Har 4 filmer gratis. Hade tänkt köpa dem sista 4 i Wallander serien. Kuriren. Vittnet. Indrivaren. Dödsängeln... Ni får väl ersätta mig för dem filmerna. Eller hur Homeenter....!

Att behöva betala ett pris som i många fall är snudd på¨dubbelt så mycket som exv Media Markt kan erbjuda för samma produkt som man dessutom kan få med sig hem direkt är rent av stötande. Att sedan ut... Se mer

Jag gillar inte Vipsystemet. Det vore bättre med lite lägre priser istället. Om man skulle vilja ha någon lite ovanligare cd så finns den inte. Sen är det lång leveranstid tycker jag.

Blev glad när man såg att man fick provförpackningar av choklad för 1 kr. Upptäckte INTE att man blev tvungen att köpa 2 ordinarie beställningar innan utträde ur klubben eftersom det stod ovanför att... Se mer

1. Butik för filmuthyrning

Informationen kommer från olika externa källor

Homeenter er Danmarks største postorder/internetvirksomhed indenfor musik, film og multimedia med salg i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen.

1,3

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Jag vill ha mina filmer..

Har 4 filmer gratis. Hade tänkt köpa dem sista 4 i Wallander serien.
Kuriren. Vittnet. Indrivaren. Dödsängeln...
Ni får väl ersätta mig för dem filmerna. Eller hur Homeenter....!

16 januari 2018

Ganska bra

Tycker det skulle va fördelar att köpa boxar också Priserna är ju som i affärerna och ibland dyrare Ibland kan man köpa två boxar för 500 kr på affärer

28 januari 2015

Kundtillfredsställare

Generösa betalningsvillkor, bra urval, snabba leveranser, kort sagt - helt nöjd !!

13 november 2014

Svar från Homeenter

Tak for din kommentar. Det glæder os at høre at du er tilfreds med den service vi har tilbudt dig.

Med venlig hilsen,
Homeenter AB

tracys hämd

Spännande och underhållande har sett den förut på tv men jag visade den för min dotter som gillade den ochså.

13 augusti 2014

Hej Lena,

Tack för ditt inlägg.

Vad roligt att höra att ni hittat en film som passar er båda. Gå gärna i på vår hemsida och titta under TV-serier. Där finner ni fler spännande och underhållande filmer.

Vi på Homeenter önskar er en fortsatt skön sommar!

Med vänlig hälsning,
Homeenter AB

Enkelt och överskådligt uppbyggt

Snabb bekräftelse via mail när beställning / Avbeställning är gjorda.
Bra kundtjänst vid förfrågningar eller om man glömt avbeställa månadens film.

7 maj 2014

Med venlig hilsen,
Homeenter

Bra utbud med hyfsat snabba leveranser, men inte till konkurrenskrafitga priser.

Är STOR KUND hos Home Enter. Upplever att priserna inte alls kan konkurrera med "vanliga marknaden" för DVD/CD längre. Dessutom tar företaget sig friheten att ändra rabattpriser/VIP-priser utan att fråga/meddela så ofta blir försändelsen dyrare än väntat. Onödiga kostnader för frakt som tillkommer -även för storköpskunder. Jag vill känna mig mer uppskattad som gammal och trogen kund!

17 september 2012

Dåligt system

Det system ni har för beställning är vä........ ordna ett system där man kan beställa själv. Det ni har nu gynnar bara er. Enkelt uttryckt finns det mer i
livet än att få er tidning och plupp... så ligger er produkt i lådan. Har man inte avbeställt så skyll dig själv.... Det är dålig marknadsföring när ett företag inte är kapabel att sälja produkterna direkt till kunden, när kunden VILL ha den. Ni skickar ut och vill man inte ha den så...betala porto så tar vi tillbaka den... Smart ide man värdelös marknadsföring, eller hur?

29 oktober 2010

Priserna

För dyra priser och frakt kostnaden är ett skämt. 38kr för att skicka en film på tex cdon är frakten endast 29kr

16 maj 2010