Det här tycker kunderna
Jeg kom forbi så var der en medarbejder der hed Mert der præsterede en rigtig god service en flot og charmerende fyr der også fik lavet nogle gode burger 10 stjerner her fra
Virkelig ringe service. bestiller på just eat inden for åbningstid og levering er på vej. 15 min før levering ringer justeat og siger at hulk burger house ikke bringer ud længere. Hvorfor h.... kan... Se mer
Hulk burger - Hvidovre Vi har fået mad herfra 5 gange nu over 1/2 års tid, og deres burgere er altid super lækre og personalet er venlige og serviceminded. Maden tager altid mellem 10-15 min l... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
kom ind i butikken hvor jeg kan se…
kom ind i butikken hvor jeg kan se noget røg, og det lugtede som en cigaret. det kom fra et baglokale og efter ser jeg en mand gå ud af det rum hvor der kom røg og vaske sine hænder bagefter. han ryger i baglokalet og det lugter i butikken. han råber af sine medarbejder og det ser ud til at være chefen.
Jeg kom forbi så var der en medarbejder…
Mert havde styr
Tak til restauranten i Hvidovre!
Oprigtigt den bedste burger jeg har fået i lang tid i Københavns området.
Bestilte online og kunne hente 20 minutter efter, selvom jeg kastede mig ud i en 600g’s burger. Havde forestillet mig det tog længere tid, og så havde medarbejderne en dejlig attitude mod mig. Selv min kæreste der ikke kan lide burger var enig i at det var en god burger vi fik :)
nok det værste jeg nogensinde har spist…
nok det værste jeg nogensinde har spist burgeren og pommesene var okay men det flækkede mig og mine 3 andre venners mave skal aldrig spise mad der igen D;
Jeg har lyst til en burger og får en…
Jeg har lyst til en burger og får en super god burger på Hulks burgerhus, på Frederikssundsvej, sammen med min kæreste.
I had to pay twice for THEIR mistake
I bought my burger through their online website. I didn't get a confirmations after I paid, and the website looked wierd and it kept looking like I hadn't paid. So I accidentally placed the order twice. I called them and asked if they could cancel one of my orders, and dismissively said no, and that they couldn't do anything about it. When I argued that it was their fault, because their website didn't work, they said that they know the website was being problematic, but I needed to pay twice. The argument was "that they just put the patty on the grill".
This was during peak dinner time (6 PM). They could EASILY just have cancelled the order, and used the patty for another order.
This is bad costumer service, waste of my money and waste of food. It's lack of accountability, especially when they KNEW their website was not working properly.
Brændte chicken nuggets og pomfritter
Brændte chicken nuggets og pomfritter. Burgeren smagte nærmest kun af ketchup.
BEDSTE BURGERSTED I HELE DANMARK
BEDSTE burger jeg NOGENSINDE har SMAGT!!! glem jagger, halifax, alle de der "gode" burgersteder, og tag herhen istedet. Deres burgere er af bedste kvalitet, man kan smage at det er helt frisk kød de bruger, og tjenerne servicerer en som om man er konge over danmark. Der er en smuk udsigt henover bjergene, og burgerne er direkte billige. Jeg lover dig, du vil ikke blive skuffet. Ventetiden er kun omkring 5 minutter, selvom jeg kunne se mindst 100 personer inde på restauranten. Hver enkelt person så glad ud, og der var intet larm selvom der var så mange. Desuden har de masser af plads, ikke vær bange for for mange mennesker. ANBEFALET 100%, hvis jeg kunne give 6 stjerne ville jeg have gjort det!!!!
Pas på!
Velsmagende burger. Undrede mig lidt over hygiejnen ved tilberedelsen og skulle have fulgt min undren og skepsis. Natten efter indtagelsen af burgeren fik jeg diarre og efterfølgende mavesmerter og feber/hovedpine. Min diarre har indtil videre stået på i snart 3 døgn.
Bestilte en bacon burger...
Bestilte en bacon burger. Fik en burger med et ækelt blødt slattent stykke kalkun kød. "Gigant" pommes er en ca. 8x12 cm bakke. Aldrig igen.
Waow en dejlig madoplevelse skal helt…
Waow en dejlig madoplevelse skal helt klart prøves igen.
Altid god mad !!!
Virkelig ringe service
Virkelig ringe service.
bestiller på just eat inden for åbningstid og levering er på vej. 15 min før levering ringer justeat og siger at hulk burger house ikke bringer ud længere. Hvorfor h.... kan man så bestille? Yderligere er justeat 3-4 bankdage om at overføre retur. Virkelig ringe service, både hos hulk burger house og justeat.
Bedste bøffer
Kan ikke give andet end 5 stjerner. Det simpelthen den bedste burger jeg har smagt.
Jeg har bestilt 2 burgermenu med extra…
Jeg har bestilt 2 burgermenu med extra ost som er betalt for men der er ik kommet noget i dem, vores drikkevare fik vi også forkert vi bestilte Faxe kondi og fik Faxe kondi sukkerfri, også har vi ventet 2 timer på maden. Så vores mad var helt slasket. Meget dårligt sted.
Ikke værd!
Jeg bestilte en smash burger menu fra husums hulks burgerhus og blev så skuffet over den lille styk kylling der var inde i, altså jeg er vildt skuffet! Den fyldte ca 35% af bollen, så jeg endte til sidst med kun at spise brød med salaten! Jeg har endda taget et billede af brugeren, samt hvor lille kyllingen var! vil ønske man kunne uploade det! Det er sidste gang jeg spiser derfra.
Bestilte 4 burger 2 med ekstra tilbehør…
Bestilte 4 burger 2 med ekstra tilbehør bøf og spejlæg men det var der intet af da vi kom hjem med maden. Bløde pomfritter, forkullet bøffer og alt for meget salt.
Ikke første gang de snyder med de ekstra tilvalg som man har betalt for.
Sidste gang jeg køber mad fra det her skod sted i Husum.
Ventede 20 min i telefonen for at reklamere men opgav, tænker de har for travlt med andre utilfredse kunder.
Hulks Husum
Altid mega god service, og virkelig lækker mad!
Vi bestiller altid fra dem når vi skal have burger. Kæmpe anbefaling!
I dag skulle vi have mad til 9 personer, alt var perfekt, varmt og lækkert.
Tak for mad!
Dårligt.
Virkelig en ærgelig oplevelse, vi var 4 drenge som bestilte burgers til landskampen. Et par timer efter fik jeg madforgiftning og endte på hospitalet. Havde et længere sygdomsforløb, fødevarestyrelsen er derfor også underettet. Maden blev købt fra deres forretning i Glostrup.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.