Hobro Boligforening Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har boet i rækkehus på Hvilhøjvej ved Hobro Boligforening gennem et par år og er netop fraflyttet. De får mine varmeste anbefalinger. Seriøse udlejere, med høj standard. Dygtig person... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min søn har haft ungdomsbolig i Hobro og vi som familie har haft en rigtig god oplevelse med Hobro bolig forening.Hvis der har været opstået et problem/ spørgsmål, har vi altid mødt meget venligt kont... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har boet i boligforening i mange år nu og mine oplevelser er bare blevet værre og værre. Vi bor i Hohøje og jeg vil bare sige til folk, at i skal virkelig passe på med at flytte hertil. Vi har døj... Se mer

Företagsinformation

1. Bostadsförening

Skrivet av företaget

Hobro Boligforening råder i dag over 1355 boliger. Boligerne er beliggende i Hobro, Hadsund, Arden, Astrup, Oue, Rold, Rostrup, Valsgård, Vebbestrup, Ø. Doense, Hvornum, Døstrup og Onsild.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Min værste oplevelse af Hobro Boligforening

Jeg har overtage en lejlighed gennem Hobro Boligforening den 15 December 2021, men med indflytnings dato den 17. December 2021 fordi de lovede at lejligheden var færdiggjort som indflytningsklar den 17 December hvilket synes jeg det var i orden.

Jeg flytter ind, og til min marridt lejligheden var ikke rengjort og den stank, og oven i købet er der insekter i hele lejligheden, og istandsættelse af lejligheden er sket efterfølgende mens jeg er flyttet ind i boligen, for at give jer præcis blev de næsten færdig med renovation slut marts 2022 trods det, at jeg har givet dem adgang til min bolig, ved at give dem nøglen til lejligheden, så jeg har ren faktisk overholdt loven ved at give dem adgang til boligen hele tiden.

Jeg har ikke bestilt andet end at klage og rette henvendelse til bolig forening og skadeservice er blevet tilkaldt hele 2 gang, hvor jeg har været udsat for en masse bøvl med pakke ind og ud for, at de skal sprøjte lejligheden, men fortsat har jeg insekter i lejligheden. Og nu igen fortæller de at skadeservice skal komme igen for 3 gang. Heldigvis kan de ikke beskylde mig for de insekter, da jeg havde ikke fået mine møbler ind i lejligheden den 17 fordi min flyttefirma meldt afbud samme dag på grund af corona.

De har ingen interesse i at give mig min penge retur eller genhuse mig. Jeg er udsat for psykisk chikane af de insekter da jeg ikke kan hverken spise i mit eget hjem, og skal konstant se efter om det er insekter i min seng, og på alt hvad jeg anvender hele tiden.

Jeg har fået at vide bolig af boligforening service afdeling samt vicevært og naboer at den tidligere lejer har boet meget svinsk i denne bolig som jeg har overtaget, men de glemt at fortælle mig, da de skulle have min penge.

Det værst af det hele er, at jeg betaler for en bolig som ikke er optimalt og derudover får jeg at vide den 07.04.2022 at den type inskter findes på mink farm, og det er ikke betryggende at vide den slags, særligt når det er jeg er ekstrem ordens menneske og værdsætter renlighed.
De har endda også sagt at årsagen til insekter kan skyldes din rengørings behov for du går op i rengøring, hvilket det et gagak forklaring. Særligt når jeg endnu ikke har vasket gulv fordi jeg fik vide fra skadeservice at jeg ikke må vaske gulv.

Selvom jeg har forståelse og empati fra beboerservice afdeling og viceværten, kan jeg ikke får lov at får min penge retur eller blive genhuset fra bolig forening ledelse netop Lisbeth, og hun har endda nægtet at skulle tage imod nøglen til lejligheden og arbejde imod loven, da udlejer skal altid have adgang til boligen for at lave forbedringer i lejligheden.

Jeg har fået verbal bekræftelse fra beboer service at den tidligere lejer har boet svinsk i denne bolig, også naboerne i opgangen har bekræfte for mig at folk med kædeldragt og mundbind var ind i boligen for at tømme den, efter at den tidligere lejer havde forladt boligen.

Jeg føler mig magtetsløs og føler mig frarøvet fordi de har tage min penge og fortsat tage min penge hver måned, mens de udsætter mig for chikane hver evig eneste dag med de udfordringer, og de nægter at give mig min penge retur eller genhuse mig.

Hold jer langt væk, for jeg må erkende at det er ret sent at jeg fik læst deres anmeldelser gennem Trustpilot.dk, ville ønske at jeg have læst det inden jeg betalt dem mine penge og gav dem min underskrift.

Den 07.04.2022 skulle jeg bevise for dem at det er stadig insekter og måtte aflevere insekterne til dem i en pose og fik det afleveret ind ved deres kontor beboerservice afdeling. Min plan er at kontakte LLO og sagsøge dem, for det er ren psykisk vold og misbrug af lejer, og de overholder ikke loven. De har tilbudt nu 3 besøg af skadeservice. Latterlig og fræk tilbud fra Hobro bolig forening side, de frarøver ens penge plus udsat mig for chikane for jeg kan ikke være eller slappe i mit såkaldte hjem.

Jeg kan ikke vedhæfte billeder her, men jeg har vedhæftet billeder via Google anmeldelser. Hvor det fremgår tydeligt, som deres leder Lisbeth påstår det er ok at der er normal at have insekter i et hjem har det på mail skrift fra hende.

8 april 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Boligofreningen i Hobro er det værste…

Boligofreningen i Hobro er det værste fuskerfirma. Lejer lejligheder ud, der er sundshedsfarlige, og når skimmelsvampen bliver for tydelig males det blot over.. De er fuldstændig ligeglade med deres lejeres helbred og ser igennem finger med at man har fået astma af at bo i deres lejlighed. Mit råd, aldrig lej noget hos dem!

13 maj 2019

Respekterer ikke frit TV-valg

Respekterer ikke, at man som forbruger og lejer ikke er interesseret i TV. Man betaler cirka 100 kr. om måneden uden at være blevet spurgt, og så indgår de aftale med YouSee, der har karakter af bondefangeri og som først kan opsiges om flere år.

5 september 2017

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.