Hotel Nordig Omdömen 19

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hele hotellet er under al kritik

Ingen service overhovedet. Hotellet mindede om et spøgelseshotel.
Hele hotellet var uhygiejnisk. Ingen sæbe eller toiletpapir på toiletterne, gulvet var møg beskidt, gardinerne direkte ulækre, sengegavlen var ikke rengjort i noget der lignede 10 år. Vi måtte be om et lagen for at kunne ligge op af den.
Morgenmaden var under al kritik og det billigste af det billigste. Kl 9 var der knap morgenmad til to personer med mindre man ville have en riskiks, et stykke bondebrød og tomat. Bordene, dækkeservietter var fedtet og beskidte.
Booking.com burde lave en opdatering af deres beskrivelse og billeder. Vi fortryder vi ikke tjekkede trustpilot inden vi bestilte.
Ikke et sted vi kommer igen og de får ingen positiv omtale fra os.

18 juni 2025

0 ⭐️ Virkelig dårligt hotel🤮

Virkelig dårligt hotel, kommer der aldrig mere.
Møgbeskidt, manglende morgenmad, manglede personale.
Booking.com burde opdatere billeder og beskrivelse på dette sted. Det lever slet ikke op til beskrivelsen. Der har været mange klager gennem tiden, og der er ikke fulgt op eller rettet op på noget som helst.
Vi fortryder vi ikke tjekkede Trustpilot, men stolede på Booking.com’s beskrivelse og billeder.
En øv oplevelse, og bestemt ingen anbefaling herfra.

14 april 2025

Ingen morgenmad og beskidt

Vi havde bestilt med morgenmad, men der var ingen morgenmad og lukket ind til hvor det bliver serveret.
Værelset lignede ikke at det var rengjort. Der lå en vatpind på badeværelset, en gammel shampoo flaske i brusekabinen og tandpasta på spejlet. Lyset på badeværelset virkede heller ikke og de havde sat en pære i en ledning i kontakten og hængt ledningen over sæbe-holderen. Gav dårligt lys, og tænker oveni det er farligt når man har børn med og det er et vådrum. Kaffe var der intet af heller.
Jeg kontaktede dem efterfølgende og de tilbød 10€ i kompensation for den manglende morgenmad (til 3personer) - vi afslog.
Jeg har tidligere boet på hotellet og været tilfreds, men kommer ikke til at bo der fremover.

16 mars 2025

Aldring dette hotel igen

Intet personale tilstede på hotellet, skimmelsvamp på værelset, havde bestilt morgenmad men igen intet personale så ingen morgenmad. Hotellet er slidt og ikke særlig behageligt sted at overnatte ligger langt væk fra Flensborg bymidte
Sværere at få fat i på telefonen og der er man endelig få fat i dem på telefonen for at klage at de uforskammet jeg kan slet ikke anbefale nogle af booke dette hotel

14 mars 2025

Virkelig dårlig oplevelse.

Virkelig dårlig oplevelse.
Ingen service
Usselt værelse
Dårlig morgenmad, hvor man servere kuvert flutes
Badet veksler mellem iskoldt vand til skold hedt
Kan være i tvivl om, der er gjort rent siden forrige gæst
IKKE ANBEFALDELSESVÆRDIGT

8 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi havde en overnatning fra den 28/6…

Vi havde en overnatning fra den 28/6 til 29/6 morgenmad var fra kl 8 til 10 da vi kom til morgenbuffet kl 8.05 var alle fade ryddet og der var kun youghurt og rundstykker tilbage og intet pålæg eller æg. Virkelig dårlig service.

29 juni 2024

Værste oplevelse nogensinde

Vi havde booket værelse online på hotellets egen hjemmeside og fik også en bekræftelse på mail på det, men vi fik aldrig mailen med koden til værelsesdøren, og da vi ankom 22,01 var receptionen lukket og ingen svarede på det tlf nr som stod på døren.
Efter et par timer måtte vi opgive og finde et andet hotel.
Vi har siden rettet henvendelse til hotellet flere gange men de er simpelthen holdt op med at svarer, men vi mener naturligvis at vi skal have vores penge tilbage, men det kommer nok ikke til at ske desværre

27 oktober 2023

Værste skod hotel

Værste skod hotel. Da vi ankom havde de overbooket, da der var sket en fejl.
Tilbød os en kvistværelse som trøst. Da klokken var mange tog vi imod det.
Ledninger hang ude af væggen. Huller i loftet var dækket med tape. Ingen wifi. Usselt af værste skuffe.
Fuld pris tog de også for hele herligheden.
Hold jer langt fra. Det hotel burde lukke øjeblikkeligt..
Utroligt hotels.com har det i deres udvalg. Tror de snyder folk, når jeg læser hvad andre oplever.
Birgitte Henriksen

16 april 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Udmærket

På ydersiden ser hotellet slidt ud, men værelserne er rigtig fine. Morgenmaden var sølle, og prisen var lidt dyrere end den burde. Men jeg kunne sagtens finde på at overnatte der igen, hvis jeg skulle besøge Flensborg.

