Horlogeplanet

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1,5 jaar geleden 2 Armani horloges gekocht. Beide zijn na 1,5 jaar gebruik niet meer te gebruiken. Logo is losgekomen waardoor horloge niet meer naar behoren werkt en dus niet meer kunnen worden geb... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pakketje werd redelijk snel geleverd. Pakketje geopend en daarin een gift tasje en horloge zat in mooi luxe stevig doosje, ben blij met mijn Michael Kors horloge voor een gunstige prijs. Ook met mo... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede prijs! Klantenservice telefonisch niet bereikbaar, maar wel goed via Whatsapp! Zelfs in de avond binnen enkele minuten antwoord! Vergeten kortingscode werd alsnog verrekend. Levering was traag,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Horloge iets meer als 2 jaar geleden gekocht. Het horloge had waterschade en valt niet binnen de garantie(tevens na 2 jaar sowieso niet). Toch maar contact opgenomen. Het horloge teruggestuurd en kr... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Klockbutik
  2. Smyckesbutik
  3. Klockreparation

Skrivet av företaget

Wij geloven dat de horloge wereld één van de mooiste plekken is om te bewandelen. Wij delen deze wereld graag met jou! Dit doen wij door de mooiste modellen van diverse merken aan te bieden.

Kontaktuppgifter

Andra tittade också på

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Snel verzonden dus erg fijn

Snel verzonden dus erg fijn
Horloge is heel mooi
Alleen het setje om horloge te verkleinen dat apparaatje was kapot.dat is wel jammer daar er toch 1 vanaf moet.ik wilde contact maken met jullie maar was zo ziek.
Van de rest fantastisch maar misschien kunnen jullie nieuw apparaatje opsturen.

17 april 2023

Beste Dieny,

Fijn om te horen dat jouw bestelling naar tevredenheid is afgeleverd. Wat jammer dat het verstelsetje niet goed werkt. We hebben direct een nieuwe order aangemaakt en het nieuwe verstelsetje zal je morgen in huis ontvangen 😊.

Beterschap en veel draagplezier toegewenst.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alles naar wens verlopen

Alles naar wens verlopen, doen wat er staat vandaag besteld morgen in huis onze ervaring is goed

Beste Dhr de jong,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Namens ons team, veel draagplezier toegewenst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed product en betrouwbaar site!

Het product was zelfde zoals op de foto, werkt al goed en snel opgeleverd zoals het aangegeven. Ik raad het deze site aan, ze zijn betrouwbaar!

17 april 2023

Beste F Acun,

Leuk om te lezen dat je tevreden bent! We willen je bedanken voor het delen van deze ervaring. Veel draagplezier toegewenst.

Snelle levering kwaliteit verpakking ,

Snelle levering kwaliteit verpakking ,
Kwaliteit product meer heb je niet nodig .

Top

1 maj 2023

Beste Ruben,

Fijn om te horen dat jouw bestelling naar tevredenheid is afgeleverd. Veel draagplezier toegewenst.

Zeer goeie ervaring met Horlogeplanet

Zeer goeie ervaring met Horlogeplanet. Super vriendelijk geholpen. Ik wilde toch even telefonisch contact hebben voor mijn aankoop, ik wilde namelijk zeker weten of mijn bestelling daadwerkelijk de volgende dag binnen zou zijn. Werd zelfs erop geattendeerd om de welkomstkorting te gebruiken. Alles naar tevredenheid ontvangen en super leuk kado kunnen doen!

30 april 2023

Beste Gina,

Netjes

Netjes, had last minut een kado nodig en hier was het voor 23:00 besteld, had het inderdaad de volgende middag in huis met een tasje, tool voor het inkorten. Aan te rader als je snel een horloge in huis nodig hebt.

Beste Abdul,

Leuk om te lezen dat alles goed is verlopen!
Bedankt voor het bestellen en hopelijk tot een volgende keer 🙂

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had na aankoop een vraag via…

Ik had na aankoop een vraag via whatsapp over de werking van de stopwatch waar ik zelf niet uit kwam, vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan👍

Beste Thomas,

Bedankt voor het plaatsen van deze review!
Fijn dat ons team heeft kunnen helpen 🙂

Als er toch nog vragen opkomen, blijf ze gerust stellen.

Super geholpen

Super geholpen. We hadden een jaar geleden een horloge gekocht en we hadden een probleem met het uurwerk. Ik had het probleem gemeld en werd snel opgepakt, we hadden het horloge teruggestuurd en na 2 dagen kregen we al een reactie dat het probleem was geconstateerd en dat er een nieuwe onze kant op kwam! Erg tevreden 😁

27 april 2023

Beste Samantha,

We zijn blij om te lezen dat we het probleem hebben kunnen verhelpen! We weten hoe lastig het is om zonder een mooi horloge de dag door te komen 😉

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na 2 weken nog steeds niks binnen.

