Boligselskabet Nordjylland Omdömen 10

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kold bolig om natten sauna om dagen

Har nu boet her siden 3 marts og det er en belastning udenlige. Allerede første nat efter solen var gået ned bemærkede jeg en meget ubehagelig kulde brise fra stue vinduet (store) den ene væg hvor sokklen har taget skade så gulvet inden for i det hjørne er "dejlig kold" på de kolde dage hvor der var 0 uden for kunne min laser temp måler af mange omgange vise 6 grader forskel ved at flytte den 1 sølle cm. Have døren er møg utæt i bunden hvor på en dag hvor det blæser lidt kan man tydeligt mærke og se det på et lys der blafre. det samme gældes ved hovede døren selv efter de har givet den beslag som manglede så døren er stram at åbne og lukke hvor de sagde (nu lukker den i hvertfaldet tæt) nej gør den så ikke.. igen utallige test. Jeg har dog fået skiftet begge vindue "Glas" i stuen det hjalp meget meget lidt men forsat slem kulde fra vinduerne selv med en radiator lige under dem på 5 så man har 26grader i rummet men brisen fra vinduerne er stadigvæk meget tydeligt at mærke og kold. så man vågner op med lukket næse og ondt i halsen. skal også siges at fugerne omkring hovede og have dør er flækket med flere mm sprækker og hårde som sten. samme gælder køkken. badeværelse. soveværelse vindue. dog er det lille køkken vindue lavet samt stue vinduet dog skal det sige da tømren var her og inden han var færdig sagde han til mig at han godt kunne forstå jeg døjet lidt med kulde for isoleringen var ødeligt og manglet div steder. jeg ringet så for 117gang for at finde ud af om det snart skulle laves eller ej. så siger viseværten til mig i tlfen af han har snakket med tømren og han sagde at det hele er i orden og er som det skal være.. så står jeg her og undre mig over hvem taler sandt. vindues kammen har 6-8 grader forskel fra et punkt til et andet bare ved at flytte laser måleren 1 cm går den fra 9grader til 16. på dage hvor der var -3 udenfor. tyder jo på noget er galt... gulvet ved havedøren var på 8 grader... soveværlset er heller ikke just bedre så nattesøvn har der ikke været meget af siden jeg flyttet her ind. de siger der ikke er noget galt alt er som det skal være så de ved ikke hvad ellers de kan gøre.. så jeg sidder her idag og forsat overvejet på det kraftigeste at snakke med LLO og huslejenævnet nu hvor man kender lejelovet meget meget godt efter jeg boet til leje af en privat udlejer hvor skimmelsvamp ikke er en god ting når varme kilderne ikke er tilstrækkeligt nok. er ikke det beste indtryk man har fået her hvor man troet at nu kunne man måske bo i noget mere "behageligt normalt". De er kendt for at have et meget kedeligt ry. det er så ikke blivet bedre. Kan da slet ikke anbefale at flytte ind hos dem vælg et andet!

6 maj 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Intet galt med viceværterne,de er…

Intet galt med viceværterne,de er servicemindet og ikke grove i fraflytningssynet..Viceværten skal ha den enkelte ekstra stjerne for det..Der ud over er lønneparken en svedkasse uden lige ...Ingen ordentlig ventilation og hvorfor skal man vente så lang tid på at få sine penge tilbage fra indskuddet..I dag har jeg været nød til at sende dem en advarsel om inkasso,fogedret osv hvis de ikke overført inden 1/6 -2025

9 maj 2025

Svindel

Har en ting at sige. Hold jer LANGT VÆK fra det selvskab. De tager r.... på en når man flytter. Skal betale 70000 + indskudet for en lejlighed vi ikke boede særlig længe i og aldrig fik hængt noget på væggene. 🤔🤬

24 januari 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Fin selvskab med rimelig lejligheden…

Fin selvskab med rimelig lejligheden til en rimelig pris, men så nå man skal have penge tilbage fra dem går det helt galt, de er bare ikke glad for at skal af med dem har vente snart 2 måneder på en opgørelse plus nogen penge jeg har betalt for meget I husleje, det er virkelig ikke i orden at de ikke får pengene udbetalt..

22 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

aldrig har jeg oplevet lignende

aldrig har jeg oplevet lignende, hold jer fra dette boligselskab. 1 viceværterne holder ikke de grønne områder som man betaler for i sin husleje så det ender med man får fuld regning fra vinduespudser fordi de har været på adressen men ikke har adgang til at kunne komme ind i ens have, 2 så holder de ikke gangstier samt parkerings pladser fri for sne når det er her
3 så har de en Administrations- og driftschef samt en Inspektør - område Himmerland som tydelig vis kigger på en og så beslutter de sig om de kan li en eller ej.- og vælger side
selv om jeg intet forkert har gjort. Men fordi min nabo mener det er træls de kan høre jeg snakker om natten
så mener disse to personer de kan bede mig om at jeg skal være stille og ikke må snakke fra kl 23 til 07 morgen fordi husorden siger der skal være ro . men naboen der ikke kan finde sig i jeg snakker i et headset fordi deres soveværelse er op af mit kontor
må gerne stå op hverdag kl halv 6 og lame samt snakke efter kl 23 uden det er forkert

