Jag har bokat hotell via hotels.com och det har fungerat bra. Det jag saknar är bekräftelse på vistelser som gjorda men inte syns på min sida. Det är ganska många som saknas. Jag har försökt att kon... Se mer

Vi gjorde en resa med bil från Sverige till England och bokade hotellen via Hotels . Com för att erhålla fria nätter och cashbak 24 nätter 2 har troligt påförts mitt tillgodo konto likaså tidigare har... Se mer
Har rest med Hotels.com många gånger och vi har aldrig haft några problem. När man nu fick problem så går det inte att komma fram till personlig service. Ingen hjälp från Hotels.com. som har någon j-l... Se mer
Alltså BIG No för detta site. Jag avbokade en bokning samma dag som jag hade bokat men det har gått flera veckor och jag har inte fått tillbaka pengarna. På hemsidan står 7 arbetsdagar när man ringer... Se mer
With Hotels.com, it’s all in the name. Choose from hundreds of thousands of hotels and earn rewards on all of them for every trip. We make it easy to find the right stay, wherever you’re headed. We help travelers book hotels with confidence through instant discounts, comparison tools, 24/7 customer service and flexible options it is easy to find the right hotel for every trip. From earning rewards for your future trips on eligible stays to unlocking Member Prices for instant discounts. we’re here to make booking feel simpler, more valuable, and help you save time choosing the right stay. We’ve built Hotels.com to help travelers spend less time comparing endless choices and more time feeling good about the stay they book. With upfront pricing, helpful hotel comparison tools, and flexible options when you need them, we make it easier to book with confidence and get more out of every trip. *Subject to Hotels.com Rewards terms and conditions, as explained at www.Hotels.com. Taxes and fees apply to the free night.
Get instant discounts on hotels today.
5400 Lyndon B Johnson Freeway, 75240, Dallas, USA
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Behövde åka hem igen till Stockholm från Sundsvall 2 timmar efter incheckning.
Fick höra först av hotels chathjälp att det absolut skulle gå att ordna något slags återköp då jag bara hann ställa in väskan i rummet.
2 dagar senare berättar dom att det inte finns något dom kan göra utan säger åt mig att kontakta mitt egna försäkringsbolag istället. Vilket är konstigt då dom inte har något med saken att göra.
Sedan skickar dom mig en kupong på 250 kr som "plåster på såren"
Sämre bokningstjänst går nog inte att hitta än dom här idioterna.
Kommer informera alla jag känner om hur oseriösa dom är.
Funkar inte någongång. En app som levererar 0. Testat på fler telefoner raderat installerat om. Kasst
Har använt hotels många ggr tidigare då både jag och min man bor på hotell både via jobb och privat, Men det är garanterat sista gången vi använder oss av hotels.com för bokningar.
Gjorde en bokning i vanlig ordning. Kom till hotellet där det inte fanns någon reservation? Upptäckte sedan att datumet blivit ändrat. Ringde och fick ingen hjälp mer än att dom kunde avboka (såklart, då kan dom ju tjäna mer pengar genom att boka in nya kunder). Fick därefter boka direkt via hotellet istället och fick därav betala dubbelt.
Finns det inte noll stjärnor? Hotels.com förtjänar inte ens 1. De förmedlar boende med falsk marknadsföring. Bilderna stämmer inte överens och hotellet var så ÄCKLIGT att vi fick fly därifrån. Tänker de makulera fakturan? Nej. De lägger över ansvaret på hotellet i fråga. Fullkomligt oacceptabelt!
Förvänta er en anmälan inom kort.
Avråder STARKT från att använda detta bluff företag!!!
Vart är valen för lägenhet + lägenhetshotell på er hemsida?? Borta??
De sammarbetar med riktigt sunkiga hotell och låter de lägga upp falsk marknadsföring om sig själva. Hamnat i en riktig håla tack vare deras falda marknadsföring och nu kan jag inte byta eller få pengar tillbaka. LITA INTE PÅ DEM!
Om vi hade bokat via hotellet hade två nätter för 2 personer gått på 2700 kr. Via hotels.com 3300kr. Alltså är det dyrare att köpa hotell vistelse via hotels.com än att köpa direkt via hotellet. Alltså är hotels.com helt onödigt företag.
Bokade kryssade husdjursvänligt...Fick pris...sen återkom hotellet och ville ha ytterligare 500 kr per natt.
Oseriöst företag som först lägger betalning via Klarna som man valt och sen helt plötsligt plockar bort den från Klarna så att man får påringning från hotellet att de inte fått betalt. Kommer aldrig mer använda hotels.
