Hyundaivdheijden Omdömen 3

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Afspraak gemaakt, auto toch verkocht!

Proefrit gemaakt en vervolgens serieus in onderhandeling geweest. Na een hogere inruilwaarde heb ik aangegeven dit kort met mijn vrouw te willen bespreken. Op verzoek van de verkoper heb ik snel een afspraak voorgesteld om de koop definitief te maken. Ondanks dit duidelijke en actieve contact is de auto zonder enige waarschuwing aan iemand anders verkocht.
Hoewel dit juridisch misschien mag, is dit wat mij betreft onprofessioneel en onbetrouwbaar. Zeker omdat uit een eerdere review blijkt dat dit geen incident is. Het geeft ook mij sterk de indruk dat bij dit bedrijf omzet belangrijker is dan het nakomen van afspraken en het respectvol behandelen van klanten.

12 januari 2026
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Het is dat je minimaal 1 ster moet

Het is dat je minimaal 1 ster moet geven maar ook deze ene is het bedrijf niet waard. Waardeloos bedrijf, verkoper komt afspraken niet na en liegt! Zaterdagmiddag bij hen een Tucson gevonden die aan al mijn wensen voldeed. Ik wilde graag een proefrit maken maar dit ging helaas niet. Het was al wat later op de middag en er stonden nog al wat auto’s in de weg. Met de verkoper een afspraak gemaakt voor vandaag, dinsdag, voor een proefrit enz.. Dinsdag omdat de verkoper op maandag vrij was. Hem duidelijk gemaakt dat ik serieuze interesse had om de auto te kopen en hem gevraagd te zorgen dat hij niet verkocht zou worden voor dinsdag. Dat was volgens hem okĂ©, hij zou het doorgeven aan zijn collega’s en hij zij er nog bij dat wanneer er een proefrit ingepland staat de auto niet verkocht wordt voordat de proefrit gemaakt is. Naam telefoonnummer van mij zou hij genoteerd hebben en de afspraak stond volgens hem ingepland. Bij het verlaten van de garage nogmaals benadrukt de auto niet te verkopen voordat ik de proefrit heb kunnen maken. Natuurlijk niet zij hij nog en tot dinsdag. Wat blijkt bij aankomst vandaag op afgesproken tijdstip; de auto was verkocht!!! Hij probeerde zich er onderuit te praten met een leugen dat hij nog gebeld zou hebben maar mij niet te pakken kreeg omdat het een oud nummer was! Hoezo oud heb ik je zaterdag doorgegeven, hij had het nummer gewoon niet genoteerd. Respectloos hoe er hier met potentiĂ«le klanten om gegaan wordt. De auto kan maar verkocht zijn, omzet belangrijker dan afspraken.

21 oktober 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer