Jag behövde flytta till Stockholm och var i stort behov av en lägenhet omgående. Tack vare hemsidan fick jag snabbt napp och kunde flytta in utan krångel. Det var enkelt att hitta det jag sökte, och j... Se mer
Superbra service! Homii erbjuder snabb och smidig återkoppling och man får den hjälp man behöver hela vägen. Som hyresgäst känner man sig trygg eftersom Homii har full koll på avtal och allt det pra... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Gick relativt snabbt att hitta lägenhet och processen var smidig och trygg.
Proffsigt bemötande & enkel att förstå.
Ett riktigt life hack för att få en bostad helt enkelt!

Svar från homii.se
Homii är en pålitlig sida och funnits i många år. Rekomderar starkt. Lätt att få kontakt med och god service.

Svar från homii.se
Sjukt smidigt! Perfekt om du behöver hyra ut din bostad snabbt och enkelt.

Svar från homii.se
Pålitligt för andrahandsuthyrning! Mkt smidigt och bra koncept.

Svar från homii.se
Enkel och smidig tjänst med trevligt bemötande och snabb återkoppling. Allt fungerade precis som utlovat. Jag är mycket nöjd och kan absolut rekommendera Homii.se.

Svar från homii.se
Jag är väldigt nöjd med den här hemsidan! Tack vare tjänsten hittade jag en bostad mycket snabbare än jag hade förväntat mig. Sidan är enkel att använda, har många aktuella annonser och gör det lätt att komma i kontakt med hyresvärdar. Jag uppskattade särskilt att allt var tydligt och smidigt genom hela processen. Rekommenderas varmt till alla som letar efter en ny bostad!

Svar från homii.se
Jättenöjd med allt! Funkade hur smidigt som helst.

Svar från homii.se
Mycket bra tjänst som verkligen underlättat för mig genom hela processen

Svar från homii.se
Har hjälpt mig att hitta boende och varit väldigt hjälpsamma i olika frågor

Svar från homii.se
Bästa tjänsten jag använt, både som hyresvärd samt hyresgäst! Skapar trygghet för båda parterna!

Svar från homii.se
Homii erbjuder snabb och tydlig återkoppling, och man får bra hjälp genom hela processen. Allt kring avtal och det praktiska känns välorganiserat, vilket gör att man känner sig trygg som hyresgäst. Väldigt nöjd och rekommenderar gärna Homii vidare!

Svar från homii.se
Smidig och trygg tjänst som är enkel att använda. Jag fick dessutom ett professionellt och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!

Svar från homii.se
Så enkelt att registrera sig och hitta bra boenden! Känns säkert också.