homii.se Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Jag är väldigt nöjd med den här hemsidan! Tack vare tjänsten hittade jag en bostad mycket snabbare än jag hade förväntat mig. Sidan är enkel att använda, har många aktuella annonser och gör det lätt a... Se mer

Homii erbjuder snabb och tydlig återkoppling, och man får bra hjälp genom hela processen. Allt kring avtal och det praktiska känns välorganiserat, vilket gör att man känner sig trygg som hyresgäst. Vä... Se mer

Utmärkt

Rekommenderar

Rekommenderar! Fick all hjälp jag behövde, bra service 😊

1 juli 2026

Svar från homii.se

Stort tack för din fina recension! ⭐

Vad roligt att höra att du fick all hjälp du behövde och att du är nöjd med vår service. Att kunna ge snabb och bra support till våra användare är något vi värdesätter högt.

Tack för din rekommendation och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Team Homii

Fantastiskt smidigt och jätte trevligt!

Fantastiskt smidigt och jätte trevligt!

23 juli 2026

Stort tack för din fantastiska recension! ⭐

Vad roligt att höra att du upplevde Homii som både smidigt och att du fick ett trevligt bemötande. Det är precis den upplevelse vi vill ge alla våra användare.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss!

Team Homii

Jag behövde flytta till Stockholm och…

Jag behövde flytta till Stockholm och var i stort behov av en lägenhet omgående. Tack vare hemsidan fick jag snabbt napp och kunde flytta in utan krångel. Det var enkelt att hitta det jag sökte, och jag fick snabb hjälp när jag hade frågor. Rekommenderas Starkt!!!

20 juli 2026

Stort tack för din fantastiska recension! ⭐

Vad roligt att höra att Homii kunde hjälpa dig att hitta en lägenhet i Stockholm snabbt när du behövde det som mest. Det gläder oss att processen blev smidig och att du uppskattade både tjänsten och den snabba hjälpen när du hade frågor.

Tack för din starka rekommendation och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi önskar dig all lycka till i ditt nya hem!

Team Homii

Har använt mig av Homii i 3 år nu och…

Har använt mig av Homii i 3 år nu och har aldrig haft några bekymmer, allt har gått så smidigt. REKOMMENDERAR starkt att ni tar hjälp av dom kunniga här

24 juli 2026

Stort tack för din fantastiska recension! ⭐

Det betyder oerhört mycket för oss att höra att du har använt Homii i tre år och haft en så positiv upplevelse. Att allt har fungerat smidigt och att du känner förtroende för vår tjänst är precis det vi strävar efter.

Ett extra stort tack för din varma rekommendation – den uppskattas verkligen!

Dåligt företag

Dåligt företag! Jag avslutar abonnemanget och dom drar pengar ändå plus att alla deras annonser är falska!

OBS! dom mailade och sa att abonnemanget är avslutat och att inga pengar kommer att dras i framtiden
Vi får se! Uppdatering kommer nästa månad

22 juli 2026

Tack för din recension.

Vi vill gärna förtydliga några uppgifter eftersom de inte stämmer överens med hur tjänsten fungerar.

Homii Premium kostar 39 kr för de första 24 timmarna och övergår därefter till 395 kr per månad om prenumerationen inte sägs upp innan nästa debitering. Detta framgår på informationssidan om Premium, i checkouten innan köpet genomförs samt under sidan där prenumerationen hanteras.

När du kontaktade oss besvarade vi ditt ärende omgående och bekräftade att din prenumeration har avslutats. Det innebär att inga ytterligare debiteringar kommer att ske.

Vi vill också bemöta påståendet om falska annonser. Homii granskar annonser och arbetar kontinuerligt för att säkerställa att de är genuina. Om någon annons skulle bryta mot våra regler tar vi det på största allvar och uppmuntrar alltid våra användare att rapportera den så att vi kan utreda och vid behov ta bort den.

Har du fler frågor är du varmt välkommen att kontakta oss direkt.

Rekommenderas

Fick en lägenhet efter 2 månader. Bra tjänst. Rekommenderas.

11 mars 2026

Svar från homii.se

Tack Benjamin. Vad kul att höra, hoppas du trivs i ditt nya hem!

Superbra service

Superbra service! Homii erbjuder snabb och smidig återkoppling och man får den hjälp man behöver hela vägen. Som hyresgäst känner man sig trygg eftersom Homii har full koll på avtal och allt det praktiska. De sköter hela processen åt dig och ser till att du känner dig både bekväm och trygg genom hela processen.

Rekommenderas starkt!

10 mars 2026

Svar från homii.se

Stort tack för dina fina ord 💙
Det betyder verkligen mycket för oss att höra!

Just trygghet och att allt ska kännas enkelt genom hela processen är precis det vi vill skapa – så det gör oss extra glada att du upplevde det så ✨

Och vad kul att du lyfter både supporten och avtalen, det är något vi lägger mycket fokus på för att allt ska fungera smidigt från start till mål.

Tack för att du rekommenderar oss – och varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Bra app

Bra app! Dock dåligt att kontakt m uthyrare sker via fb. Alla har inte det. Skulle föredra att få namn, mail och telefonnummer direkt till uthyrare.

