HotelSpecials.nl Omdömen

5 156
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima aanbiedingen! Duidelijk aanbod.Gebruik kaart om locaties te zoeken wat minder transparant. Invullen per hotel goed te doen. Niet fijn is de nare manier om aan het eind vd invulprocedure Al... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reeds vele malen geboekt bij hen,en uitermate tevreden,ook met de door hen aangeboden prijzen In de hotelwereld staan ze hun mannetje en vrouwtje! Inderdaad in nogal wat gevallen komen ze af met z... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aangenaam verrast. Eerder in Antwerpen overnacht in een Ibis hotel en die was gewoon vies. Voor de prijs alles keurig voor elkaar. Nette schone kamer. Bedden lagen goed. Zeer lekker ontbijt met voor e... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Wij zouden met 2 stellen een paar nachten naar Hasselt gaan en konden tot de dag ervoor tot 16.00 uur gratis annuleren. Rond 14.00 uur die dag is er iemand ziek geworden en mocht vd arts niet re... Se mer

Företagsinformation

6. Hälsohotell

Om HotelSpecials.nl

Skrivet av företaget

Meer dan 20 jaar ervaring

HotelSpecials is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot één van de grootste vakantieaanbieders voor korte vakanties in Europa. Je vindt bij HotelSpecials de beste hotel deals en hotel aanbiedingen in landen als Duitsland, Nederland, België, Frankrijk en Zweden. De veilige en snelle boeking heeft al meer dan 2.5 miljoen klanten overtuigd.

Ruim aanbod aan hotels

Bij HotelSpecials kun je gemakkelijk en snel het juiste hotel zoeken en boeken voor je volgende vakantie. Boek een last minute hotel, maak een citytrip of ga gezellig samen een romantisch weekendje weg naar een wellness hotel! HotelSpecials biedt een tal van mogelijkheden om verschillende soorten hotels te boeken. Denk aan goedkope hotels, romantische hotels, kasteelhotels en luxe hotels.

Unieke Specials en extra’s

Om jouw overnachting net wat extra’s te geven bieden hotels unieke Specials en extra’s aan via HotelSpecials. Profiteer altijd van een ontbijt inclusief, een goede korting en waardevolle extra’s. Met de 2=1 Special betaal je bijvoorbeeld voor slechts één van de twee nachten. Bij een Wellness Special overnacht je in een wellness hotel en mag je gratis gebruik maken van de Wellnessfaciliteiten. En met de VIP Upgrade Special upgrade je gratis naar een luxere kamer en profiteer je van een late check-out.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(5 156)

927 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Kamer was ruim en schoon,ook het…

Kamer was ruim en schoon,ook het personeel was zeer vriendelijk, alleen de 3 gangen diner was niet wat ik verwacht had!! maar het ontbijt was zeer goed. Kom zeker een keer terug.
Frans en Yvonne.

8 augusti 2026

Beste Frans en Yvonne,

Dank jullie wel voor jullie uitgebreide review! Fijn om te horen dat de kamer en het personeel goed bevallen zijn, en dat het ontbijt zeer goed was.

Wat betreft het 3-gangendiner: jammer dat dit niet aan jullie verwachting voldeed. We nemen dit mee als feedback richting het hotel.

Wat fijn dat jullie zeker terug willen komen — daar kijken we naar uit!

Groetjes,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Overzichtelijke site en simpel boeken

Hoi Rene,

Wat goed te horen dat je tevreden bent over onze website en het boeken op de site. Dat horen we graag.

Tot ziens op onze website.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Boekingsprocedure helder en verliep…

Boekingsprocedure was helder en verliep soepel. Goede prijs bovendien.

Hoi Ger,

Wat fijn te horen dat alles duidelijk was en je een mooi geprijsde special hebt kunnen boeken.

Boeking hotel in Rotterdam

Duidelijke beschrijving van de overnachting/kamer, opties en de daar bijhorende prijs. Na de boeking ontvang je snel een bevestiging. In mijn geval moest ik 10 euro aan betalen, rest bedrag moet ik betalen bij aankomst in het hotel.

Hoi Roger,

Dank je voor het delen van je ervaring en goed te horen dat alles duidelijk was.

Een mooi verblijf toegewenst en graag tot ziens op onze website.

Makkelijk te boeken.

Makkelijk te boeken.

Hallo heer Strijker,

Bedankt voor het delen van je ervaring en goed te horen dat het boeken soepel is verlopen.

Snel en eenvoudig kunnen reserveren

Snel en eenvoudig kunnen reserveren

Hoi Sonny,

Dank je voor je feedback en wat fijn te lezen dat het boeken soepel is verlopen.

Goede aanbiedingen

Goede aanbiedingen, snel geboekt en zeker goedkoper dan andere sites!

Hoi Hanyvo,

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je onze aanbiedingen aantrekkelijk vindt en dat je snel hebt kunnen boeken.

