Er netop hjemvendt fra en lille tur i det tyske 🇩🇪 Vi valgte at tage en overnatning på hotel des Nordens. Prisen var fin og fint så det ud på billederne. Vi blev modtaget af en meget venlig,... Se mer
Det här tycker kunderna
Er lige kommet hjem efter et skønt weekendophold på Hotel des Nordens. Opholdet var købt gennem riiskov bilferie og indeholdt ophold i Deluxe værelse inkl. mad begge dage. Hotellet er efterhånden nog... Se mer
Ekstremt ringe. Konen havde bestilt en mini-ferie på 2 overnatninger. Næste gang undersøger vi anmeldelser og ikke mindst Google Maps da området/bygningen er en del af Fleggaard grænsehandel. Slidte... Se mer
Wellnessophold på Hotel Des Nordens.. hmm ikke rigtig. jacuzzien virkede ikke. Aquapoint var lukket mandag (vi havde ellers bestilt sen tjek ud) baren var lukket. Vi havde glædet os til den flotte m... Se mer
Er netop hjemvendt fra en lille tur i…
Er netop hjemvendt fra en lille tur i det tyske 🇩🇪
Vi blev modtaget af en meget venlig, informerende og smilende receptionist så de få stjerner er ikke hendes skyld.
Til gengæld vil jeg mene hotellet generelt er ved at være “træt” og det kan jeg sagtens leve med til prisen - men - selvom prisen er fin, så skal der altså være visse standarder der skal være i orden!
Rengøringen - der var - noget der i hvert fald lignede urin på det øverste toiletbræt og på de langhårede gulvtæpper på værelset var der store brune plamager.
Fitness - et løbebånd er essentielt for at kunne kalde sig et fitness rum - det virkede ikke og der stod tekniker på ved begge dage.
Morgenbuffetten - descideret ringe service og mad! Der manglede konstant tallerkener, der var ingen juice i automaten, peberfrugten var slatten som gummi og pandekagerne kunne slå en mand ihjel, øv oplevelse!
Jeg er ikke sart, heller ikke min søn, så når han ikke vil spise pandekagerne - så er det slemt, har en video af pandekagen, hvor den bankes ned i tallerkenen, man kan her frygte tallerkenen går i stykker 🫣
et superior værelse
Vi købte et superior værelse i dyre domme, og blev meget skuffede. Der var kun 1 lænestol til et dobbelt værelse. Den ene af os måtte sidde på en skrivebords stol eller på sengen.
Hotellet er ikke 2025-niveau
Hotellet er ikke 2025-niveau, det er prisen til gengæld.
Vi ankom fredag aften, checker ind og kommer op på et værelse, der var slidt og beskidt.
Der var ingen hygge eller atmosfære. Koldt lys, kolde farver på væggen. Værelset lugtede gammelt, med et gammelt, ulækkert, plettet gulvtæppe i hele værelset. Der var brune pletter i loftet. Klædeskab med bøjlestang, men ingen bøjler.
Badeværelset var ikke ordentligt rengjort; sorte hår på gulvet, hår på væggene i brusekabinen, brune ‘løbere’ udenpå toiletkummen. I brusekabinen lå tidligere gæsters engangsskraber. Brusehoved var ulækkert med brune aflejringer, brusestangen var ved at falde ud af væggen. Hårtørreren virkede ikke, og man kunne ikke låne en anden; vi måtte vente 30 minutter, mens en teknikker kom og skiftede hårtørreren på væggen. Det var sådan set fint, men vi kunne ikke komme videre med dagen, før det var sket.
På ankomstaftenen henvendte vi os i spa’en for at leje badekåber og gå i poolen. Det var ikke flere kåber, og man var ikke sikker på, at det kom nogen næste dag heller. Til trods for, at der annonceres på hjemmesiden med mulighed for leje af badekåber.
Vi nåede dog i poolen alligevel. Temperaturen nåede vist ikke op på de 28° som annonceret.
Poolområdet var fint, dog af ældre dato.
Service i baren om aftenen var rigtig fin, og det der gør, at hotellet kan få en stjerne.
Vi spiste morgenmad på hotellet. Den var hip som hap. Røræg overtilberedt, kun hvidt brød uden en eneste kerne. En personale var meget voldsom og sparkede døren fra køkkenet op, så jeg var millimeter fra at blive ramt, da jeg gik forbi.
