Horlogeplanet

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1,5 jaar geleden 2 Armani horloges gekocht. Beide zijn na 1,5 jaar gebruik niet meer te gebruiken. Logo is losgekomen waardoor horloge niet meer naar behoren werkt en dus niet meer kunnen worden geb... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pakketje werd redelijk snel geleverd. Pakketje geopend en daarin een gift tasje en horloge zat in mooi luxe stevig doosje, ben blij met mijn Michael Kors horloge voor een gunstige prijs. Ook met mo... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede prijs! Klantenservice telefonisch niet bereikbaar, maar wel goed via Whatsapp! Zelfs in de avond binnen enkele minuten antwoord! Vergeten kortingscode werd alsnog verrekend. Levering was traag,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Horloge iets meer als 2 jaar geleden gekocht. Het horloge had waterschade en valt niet binnen de garantie(tevens na 2 jaar sowieso niet). Toch maar contact opgenomen. Het horloge teruggestuurd en kr... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Klockbutik
  2. Smyckesbutik
  3. Klockreparation

Skrivet av företaget

Wij geloven dat de horloge wereld één van de mooiste plekken is om te bewandelen. Wij delen deze wereld graag met jou! Dit doen wij door de mooiste modellen van diverse merken aan te bieden.

Kontaktuppgifter

Andra tittade också på

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vertrouwbaar

Zelf durfde ik eerst van deze site te bestellen. Aangezien het geen bekende site is en het om best veel geld gaat. Hierom had ik bij het bestellen van een Hugo Boss horloge er toch maar voor gekozen om een verzendverzekering van bijna 2 euro erbij te doen. Het pakketje is de volgende dag zonder kras of stoot bij mij thuis aangekomen. Zeker een aanrader!

14 november 2022

Svar från Horlogeplanet

Hartelijk dank Dor voor het vertrouwen! Het doet ons goed om te lezen dat alles naar wens is. We wensen je dan ook veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Goede prijs, goed horloge

Goede prijs, levering op de afgesproken dag, mooi horloge.

4 november 2022

Svar från Horlogeplanet

Hartelijk dank Eric voor het delen van jouw positieve ervaring! We wensen je dan ook veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Hugo Boss Hero 45mm zwart, goede service, snelle levering

De Hugo Boss Hero 45mm zwart besteld. Naast de snelle levering (binnen 24 uur) is het gratis merktasje en horlogeversteller erg leuk om erbij te krijgen. De hulp via de chatbot was erg snel en ik had binnen een paar minuten een medewerker te pakken.
Al met al blij met de service en afhandeling. Het horloge past perfect bij mijn pak voor de bruiloft morgen 👌👌👌

9 november 2022

Svar från Horlogeplanet

Bedankt Bas voor jouw mooie review! Wat mooi dat jij je nieuwe horloge morgen op een speciaal moment gaat dragen! Veel plezier toegewenst en natuurlijk ook veel draagplezier 😉 .

Netjes afgehandeld

Netjes afgehandeld. Retour ook

7 november 2022

Svar från Horlogeplanet

Bedankt Evangelos, voor het delen van jouw positieve ervaring!

Uiterst tevreden

Uiterst tevreden, volgende ochtend al in huis en met zorg ingepakt.

6 november 2022

Svar från Horlogeplanet

Wat leuk om te horen Willem dat jouw bestelling geheel naar wens is! Veel draagplezier toegewenst 🙂

Mooi horloge

Mooi horloge, voor een goede prijs, keurig in doos, zeer snel en goed verpakt bezorgd.

2 november 2022

Svar från Horlogeplanet

Bedankt Petra voor het delen van jouw ervaring! Veel draagplezier toegewenst🙂

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super snelle levering en zeer goedkoop…

Super snelle levering en zeer goedkoop in verhouding met andere winkels en sites

31 oktober 2022

Svar från Horlogeplanet

Fijn om te horen dat de bestelling naar wens is! Veel draagplezier van jouw nieuwe aanwinst 🙂

Heel snel bezorgd.

6 oktober 2022

Svar från Horlogeplanet

Bedankt voor jouw positieve beoordeling! We wensen je veel plezier van je aankoop.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sneller service geweldig horloge …

Sneller service geweldig horloge bedankt voor het korting ben zeer tevreden

11 oktober 2022

Svar från Horlogeplanet

Bedankt Mo voor jouw positieve beoordeling! We wensen je veel plezier van je aankoop.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Avond besteld en volgende middag binnen…

Avond besteld en volgende middag binnen en helemaal naar beschrijving.
Super Hugo boss horloge

30 september 2022

Svar från Horlogeplanet

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! We wensen je veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Goed

Alles klopte wat was afgesproken.

3 oktober 2022

Svar från Horlogeplanet

Hartelijk dank voor het schrijven van deze review!

We wensen je veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Super tevreden!

Super tevreden!
In de avond had ik een horloge besteld en de volgende dag ontvangen. Helemaal netjes, met een tasje, verstelsetje! Klantenservice is trouwens ook lang op de dag beschikbaar, dus bij vragen kan je makkelijk terecht.

27 september 2022

Svar från Horlogeplanet

Bedankt Sandra voor het delen van jouw ervaring! Veel draagplezier van jouw nieuwe aanwinst!

Snel geleverd

Snel geleverd , goed ingepakt.
Het is een mooie Boss horloge. Ben er blij mee!

6 september 2022

Hoi Michael!

Leuk om te horen dat je tevreden bent met jouw nieuwe Hugo Boss horloge.

We wensen je heel veel draagplezier! 🙂

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden over mijn hugo boss…

Zeer tevreden over mijn hugo boss horloge, snelle levering en goede prijs kwaliteits verhouding.

13 september 2022

Hoi Raymon!

Bedankt voor jouw mooie review. Dat vinden wij erg leuk om te lezen!

Veel plezier van jouw nieuwe Hugo Boss horloge 🙂

Prachtige kwaliteit

Prachtige kwaliteit , mooie verpakking en snelle levering!

13 september 2022

Hoi Sam!

Bedankt voor jouw mooie review, fijn dat alles naar wens is.

Veel plezier van de nieuwe aanwinst 🙂

Te groot

Jammer dat het voor mijn vrouw te groot was met haar dunne polsjes

10 september 2022

Hoi Johnny!

Wat jammer dat het horloge te groot was, maar bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons! Hopelijk vindt jouw vrouw snel het juiste horloge.

goed bedrijf

goed bedrijf! snelle verzending. klantvriendelijk. en erg mooi alles!

9 september 2022

Hoi Anne!

Fijn dat alles naar wens is, dat vinden wij leuk om te horen!

Veel plezier van de nieuwe aanwinst 🙂

Mooi horloge

Mooi horloge, goed verpakt! Heel erg blij mee!

9 september 2022

Hoi Sophie,

Wat fijn dat het horloge in de smaak valt!

We wensen jou veel plezier van de nieuwe aanwinst 🙂

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.