We zien je graag terug op onze website.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede aanbieding en makkelijk geboekt

Het boeken via HotelSpecials ging heel gemakkelijk. De website is overzichtelijk en de informatie over het arrangement en wat er inbegrepen is, was duidelijk. We vonden bovendien een erg goede aanbieding voor ons verblijf. Na het boeken ontving ik direct een uitgebreide bevestiging met alle gegevens en ook de prijsopbouw was transparant. Tot nu toe een prettige ervaring met HotelSpecials.

Hoi 'klant',

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te lezen dat je het boeken gemakkelijk vond, onze website overzichtelijk is en de informatie over het arrangement duidelijk was. Leuk dat je daarnaast een goede aanbieding hebt gevonden en dat ook de bevestiging en prijsopbouw duidelijk voor je waren. We wensen je alvast een heel fijn verblijf!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Te warm

Te warm, geen airco en geen koelkast.
Verblijf matig, toch wat gedateerd.

Hoi Bert,

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat ditmaal een verblijf geboekt via onze website wat tegenviel, onder andere doordat het er erg warm was en er geen airco of koelkast aanwezig was. Dit nemen wij mee in de samenwerking met deze locatie.

We zien je in de toekomst graag weer terug op onze website.

Goede service en goede internet site

Goede service en goede internet site

Hoi Johanna,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en website.

Geweldig

Veel informatie over omgeving en wat er te doen is?veel keuze uit hotels en goede prijs?goede website makkelijk zoekproces.

Hoi Jolanda,

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons ruime hotelaanbod, de goede prijzen en de informatie over de omgeving. Leuk dat je het zoeken op onze website ook zo gemakkelijk vindt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijke site snel geboekt snelle…

Duidelijke site snel geboekt snelle bevestiging

15 augusti 2026

Hoi Greja,

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te lezen dat je onze website duidelijk vindt, je snel hebt kunnen boeken en de bevestiging snel hebt ontvangen. Graag tot ziens op onze website!

Prima aanbiedingen!

Prima aanbiedingen!
Duidelijk aanbod.Gebruik kaart om locaties te zoeken wat minder transparant.
Invullen per hotel goed te doen.
Niet fijn is de nare manier om aan het eind vd invulprocedure
Allerlei loshangende fruit erbij te verzamelen..
Toeslag voor dit, servicemogelijkheid voor dat ..
Bij elkaar genomen goed te doen! TOPPIE!

Beste heer/mevrouw Pruijssers,

Bedankt voor jullie uitgebreide review! Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over ons aanbod en dat het zoeken en boeken per hotel goed te doen is. Tegelijkertijd bedankt voor jullie feedback over de kaartweergave en de extra opties en toeslagen tijdens het boeken. We begrijpen dat dit minder prettig en overzichtelijk kan aanvoelen en nemen jullie feedback zeker mee.

Fijn dat jullie de ervaring uiteindelijk als positief beoordelen. Graag tot ziens op onze website!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

ERNSTIGE problemen bij gebruik van cadeaubon

Na HEEL VEEL positieve ervaringen in de voorbije jaren hadden we nu EERSTE , ernstige problemen bij het gebruik van een cadeaubon bij Hotelspecials . Uiteindelijk werden die , dank zij UITERST voorbeeldige hulp van de klantenservice opgelost . Proficiat en vele dank aan Valencia !

14 augusti 2026

Hoi Leo,

Wat vervelend te horen dat er een probleem was met je cadeaubon. Excuses dat het in eerste instantie niet soepel is verlopen. Goed te horen dat onze servicedesk dit wel voor je op heeft kunnen lossen. Dank je voor het delen van je ervaring en graag tot ziens op onze website.

Prettig om te boeken

Prettig om te boeken, procedure snel en goed.

13 augusti 2026

Hoi Elise,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat het boeken prettig, snel en eenvoudig verliep. We wensen je een heel fijn verblijf!

Makkelijk en overzichtelijk

7 juli 2026

Hoi Petra,

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat het boeken gemakkelijk verliep.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles was duidelijk vermeld op de…

Alles was duidelijk vermeld op de website

12 augusti 2026

Hoi Sadloe,

Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te lezen dat je alle informatie op onze website duidelijk vond.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al jaren tevreden over Hotelspecials!

Hoi Henri,

Wat leuk te horen dat je en trouwe bezoeker en boeker bent van onze website. Dank je wel daarvoor.

We zien je ook in de toekomst graag weer terug op onze website.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Moeten annuleren vanwege vol zijn!!

Ik had net een weekend geboekt.
Wordt ik door het hotel gebeld, dat het niet kan.Vol!! Tja zeg!!!
Heel slecht. Moeten annuleren!!

Hoi Mar,

Wat vervelend om te horen dat je na het maken van je boeking door het hotel bent gebeld met de mededeling dat er geen beschikbaarheid meer was. We begrijpen goed dat dit erg teleurstellend is, zeker als je uitkeek naar een weekendje weg. Onze excuses voor het ongemak.

We hebben je via Trustpilot gevraagd om aanvullende gegevens met ons te delen, omdat we op basis van de informatie in je review je boeking helaas niet kunnen terugvinden. Als je ons de gegevens van je boeking stuurt, kijken we graag met je mee. Als je dat wilt, helpen we je ook graag met het vinden van een passend alternatief.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.