Vi henvendte os i receptionen med vores klager på ankomstaftenen, her tilbød man 20 % kompensation, vi krævede og fik 50 %. I øvrigt havde vi booket opholdet direkte, da man reklamerer med, at det er den bedste pris. Umiddelbart er det billigere at købe deals.
Billeder er misvisende
Desværre levede opholdet ikke op til forventningerne. Billeder viste lækre retter. Men det var en middelmådig buffet begge aftner og 90% det samme som dagen før. Vandet var meget koldt og kun et lille boblebad.
Værelset lå lige ud til Fleggaards udluftningkanaler, så der var en del larm om natten. Der var en dårlig lugt på værelset, men det kunne klares med åbent vindue. Toiletbrættet var faldet af det ekstremt høje toilet. Og ja der var lidt pletter rundt omkring.
har lige været på et 4 dages ophold fra…
har lige været på et 4 dages ophold fra den 7-10 sep. Havde været inde og læse de dårlige oplevelser, så var lidt skeptisk . men må sige det blev gjordt til skamme . Værelserne var pæne rene .Båden morgenmad og aftensmaden (buffe) var rigtig godt . Venlig personale . Ja vandet var lidt kold indenfor, men vi havde vejret med os , så vi bade udenfor. Alt i alt et rigtig godt ophold. vi kommer helt sikkert igen
Nudist hotel
Vi kunne ikke benytte saunagus, da den er tekstilfri dvs.
du skal være nøgen. Jeg var der med min datter på 12 og vi havde set frem til en hyggelig weekend. Desværre var den spildt.
Selv udendørspool kunne vi ikke benytte, da der gik en nøgen mand rundt omkring den. Det er åbenbart tilladt at gå nøgen også uden for saunaen. Det var ubehageligt at være der med min datter.
Personalet i spaen var ikke særlig imødekommende, han tyssede på min datter på 12, fordi hun grinede, da hun var i fiskespaen. Han ville gerne vise andre gæster rundt, men var ret ligeglad med os. Jeg tror dette hotel ikke er vant til mennesker med ikke europæisk baggrund. Personalet i caféen, receptionen og restauranten var søde til gengæld.
Dejligt ophold
Vi var 15 personer på familieweekend den 16. - 17. august 2025.
Vi havde en dejlig weekend med gode, rene pool-værelser, fint pool-område, god buffet og lækker morgenmad.
En særlig ros til et hjerteligt og imødekommende personale
Forfærdeligt oplevelse
Skulle hjælpe min søn med at finde et romantisk ophold til hans frieri.
Valget faldt på netop dette ophold, fordi der på hjemmesiden blev vist, at der om aftenen var 4-retters menu, og at der var spa-område med bl.a. dampbad, sauna, infrarød sauna samt opvarmet pool og mulighed for forskellige tilkøb i spa-området.
Her er deres vurdering:
Vores ophold sluttede nærmest, før det startede.. Ved ankomst til receptionen får jeg sagt til min kæreste, at hun kan sætte sig på en sofa og vente, imens at jeg får os tjekket ind. Dette var meget heldigt, idet at vores første problem på turen startede her.
Idet at jeg skulle tjekke os ind, beder manden i receptionen om at se pas på den person, som har booket opholdet. Her svarede jeg ham, at opholdet er blevet booket af min mor. Manden insisterer herefter på, at vi så ikke kan få lov at tjekke ind, før han har set et pas med de informationer, som er blevet givet i forbindelse med booking af opholdet. Dette er også selvom, at jeg fremviser alle de e-mails, som er blevet sendt fra hotellet og Risskov i forbindelse med bookingen. Manden bliver tydeligvis fornærmet og siger igen, at han skal se det førnævnte pas. Herefter forklarede jeg ham hele situationen omkring mit planlagte frieri, og at det derfor er blevet booket igennem et andet navn, hvorefter han nærmest “smider” noget papir i hovedet på mig og surt siger, at jeg så skulle udfylde dem, før jeg kan få vores værelse. Da dette er blevet udfyldt, får jeg igen nærmest smidt nøglen i hovedet og fortalt hvor værelset var på hotellet.
Vi får taget vores bagage hen på værelset og vil efterfølgende ned i spa-området.
Her bliver vi så først mødt af en dør som ikke bliver åbent, idet at der er en saunagus i gang, og man derfor skal vente på denne er færdig. Vi venter omkring 20 minutter, før vi bliver lukket ind i spa’en.
