1,5 jaar geleden 2 Armani horloges gekocht. Beide zijn na 1,5 jaar gebruik niet meer te gebruiken. Logo is losgekomen waardoor horloge niet meer naar behoren werkt en dus niet meer kunnen worden geb... Se mer
Horlogeplanet
Det här tycker kunderna
Pakketje werd redelijk snel geleverd. Pakketje geopend en daarin een gift tasje en horloge zat in mooi luxe stevig doosje, ben blij met mijn Michael Kors horloge voor een gunstige prijs. Ook met mo... Se mer
Företaget har svarat
Goede prijs! Klantenservice telefonisch niet bereikbaar, maar wel goed via Whatsapp! Zelfs in de avond binnen enkele minuten antwoord! Vergeten kortingscode werd alsnog verrekend. Levering was traag,... Se mer
Horloge iets meer als 2 jaar geleden gekocht. Het horloge had waterschade en valt niet binnen de garantie(tevens na 2 jaar sowieso niet). Toch maar contact opgenomen. Het horloge teruggestuurd en kr... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij geloven dat de horloge wereld één van de mooiste plekken is om te bewandelen. Wij delen deze wereld graag met jou! Dit doen wij door de mooiste modellen van diverse merken aan te bieden.
Kontaktuppgifter
Andra tittade också på
Snel verzonden dus erg fijn
Snel verzonden dus erg fijn
Horloge is heel mooi
Alleen het setje om horloge te verkleinen dat apparaatje was kapot.dat is wel jammer daar er toch 1 vanaf moet.ik wilde contact maken met jullie maar was zo ziek.
Van de rest fantastisch maar misschien kunnen jullie nieuw apparaatje opsturen.

Alles naar wens verlopen
Alles naar wens verlopen, doen wat er staat vandaag besteld morgen in huis onze ervaring is goed

Svar från Horlogeplanet
Goed product en betrouwbaar site!
Het product was zelfde zoals op de foto, werkt al goed en snel opgeleverd zoals het aangegeven. Ik raad het deze site aan, ze zijn betrouwbaar!

Snelle levering kwaliteit verpakking ,
Snelle levering kwaliteit verpakking ,
Kwaliteit product meer heb je niet nodig .
Top

Zeer goeie ervaring met Horlogeplanet
Zeer goeie ervaring met Horlogeplanet. Super vriendelijk geholpen. Ik wilde toch even telefonisch contact hebben voor mijn aankoop, ik wilde namelijk zeker weten of mijn bestelling daadwerkelijk de volgende dag binnen zou zijn. Werd zelfs erop geattendeerd om de welkomstkorting te gebruiken. Alles naar tevredenheid ontvangen en super leuk kado kunnen doen!

Netjes
Netjes, had last minut een kado nodig en hier was het voor 23:00 besteld, had het inderdaad de volgende middag in huis met een tasje, tool voor het inkorten. Aan te rader als je snel een horloge in huis nodig hebt.

Svar från Horlogeplanet
Ik had na aankoop een vraag via…
Ik had na aankoop een vraag via whatsapp over de werking van de stopwatch waar ik zelf niet uit kwam, vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan👍

Super geholpen
Super geholpen. We hadden een jaar geleden een horloge gekocht en we hadden een probleem met het uurwerk. Ik had het probleem gemeld en werd snel opgepakt, we hadden het horloge teruggestuurd en na 2 dagen kregen we al een reactie dat het probleem was geconstateerd en dat er een nieuwe onze kant op kwam! Erg tevreden 😁

Svar från Horlogeplanet
Na 2 weken nog steeds niks binnen.
Na 2 weken nog steeds niks binnen. Op de site staat binnen 1-2 dagen bezorgen. Klopt dus niet. Ook kan ik niemand via de telefoon meer bereiken, wat super vervelend is.

Goede service snelle zending
Goede service snelle zending, klantenservice uitstekend, prachtige horloge.. mijn vrouw is er blij mee topie!

Topservice na kapotte horloge
Mijn zoon had een emporio armani horloge gekocht en was er heel zuinig op. Horloge ging al snel kapot, na heel beleefd heen en weer contact via de app uiteindelijk de horloge terug mogen sturen en een geheel nieuwe er voor terug gekregen, eigenlijk viel het onderdeel wat stuk was buiten de garantie, maar we zijn eerlijk behandeld. Onze ervaring is dus echt de moeite waard om te delen !

Svar från Horlogeplanet
Pakketje werd redelijk snel geleverd.
Pakketje werd redelijk snel geleverd.
Ook met mogelijkheid afterpay betalen, product goed en daarna betalen,geen gedoe met geld verrekenen.
E. M Tilburg.

Horloge besteld
Horloge besteld, het bandje was te klein. Gebeld en er zijn reserve schakels nagestuurd. Met verstelsetje. Top.

Betaalbare top horloges
IK heb meerdere dames horloges (8) bij jullie besteld en ben tot nu toe zeer tevreden over de horloges en service!!!
Toppie, gaan jullie zo door!!!

Svar från Horlogeplanet
Ik had een horloge gekocht dag later…
Ik had een horloge gekocht dag later nog niks gehoord in de avond uren bericht gestuurd kreeg snel bericht terug we gaan uit zoeken en de volgde dag in de ochtend kreeg ik bericht was wat fout gegaan met de DHL maar de horloge komt met spoed aan en dat was ook zo binnen 24 uur had ik in huis horloge helle top

Svar från Horlogeplanet
Horloge was volledig volgens…
Horloge was volledig volgens verwachting (aldus de jarige 😉) , snel geleverd en heel leuk met de giftbag erbij!

Svar från Horlogeplanet
Ik heb vorige jaar horloge besteld
Ik heb vorige jaar horloge besteld , en pinnetje is pas geleden los gegaan. Heb contact opgenomen met webshop. Ze zijn goed bereikbaar reageren gelijk, en ze gingen het voor me oplossen. Top top zeker aanrader hier bestellen

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.