Bokade hotel i Karlskrona, sökte flera ggr. Helt plötsligt hade appen ändrat datum, en månad framåt. Klockan var runt 19:00, och jag behöcde hotell samma natt. Kanon bra kände jag. När jag tryckt igenom bokningen, ser jag att den är en månad framåt, samt inte om- eller avbokningsbar. Ringer 2min efter (mitt misstag) kundtjänst, får bra service och lovade att lösa det med hotellet. Fick senare mail om att det inte gick. För mig låter det helt sjukt, att man inte kN avboka det. Finns inget hotell som kräver betalt en månad innan besöket. Det gäller Hotell Aston i Karlskrona, och han jag pratade med i receptionen var totalt ointresserad att lösa något. Känns som en bra affärside för både Hotels.com och hotell Aston.
Tänkte skänka rummet till någon uteliggare i Karlskrona, så kommer det till någon nytta.
Går inte att komma till någon kundtjänst som kunde svara på av vilken anledning det inte gick att boka fler än 29 nätter. Mycket dåligt.
Har länge uteslutande använt hotels.com för att boka hotell, har funkat toppen och bonus att jag samlat rewards och kunnat lösa in gratisnätter. Men nu verkar något ha hänt med Hotels, det är kass sökfunktion, appen kraschar så fort man försöker använda den, hemsidan står bara och laddar tills man tillslut får felmeddelande. Efter otaliga försök att söka boende på hotels.com nu under vår och sommaren lutar det åt att byta till annan aktör, trots att jag har en innestående gratisnatt att nyttja.
Hotels.com är en katastrof! Det går inte att omboka från två nätter till en... (!) Agenten på chatten ursäktar endast med att det inte är möjligt att boka om och tipsar om att istället ringa direkt till hotellet. På hotellet så hänvisar dom tillbaka till detta skräpföretag. Moment 22!
Helt bisarr upplevelse. Bokade en månad i förväg via Hotels.com när jag och familjen var på genomresa i Split i Kroatien. 4-stjärnigt hotell och jag betalade 3500 för EN natt, då förväntar man sig ändå någorlunda kvalitet och service. När jag kommer till hotellet säger receptionisten att hotellet är överbokat och att vi blir förflyttade till ett annat av kedjans hotell (de hade 3 stycken hotell på samma område). Det var en total nedgradering och inte alls det vi blivit utlovade av bilder osv, dessutom var det hotellet vi blev nedgraderade till ett hotell som var betydligt mycket billigare. Allt var betalat och klart hos Hotels.com och jag ringer till kundtjänst där jag först får vänta cirka 20 minuter på att ens komma fram, när jag väl får prata med en svensk kundtjänst säger hon att denna typen av ärenden är det inte dem i Sverige som tar hand om utan det är en engelskspråkig kundtjänst. Jag blir kopplad till någon form av call-center med en ”reseagent” som knappt kunde prata engelska och hade så grov brytning på indiska att hon var tvungen att bokstavera flera ord för att jag över huvud taget skulle fatta något. Hon lovade kompensation inom 24 timmar eller att de skulle fixa ett alternativt boende då det var under all kritik. Det har nu gått 1 och ett halvt dygn och har inte hört någonting, varken från någon på hotels.com eller från hotellet. Åtminstone kan man önska sig mellanskillnaden tillbaka.. hon skulle dessutom skicka ett mail till mig med uppgifterna vi pratat om men det har jag inte sett skymten av.. bortom all kritik hotels.com
Bokade ett hotell i Krakow på Campanile hotel och fick betala 5700 inkl frukost för 4 nätter. Fredag till tisdag. Nästa vecka samma hotel 4700. Verkar vara överpris som jag betalat. På hotellets rumsdörrar står det 219 pln
VARNING!!!Boka ej med hotel. Com de har ingen koll på hotellen de erbjuder på sina sidor. Två g har våra hotel blivit avbokade i nära anslutning till avresa . Ingen hjälp från dom de pengar som är betalda till hotellet kan de inte begära tillbaka eller hjälpa till med att få tillbaka. Boka själva via hotellen o använd inte hotell.com. Det blir dyrare och ni får ingen hjälp från företaget. Urdåligt!
AVRÅDER STARKT ALLA FRÅN ATT BOKA MED DETTA FÖRETAGET!!!! DEM VILL BARA HA DINA PENGAR OCH NÄR DET HAR BLIVIT FEL I BOKNINGAR OCH DU FÖRSÖKER FÅ TAG PÅ DEM SVARAR DEM INTE ELLER SÅ SÄGER DEM ATT DEM SKA HJÄLPA DIG MEN DU HÖR ALDRIG AV DEM IGEN.
Nu har jag försökt under några timmar att kunna svara på en bokning där jag vill kunna lägga till en transfer till hotellet från flygplatsen men jag får bara en felkod. Jag har försökt med olika webläsare. Jag försöker få hjälp av chatbotten står det att jag måste logga in vilket jag redan är. När jag letar efter min resa är det tomt. Jag har ändå fått mailbekräftelse. När jag klickar på knappen "kontakt hotellet" står det bara att jag ska ringa 1-5555555. Dags att lämna hotels.com