Spa’en er indrettet på sådan en måde, at skabene, hvor man låser sit tøj inde, er i et andet rum end bruserne, så man skal gå nøgen, med et håndklæde rundt om sig, igennem informationen i spaen for at komme hen til bruserne, før man kan komme ind i spa’en. Dette var en meget ubehagelig oplevelse. Den første dag i spa’en har vi nærmest det hele for os selv, hvorfor vi tydeligt kan se at rengøringen i spa-området er mangelfuld. Der er snavs over det hele samt svamp i de fleste hjørner.
Vi bliver færdig i spaområdet og gør os klar til aftensmad i restauranten, hvor jeg muligvis havde tænkt mig at fri under desserten - alt efter hvordan stemningen på aftenen gik. Vi ankommer til restauranten og får at vide, at der ikke er 4-retters menu hverken i dag eller i morgen, da der er for mange gæster, hvorfor der vil blive serveret buffet begge aftener. Jeg siger så til personalet, at der på deres hjemmeside står, at der er 4-retters menu, hvilket de ikke svarer på og virker meget ligeglade med. Vi får blot at vide, at vi så kan tage mad 4 gange i buffeten.
Maden i buffet var kold, og der var tit længere perioder, hvor der manglede det ene eller det andet fra buffeten, som de havde svært med at fylde op.
Efter den dårlige oplevelse med aftensmaden beslutter vi os så for at gå op til et spillerum, som der er blevet skiltet med, at der er på hotellet. Idet vi stiger ud af elevatoren, der hvor spillerummet skulle være, bliver vi mødt af vasketøj, og et billiardbord som er i stykker og hverken har kugler eller køer. Det viser sig, at der slet ikke er et spillerum på hotellet, som der ellers er skiltet med. Vi ender derfor med at gå tidligt i seng.
Dagen efter må jeg jo indse, at jeg ikke kan få friet i restauranten, idet at jeg ikke finder dette romantisk at gøre nu, hvor der kun er buffet. Jeg beslutter derfor at gøre det på altanen i morgensolen. Her opdager jeg så, at hynderne på stolene, som står på terrassen, er plettet med snavs og tydeligvis aldrig blevet gjort rene.
Efterfølgende går vi ind i spa området igen. Her er der mange andre mennesker, og idet at vi går ind i dampbadet bliver vi på tysk råbt ad og svinet til, idet at der sidder en ældre dame derinde helt nøgen. Hun fortæller os, at man kun må benytte faciliteterne, hvis man er nøgen, hvilket ikke står skiltet nogen steder. Dette ryster os meget, og vi går ud i poolområdet. Her kan vi dog ikke være i længe, idet at vandet er koldt og ikke opvarmet, som der ellers er reklameret med.
Vi vil derfor gerne tilkøbe os en massage. Idet vi går ind til der, hvor man køber massage, bliver vi igen råbt ad af en dame, som fortæller os, at der igen er nøgne mennesker derinde, og at vi ikke kunne købe nogen massage, da vi ikke havde bestilt tid minimum 1 uge i forvejen (hvilket ikke står på hjemmesiden, som jeg grundigt har kigget igennem flere gange).
Vi beslutter at forlade hotellet- det eneste som var godt på opholdet var at min kæreste sagde JA
Stor morgenmads buffet
Stor morgenmads buffet, pæne og rene værelser, et venligt personale, gode faciliteter. Vi læste alle de dårlige anmeldelser efter vi havde booket opholdet og blev noget bekymret for hvilket oplevelse der ventede os, men vi må bare sige at de dårlige anmeldelser blev gjort til skamme.
Det eneste vi vil anbefale hotellet at ændre, er at der i bookingen står at man får serveret 3 retters menu efter kokkens valg, men på begge dage var der buffet.. dog en ganske ubemærket buffet og vi gik mætte derfra, men det kunne være en ide blot at ændre teksten til at man får buffet så ingen bliver skuffet.
Det levede op til vores forventninger
Det levede op til vores forventninger.
Overnatning fra Fredag til Lørdag incl. morgenbuffet.
-God og stor morgenbuffet.
- Pænt og rent.
- Imødekommende personale.
- Dejligt poolområde med spa og sauna.
- God beliggenhed hvis man vil handle ved grænsen.
Levede ikke op til forventningerne.
Levede ikke op til forventningerne.
Hotellet levede slet ikke op til billederne på hjemmesiden. Vi var kommet afsted uden at have læst anmeldelserne.
Pletter på vægge, loft, seng og gulvtæppe. En sovesofa, som vi købte et lagen til, da den var ulækker.
Poolområdet var dog ok og det meste af personalet var venlige.