15 oktober 2020

🤮🤮🤮

Forleden fik mig og min famile en rigtig træls oplevelse da vi skulle tjekke ind på hotel Nordig. Da vi ankom på “hotellet” startede forvirringen hurtigt, vi fik fortalt at vores 2 bookede værelser var blevet afmeldt da det brugte betalingskort blev “afvist” også selv om der klart og tydeligt stod i ordres bekræftigelsen at betalingen ville foregå ved ankomst. Vi blev derfor nødt til at køre den lange vejen til det nordlige Jylland kl. 23 om aftenen.
Udover det blev der udvist en dårlig service og en sarkastisk venlighed, derfor kan hotellet slet ikke anbefales

En tur der endte i kaos

Dårlig oplevelse hvor hotellet havde aflyst vores reservation, som måske var deres fejl eller booking.com. Skuffet over at de ikke gjorde mere for at hjælpe os med at finde på en løsning - for dårligt at de bare lod os have det fulde ansvar over at det var aflyst, og ikke selv ringede booking.com op. Vi var 4 personer afsted og havde glædet os til at overnatte der og hygge os i Flensborg dagen efter. Turen endte desværre tilbage til Nordjylland da der ingen overnatningsmuligheder var.

Dårlig oplevelse

Hotellet havde aflyst vores reservation grundet ugyldige kreditoplysninger. De ringede ikke - men sendte os blot en mail gennem booking.com om at vi skulle redigere vores betalingsoplysninger indenfor 2 timers ellers ville hotellet blive aflyst (kunne ikke tjekke min mail på daværende tidspunkt). Mine kreditoplysninger var korrekt da vi bookede igennem booking.com og vi ville betale på hotellet ved ankomst, da dette var en mulighed, men så havde de blot aflyst og booket værelserne ud til andre. De havde ikke andre ledige og sagde at det måske var en fejl i systemet så? Rigtig ærgerlig oplevelse. De får 1 stjerne, da man ikke kunne give mindre og en af hotelmedarbejderne trods alt, forsøgte at finde et andet hotel til os - dette lykkedes dog ikke.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hotellet havde aflyst vores reservation…

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dårlig oplevelse

Synes ikke man kan kalde det et Hotel, det er mere et hostel, der er morgenmad fra 8 - 10 da vi kom 9.30 var der stort set ingen ting tilbage og der blev ikke fyldt op, det ligger også pænt langt fra byen. Vil ikke besøge stedet igen, det skal siges personalet var søde og rare, derfor jeg ikke gav 1 stjerne.

14 oktober 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super hyggeligt ophold

Har lige haft et rigtig hyggeligt ophold. Smilende og imødekommende modtagelse. Pænt og hyggeligt værelse.
Dejlig morgenmad. Stille og roligt område.
Vi har bare fundet vores favorithotel i Flensburg, hvor vi vil komme fremover

11 september 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super dejlig!

Har lige haft 2 overnatning på Hotel Nordig, og jeg kan bare give 5 stjerner hele vejen.
En super venlig manager, de gør alt for at følge gæsterne velkommen.
Altid smilende og lyst til at snakke med alle.
Værelser er en perfekt størrelse, varmt og badeværelse er super rent.
Morgenmad har så meget at vælge imellem, med altid frisk frugt, mælk, salat, pålæg osv.

Har ikke en eneste klage at komme efter.
Kan kun varmt anbefales.

Tusind tak for en dejlig weekend!!

5 mars 2017

Utroværdig!

Vi havde booket hotellet, men var nødt til at aflyse - hotellet havde allerede hævet pengene fra vores dankort. Hotellet ville ikke give os pengene tilbage, men de tilbød at vi kunne få overnatningen på et andet tidspunkt.
Da vi i januar gerne ville benytte os af dette, så skrev hotellet at vi skulle have brugt vores overnatning i 2013. Hotellet havde IKKE informeret os ang. dette og udover dette så vælger hotellet ikke at svare på vores mails.
De er utrolig utroværdige og uprofessionelle - jeg kan aldrig anbefale nogen at benytte dette hotel!

26 februari 2014
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.