Na 2 weken nog steeds niks binnen. Op de site staat binnen 1-2 dagen bezorgen. Klopt dus niet. Ook kan ik niemand via de telefoon meer bereiken, wat super vervelend is.

13 april 2023

Beste Jan Klein,

Bedankt voor uw review!

Ik heb het nagekeken en ik zie dat één van onze support medewerkers eerder contact heeft gehad met u, wegens een onafgeleverd pakket vanuit DHL. Dat vinden we natuurlijk zeer vervelend, omdat we erop vertrouwen dat onze partner onze pakketten in goede orde bezorgd.

Gisteren was het DHL onderzoek afgerond en hebben we u op de hoogte gebracht dat we kosteloos een nieuw pakket gaan toesturen 🙂

We hopen natuurlijk hiermee naar tevredenheid te hebben geholpen.

De telefonische klantenservice is op feestdagen, zoals vandaag gesloten. We kunnen u dan altijd via whatsapp, chat of mail verder helpen als u nog vragen heeft.

We wensen u alvast veel plezier toe van uw aankoop.

Totaal recommended

Hoge kwaliteit
Snel levering
Prima ervaring

11 april 2023

Beste Luay,

Bedankt voor het delen van deze ervaring!

Veel plezier toegewenst van jouw aankoop.

Goede service snelle zending

Goede service snelle zending, klantenservice uitstekend, prachtige horloge.. mijn vrouw is er blij mee topie!

15 april 2023

Beste Azdin,

Bedankt voor het delen van deze ervaring. Leuk om te horen dat we uw vrouw er blij mee is!

Topservice na kapotte horloge

Mijn zoon had een emporio armani horloge gekocht en was er heel zuinig op. Horloge ging al snel kapot, na heel beleefd heen en weer contact via de app uiteindelijk de horloge terug mogen sturen en een geheel nieuwe er voor terug gekregen, eigenlijk viel het onderdeel wat stuk was buiten de garantie, maar we zijn eerlijk behandeld. Onze ervaring is dus echt de moeite waard om te delen !

6 april 2023

Beste Hanneke,

Bedankt voor het delen van deze ervaring. Fijn om te horen dat we jou naar tevredenheid hebben kunnen helpen!

We wensen jouw zoon er heel veel plezier mee!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pakketje werd redelijk snel geleverd.

Pakketje werd redelijk snel geleverd.
Ook met mogelijkheid afterpay betalen, product goed en daarna betalen,geen gedoe met geld verrekenen.
E. M Tilburg.

22 mars 2023

Beste E Musters,

Horloge besteld

Horloge besteld, het bandje was te klein. Gebeld en er zijn reserve schakels nagestuurd. Met verstelsetje. Top.

7 april 2023

Hoi Johnny!

Leuk om te horen dat jouw bestelling naar wens is!
Veel plezier toegewenst van jouw aankoop. 😄

Betaalbare top horloges

IK heb meerdere dames horloges (8) bij jullie besteld en ben tot nu toe zeer tevreden over de horloges en service!!!
Toppie, gaan jullie zo door!!!

12 april 2023

Hoi Carmen!

Wat leuk om te horen dat je een tevreden én terugkerende klant van ons bent. We wensen je veel plezier van al jouw aankopen 🤩

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik had een horloge gekocht dag later…

Ik had een horloge gekocht dag later nog niks gehoord in de avond uren bericht gestuurd kreeg snel bericht terug we gaan uit zoeken en de volgde dag in de ochtend kreeg ik bericht was wat fout gegaan met de DHL maar de horloge komt met spoed aan en dat was ook zo binnen 24 uur had ik in huis horloge helle top

12 april 2023

Hoi Rene!

Fijn om te horen dat jouw bestelling toch nog op tijd is afgeleverd. Veel draagplezier toegewenst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service. Betrouwbaar. Fijn.

25 mars 2023

Hoi Lennert!

Veel plezier toegewenst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Horloge was volledig volgens…

Horloge was volledig volgens verwachting (aldus de jarige 😉) , snel geleverd en heel leuk met de giftbag erbij!

25 mars 2023

Hoi Em!

Leuk om te horen dat jouw bestelling naar wens is!
Wens de jarige veel plezier toe met het nieuwe horloge.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb vorige jaar horloge besteld

Ik heb vorige jaar horloge besteld , en pinnetje is pas geleden los gegaan. Heb contact opgenomen met webshop. Ze zijn goed bereikbaar reageren gelijk, en ze gingen het voor me oplossen. Top top zeker aanrader hier bestellen

7 april 2023

Hoi Nor!

Leuk om te horen dat je tevreden bent!
Dan zijn wij dat ook 😄.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.