Hulksburgerhus Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

kom ind i butikken hvor jeg kan se noget røg, og det lugtede som en cigaret. det kom fra et baglokale og efter ser jeg en mand gå ud af det rum hvor der kom røg og vaske sine hænder bagefter. han ryge... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kom forbi så var der en medarbejder der hed Mert der præsterede en rigtig god service en flot og charmerende fyr der også fik lavet nogle gode burger 10 stjerner her fra

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Virkelig ringe service. bestiller på just eat inden for åbningstid og levering er på vej. 15 min før levering ringer justeat og siger at hulk burger house ikke bringer ud længere. Hvorfor h.... kan... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hulk burger - Hvidovre Vi har fået mad herfra 5 gange nu over 1/2 års tid, og deres burgere er altid super lækre og personalet er venlige og serviceminded. Maden tager altid mellem 10-15 min l... Se mer

Medel

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Det for dårligt!

Det for dårligt!
Mig og min ven bestilte to burger med pommes frites fra Hulks Glostrup. Vi bestilte bacon i den ene burger, med det havde de glemt. Bøffen i begge burgere var fuldstændigt skamstegt, så de var hårde og havde ingen saft, og bollen var sej som om burgeren har været i mikroovnen.

8 mars 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sten i pommefrit knækker kindtand

Købte burgermenu fra Hulks Hvidovre, fik leveret af Wolt.
Bider i pommefrit og knækker en halv kindtand af i to store stykker. Er lamslået og rædselsslagen. Finder resten af stenen, får den pillet ud af pommefritten.
Kontakter Wolt, der returnerer betalingen for købet.
Kontakter Hulks, hvor butikchefen (der påstod han hed Michael), udelukkende besvarede mig med: "Vi sælger ikke sten her". Jeg forsøgte igen at forklare. Derefter gentog han 3 gange at de ikke sælger sten og tilføjede at de havde travlt nu. Og så var den samtale slut.

Så.... Hvad der skulle have været en doven lørdag hyggeaften, bliver nu en tur til tandlægevagten og formentlig rigtig mange penge for udtrækning og implantat. Jeg er dybt dybt rystet!

12 augusti 2023

Hulk burger - Hvidovre

Hulk burger - Hvidovre

Maden tager altid mellem 10-15 min længere end udmeldt når man bestiller, men er helt sikkert det værd.

Så når vi skal have burgere, er det altid hos Hulk burger i Hvidovre 😀

15 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Elendig service og truende personale

Elendig service og truende personale der snakker som om de vil op at slås med dig hvis de ikke forstår hvad du siger. Jeg har ellers spist der nogen gange før på Frederikssundsvej i Husum, men med en dalende mad kvalitet over tid og nu også så elendig service er jeg i hvert fald 100% ikke kunde der mere igen! Det er simpelthen for dumt, ubehageligt og uprofessionelt desværre..

22 februari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte mad over tlf hos min far og…

Bestilte mad over tlf hos min far og der blev sagt et kvarter, kommer så derned og der sker intet, der går 30 min før jeg får min mad og imens kan jeg se pomfritterne er lavet samme tid som jeg kom. Kommer så hjem med maden ALT var koldt og ingen dressing eller noget, kæft det var tørt og det største spild af penge og tid ever. Tak Glostrup afd. For det ringeste måltid nogensinde

13 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De plejer at lave vildt gode burgere

De plejer at lave vildt gode burgere, men d. 30/11 bestilte jeg 2 menuer af hver 144,- og begge menuer var ekstremt oversaltede. Wolts kundeservice kunne øjensynligt ikke få fat i dem i 2 døgn efter og da de endelig fik fat på dem, ville de kun give en burger i kompensation.
Jeg tror sq burger King er nemmere, billigere og mindre salt 🤗
Det bliver et nej tak herfra fremover!

29 november 2022

Sindssyge lækre burgers

Første men absolut ikke sidste gang.
Bøfkødet er frisk, bliver formet ved bestilling, lækre råvarer, ikke bare limesaft - men fra friske lime.
Virkelig gode burgers.

17 oktober 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.