igen jeg har intet gjort forkert tværtimod fulgt alle deres regler og damen der står for klager hos dem, har sagt jeg kan sidde ved min pc hvornår jeg vil samt lovgivning i dk siger jeg intet gør forkert og hun sagde ordret til mig mener naboen det er træls burde de overveje at flytte fordi det er sådan det er have naboer

dog mener disse 2 høje chefer at de kan tillade sig og vælge side og sidde og snakke til mig på et fælles møde som om det mig der har gjort noget forkert og snakke nedladende til mig men snakke med den fineste respekt til dem som har gjort noget forkert

de burde fyres og der burde ansættes folk der ser ligeværdigt på mennesker om man er ung/yngre eller ældre/pensionist vi alle mennesker

er du lejer hos dem og de beder dig deltage i et fælles møde så vil råde dig til at tage en advokat med så han/hun kan fortælle dem hvad der rigtigt og forkert

5 oktober 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Nu Har jeg boet her i et par år .I det…

Nu Har jeg boet her i et par år .I det jeg beskriver som en saunakasse,om vinteren er det til at holde ud med temperaturen,men ligeså snart der er over 15 grader er det ulideligt trods dv bordventilatorer og luftkolere taendt ..Der ud over kan man ikke parkere ved sin egen bolig pga der er parkeringsselskab og boligselskabet kun har 40 licenser at gi ud af trods der nok er 100 der har bil plus evt gaester....Kokkenets bordplader er for små der er simpelhend for lidt plads..Jeg foler jeg er kommet på kollegie,men skal stadigvaek betale over 6000 kr om måneden i husleje ..Jeg og min hund skal simplen hen vaek her fra ..det eneste positive er at vicevaerten er fin nok ,han er jo heller ikke herre over hvordan bygningerne er lavet eller hvordan parkeringsreglerne er ...Der ud over er badevaerelset godt ..Jeg ville enlig give det 2,5 stjerner ud ad 5 stjerner og 2 stjerner er måske grovt nok og 3 stjerner lidt for meget,så her bliver de 2,5 stjerne ud af 5 stjerner..Jeg gider heller ikke haenge afdelingen ud ved navn ,ryet er i forvejen ikke for godt

11 juni 2023

Elmevej 9480 Løkken …

Har boet 13 år i Løkken i dette skod boligselskab,viceværterne foretager sig absolut INTET og huslejen stiger og stiger!!! Har dd fået en synsrapport hvor det fremgår at gulvene var så slidte efter 13 år så de skulle slibes ?? men oven i det skulle der lige lægges linoleum på gulvene da de ikke kunne slibes samt 25000kr til diverse så de ryger 100% i boligretten og deres synsmand Erik er helt uden for pædagogisk rækkevidde,en ældre mand havde boet samme sted i Max 3 uger der skulle hele lejligheden males om selv om intet var sat op og hængt på vægge så hold jer LANGT VÆK fra dette svindler selvskab😡

16 augusti 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vis man kunne lade være med at give…

Vis man kunne lade være med at give stjerner hos jer havde jeg gjort det, jeg boede ved jeg i 4 år og måtte kæmpe mig Igennem de 3 af dem med en sundhedsskadelig bolig med skimmelsvamps og vi måtte simpelthen flytte fordi vi blev syge af og byg hos jer, i tager ikke jeres lejer seriøst jeg ringede til Charlotte som er lederen og har døjet med hende før men ringede til hende i januar 2021 da jeg sagde vi havde skimmelsvamp og hun sagde jeg vender tilbage og året inden tog det 1 år og 6 måneder for jer og få skimmelsvampene væk fordi der stod en fra en skadesservice og sagde der var kuldebro i væggene IKKE 1 sekund før gjorde i noget OG at man skulle have LLO og huslejenævnet indover før i tog jer sammen

Jeg har aldrig oplevet noget ligne at man betaler og man forventer tingene er iorden min nabo og hendes datter havde os skimmelsvamp og før i gjorde noget var først da datteren måtte køres akut på sygehus med ambulance og indlægges først der gjorde i noget.

Og mig og min kæreste måtte flytte akut fordi vi ikke ku få vejret hver morgen når vi stod op.

Kan ligeså godt sige det som det er til folk der overvejer og flytte LAD FOR GUDSSKYLD VÆR med og tage boligselskabet Nordjylland osse kaldet bo i nord

De tager dig på ingen måder seriøst før det virkelig brænder på for dem

Men så når man skriver opsigelsen SÅ kan jeg garanterer for i høre fra dem dagen efter med krav og opsigelsesforhold for så ved de nemlig godt de kan kræve penge

Det er så Korrupt og usselt og ikke et menneske værdigt at vælge det her boligselskab ville ikke ønske det selv for min værste fjende

1 november 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super tilfreds

Super tilfreds . Har fået lejlighed og meget meget fornøyd med hjælp og med lejligheden . Et boligselskab som er der for borgeren i alle måder. Tusinde tak for super hjælp med bolig og anden hjælp i hendhold til indflytning mv.

27 april 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.