservice beller ivm vuilbakken bedoelt was.
FIX YOUR ATTITUDE.

24 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Al 2 keer dat mijn gft niet volledig…

Al 2 keer dat mijn gft niet volledig word geleding. Althans betaal ik per kilo.
Dus word het gewicht dat erin blijft opnieuw gewogen en afgerekend.
Zo kan ik ook geld innen.
Hiervoor gemaild en uitleg gekregen hoe hun systeem werkt maar daar heb ik geen boodschap aan . Wel mijn rekening dat in mindering gaat.

28 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ophaling GFT niet gebeurd!

Op 26/9 is onze GFT vuilbak niet leeggemaakt terwijl hij al klaar stond van 25/9 om 18u. Er stond nog een bak van een buur in ons gebouw dat ook niet leeggemaakt was.

Ik heb op 26/9 een melding hiervan gedaan. Mijn buur blijkbaar niet. Op 29/9 krijg ik een melding dat dit is doorgegeven en dat ze asap contact opnemen. 1/10 Na de middag nog niemand gehoord. Ik bel zelf, ze gingen dit checken en mij terug contacteren. Vandaag 2/10 op voicemail bericht dat er voor de rest geen meldingen waren dus dat alles in orde en dat ze niet terugkomen. In Edegem wordt de GFT wekelijks opgehaald in Lint maar om de 2 weken en nu zou ons vuilnis pas opgehaald worden na een maand. Waarom zou ik nog moeite doen om te sorteren. Mijn vuilbak is vol, er gaat niks meer bij. Het is schandalig dat uw GFT pas na een maand wordt opgehaald!

26 september 2025

Schandalige service

Review namens mijn gepensioneerde ouders in Boechout.

Igean besloot vandaag om de vuilbakken niet leeg te maken wegens een accountprobleem. Telefonisch sprak men van een chipprobleem (met beide vuilbakken, geloofwaardig hoor). Enkele weken geleden werd hun account ook zonder reden “per ongeluk” afgesloten en werden ze ook niet opgehaald. Nu moeten ze op hun leeftijd nog het vuilnis weer uit de vuilbakken halen, in zakken steken en naar het containerpark brengen. Schandalig bedrijf en walgelijke customer service

26 augusti 2025

IGEAN= GEEN FEEDBACK

Ik heb voor 2 verschillende services gemailed naar hun automatisch invulformulier, maar eonder enige feedback.

Dan maar bellen, denk je dan ...
Maar aiaiaiaiai....voor de vriendelijkheid moet je´t zeker niet doen!

Heel moeilijk om er dekundig advies of andere info te krijgen!!

Als er een concurrent zou zijn geweest voor de Stad Mortsel...dan was ik er sowieso gaan vergelijken!!

25 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De klantenservice is uiterst onbeleefd…

De klantenservice is uiterst onbeleefd en totaal onprofessioneel. De medewerker die ik sprak, verdient het niet om in deze functie te werken. Haar houding en manier van communiceren geven een zeer negatief beeld van het bedrijf. Ze lijkt geen enkele interesse te hebben in het helpen van klanten en maakt de ervaring met de klantenservice ronduit frustrerend en teleurstellend.

9 augusti 2024

Belabberde service

Ik ben vanuit NL naar België verhuisd en heb een aanvraag gedaan naar afvalcontainers voor ons huurappartement. Nu bleek dat de oude huurders nog een restafvalcontainer hadden staan waar wij niks van wisten. Ik ben gaan zoeken en trof deze ergens in een berging in zeer vieze en slechte staat aan (gebruikschade en vol viezigheid en spinnenwebben). Ik heb IGEAN toen gevraagd of ik een nieuwe geleverd kon krijgen maar dit was onmogelijk. Dit kan enkel en alleen voor beschadigde containers. Ik ben er op gewezen dat ik hem maar gewoon zelf moet zien schoon te maken.

Wat een belabberde service!

22 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onterecht geld van account verdwenen

Ik zit al weken te mailen om, na mijn verhuis, een afrekening te bekomen. Mijn saldo is ook verdwenen van mijn account maar een afrekening ontbreekt. M.i. dient er toch een afrekening gemaakt worden vooraleer je al het geld van een account wegwerkt? Mailen heeft weinig zin want ik krijg steeds hetzelfde nutteloze antwoord.

14 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte service en customer care

Ze hebben mijn vuil heel slordig meegenomen met de helft voor mijn straat. Vervolgens blokkeren ze alles zonder rappels als je binnen de paar weken geen 1,29€ betaald. Het zijn amateurs die onvriendelijk zijn.

25 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

een stelletje afzetters zijn het

een stelletje afzetters zijn het. Ik woon hier al bijna 55 jaar en heb vorige week voor de eerste keer een vuilbak aangevraagd omdat we hier nu met 2 wonen. Ik moet 15 euro betalen terwijl anderen die in Stabroek komen wonen en binnen 1 maand een vuilbak aanvragen niets moeten betalen. SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!!!!!

11 september 2023
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Oplichting of foutje van de firma ?

Sinds jaren levert en beheert Igean de huisvuilcontainers. In 2013 werd voor de laatste keer door ons een groene GFT container voor het laatst gebruikt. Daarop hebben we de keuze gemaakt, deze niet meer te gebruiken en lieten hem ophalen. Er werden geen legingen meer gedaan en geen facturen verstuurd door Igean. Tot ik in 2022, bij de introductie van de nieuwe restafvalcontainer een factuur krijg voor 10 jaar !! gebruik van een GFT container. Alle vorige jaren is hier met geen woord over gerept en niets gefactureerd. Dit kan niet maar bij Igean houd men voet bij stuk. Indien wij de container nog zouden hebben, dan had Igean jaarlijks een factuur moeten sturen zodat ik direct wist dat er een fout was gemaakt. Nu wachten ze 10 jaar om alles in 1 klap te ontvangen. Dit kan absoluut niet !

8 september 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.