2 februari 2026

Tack för din feedback 💙
Vad kul att du gillar appen!

Vi förstår verkligen din poäng kring kontaktvägar. Anledningen till att vi i vissa fall använder Facebook är för att skapa en extra trygghet och transparens mellan parter – men vi håller helt med om att det inte passar alla.

Vi kikar faktiskt löpande på hur vi kan göra kontakten ännu smidigare och mer tillgänglig, så din input är supervärdefull för oss 🙏

Tack igen för att du tog dig tid att skriva!

Enkelt och effektivt

Enkelt och effektivt! Snabb återkoppling av supporten :)

13 februari 2026

Svar från homii.se

Tack snälla för dina fina ord! 💙
Vad härligt att höra att du upplevde det som enkelt och effektivt – precis så vill vi att det ska kännas.
Och extra kul att vår support kunde hjälpa snabbt ✨
Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Smidig tjänst

Det var smidigt att sålla bland lägenheter och vi hittade till slut boende efter några veckor. Tack för bra tjänst!

11 september 2025

He Johannaj,
Tack för din fina recension 🧡 Vi blir verkligen glada att höra att Homii gjorde det smidigare att hitta boende. Lycka till i ditt nya hem – vi finns här om du behöver oss igen framöver!

Team Homii

Deras support svarade efter lång tid

Deras support svarar inte när man försöker avsluta prenumeration som har "tekniska fel" på hemsidan.

Uppdatering: de har åtgärdat problem jag hade. Uppdaterar min betyg efter detta.

24 april 2025

Svar från homii.se

Tack för ditt omdöme. Du var väldigt snabb med att döma :-)

Välkommen åter!
Homii support

Drog premieavgift efter en månad fast…

Drog premieavgift efter en månad fast det står att det inte kostar någonting att ha ett konto hos dem. Ville ha återbetalning men de nekar. Ett riktigt dålig företag som man ska akta sig för!

15 december 2024

Hej Lena,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss.

För att förtydliga: Vid köpet av vår premium tjänst på Homii, godkände du vårt erbjudande om en första månad för 39 kr, och att det efter den perioden övergår abonnemanget till 395 kr per månad. Dessa kostnader är tydligt specificerade innan samt i samband med att du genomförde köpet, vilket innebär att det är en del av vårt erbjudande att det är ett löpande abonnemang efter den första månaden.

Tyvärr kan vi inte erbjuda någon återbetalning för den andra månaden eftersom tjänsten redan har utnyttjats över 1 månad.

Teamet på Homii

Kapar personuppgifter

Kapar personuppgifter och all annonsinfo från Qasa, Blocket, m.m.

23 mars 2024

Hej Elias,
Tack för ditt meddelande.
Vi på Homii aggregerar alla annonser på bostadsmarknaden för att underlätta och effektivisera processen för bostadssökare. Detta gör vi såklart alltid med tillåtelse av våra samarbetspartners som t.ex. Blocket, Qasa, m.fl.
Om du vill att vi raderar just din annons så hjälper vi dig såklart med detta. Du kan i så fall maila oss på support@homii.se.

Homii Support

Hittade precis min bostad på denna…

Hittade precis min bostad på denna sidan under mitt namn. Jag har inte godkänt att den ska hyras ut genom homii. Annonsen är antingen tagen från Facebook eller Blocket oavsett har de inte fått tillstånd av mig.

3 februari 2024

Hej Jana,

Tacksam

Tack för hjälpen Homii och lägenheten! Kunde inte använda internet explorer och trodde det var problem med tjänsten. Annars blev det bra när jag fick hjälp av supporten.

8 december 2023

Hej Linnea,

Tack för att du informerar oss, vi är glada att vi kunde hjälpa!

Hälsningar

FEJKFÖRETAG

FEJKFÖRETAG som har snott bilder på min lägenhet samt kopierat text och lagt ut!!!!

14 oktober 2023

Hej Jenny,

Homii Support

Såg att ”Mårten” skrev att det är en…

Såg att ”Mårten” skrev att det är en grym tjänst som samlar bostäder på samma ställe. Fick samma svar av av kundtjänsten när jag ville ha tillbaka pengarna. 99% av annonserna finns inte kvar och jah lovar er att blocket, qasa och samtrygg är dom enda tre ni ska hålla er till.

8 juli 2023

Grym tjänst!

Grym tjänst som samlat alla bostadsannonser i Sverige på en och samma plats! Sparade mig en massa tid, och slapp konton på andra tjänster. Fick notis så fort en bostad som matcha området jag sökte i och hyran samt typ av bostad. Det underlättade väldigt mycket och nu har jag äntligen hittat något. Tack!

25 juni 2023

Svar från homii.se

Tackar och välkommen åter!

Tack för lägenheten!

Stort utbud på bostäder, fick kontakt med en uthyrare relativt fort och nu har jag äntligen flyttat in. Tack för bra tjänst, lite dyrt men värt det!

6 februari 2023

Svar från homii.se

Det glädjer oss att hjälpa!