Kedeligt og ikke pengene værd.
Rigtig fint hotel og go morgenmad ☺️
Rigtig fint hotel og go morgenmad ☺️
Vi spiste aftensmad ude.
Fint værelse og godt med plads i familie værelset 🙂
Ser meget slidt ud udefra , men alt ok inden for .
Aqua point var fint og der var ikke noget at udsætte på rengøringen .
Vi tog hjem på grund af uhumske forhold – kan ikke anbefales
Spaområdet var ikke, som det blev præsenteret. Poolen var kold, og faciliteterne manglede den afslappende atmosfære, man normalt forbinder med et spaophold. Vi havde bestilt en 3-retters middag, men blev i stedet henvist til buffeten med beskeden om, at vi "bare kunne tage tre gange". Det virkede både uformelt og lidt uengageret. Vi blev først tilbudt drikkevarer halvvejs gennem måltidet.
Værelset var desværre heller ikke i tilfredsstillende stand. Tæppet var plettet, væggen bar tydelige spor af skimmelsvamp, og rummet fremstod generelt slidt og dårligt vedligeholdt.
Ved sengen fandt vi desuden en intimstimulerende creme, som tydeligvis var glemt af en tidligere gæst. Det gav et indtryk af mangelfuld rengøring, hvilket var meget ubehageligt.
Vi tog hjem samme dag som vi kom.
Vi fik efterfølgende tilsagn om en fuld refundering. Men her næsten to måneder senere har vi stadig ikke modtaget pengene, og vores henvendelser bliver ikke længere besvaret. Det er meget ærgerligt og skuffer. Kan ikke anbefale.
Skuffende ophold – kan kun tilslutte mig de dårlige anmeldelser
Jeg havde set de mange kritiske anmeldelser af Hotel des Nordens, men håbede, det ville være bedre – desværre må jeg tilslutte mig skuffelsen.
Personalet var søde og værelset var okay, men her stopper det positive.
Aquapoint, som ellers var en af grundene til, at vi valgte stedet, var iskoldt og langt under standard. Det føltes mere som en offentlig svømmehal – og faktisk ville jeg hellere tage i en helt almindelig svømmehal end besøge det her igen.
Maden i restauranten var også en stor skuffelse. Vi havde forventet en 3-retters middag, men blev pludselig præsenteret for en buffet i stedet. Grøntsagerne var udkogte, kyllingelårene helt tørre, og salatbaren var kedelig og uinspireret. Den eneste ret, der var til at spise, var suppen – resten var virkelig ringe kvalitet.
Alt i alt et ophold, jeg hverken vil anbefale eller gentage. Det levede slet ikke op til forventningerne - eller billederne.
Skuffende.
Buffet to dage i streg, virkeligt kedeligt mad.
Skulle betale for upgradering, da de havde skrevet at de ingen værelser havde, men kunne se halvdelen af hotellet var mørklagte og der ingen boede i værelserne.
Baren var allerede lukket inden kl.21.
Vildt misvisende og skuffende
Vildt misvisende – vi vender ikke tilbage
Hotel des Nordens lever på ingen måde op til det indtryk, man får på deres hjemmeside. Facaden er trist og nedslidt, og aftenbuffeten var en skuffelse – smagsløs, sjælløs og af meget ringe kvalitet. Værelset var rengjort, men gulvtæppet med lange hår giver et uhygiejnisk indtryk og virker umuligt at holde rent. Spaområdet var koldt og klaustrofobisk – alt for småt i forhold til hotellets størrelse. Samlet set en oplevelse, vi på ingen måde kan anbefale.
Maden er det ringeste vi nogensinde har…
Maden er det ringeste vi nogensinde har mødt på et hotel!
Værelse fint, spa område fint set i forhold til prisen
Wellnessophold på Hotel Des Nordens.
Vi havde glædet os til den flotte mad på hjemmesiden. Der var dog buffet. Kedelig kedelig mad. Virkede som noget der bare var opvarmet. Udkogte grøntsager, salatblade og agurkeskiver. Øv! Morgenbuffet var ligeså kedelig.
Synes virkelig hjemmesiden og billederne er misvisende ift. hvor trist og nedslidt det hele er!
Elendig mad
Gode værelser, flinke mennesker i receptionen,
Restaurant under alt kritik.
Lige vendt hjem fra et ophold med…
Lige vendt hjem fra et ophold med aftenbuffet og morgenmad.
Begge måltider var nok det ringeste mad vi har fået nogen sinde, men prisen var i top.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.