Kold bolig om natten sauna om dagen
Har nu boet her siden 3 marts og det er en belastning udenlige. Allerede første nat efter solen var gået ned bemærkede jeg en meget ubehagelig kulde brise fra stue vinduet (store) den ene væg hvor sokklen har taget skade så gulvet inden for i det hjørne er "dejlig kold" på de kolde dage hvor der var 0 uden for kunne min laser temp måler af mange omgange vise 6 grader forskel ved at flytte den 1 sølle cm. Have døren er møg utæt i bunden hvor på en dag hvor det blæser lidt kan man tydeligt mærke og se det på et lys der blafre. det samme gældes ved hovede døren selv efter de har givet den beslag som manglede så døren er stram at åbne og lukke hvor de sagde (nu lukker den i hvertfaldet tæt) nej gør den så ikke.. igen utallige test. Jeg har dog fået skiftet begge vindue "Glas" i stuen det hjalp meget meget lidt men forsat slem kulde fra vinduerne selv med en radiator lige under dem på 5 så man har 26grader i rummet men brisen fra vinduerne er stadigvæk meget tydeligt at mærke og kold. så man vågner op med lukket næse og ondt i halsen. skal også siges at fugerne omkring hovede og have dør er flækket med flere mm sprækker og hårde som sten. samme gælder køkken. badeværelse. soveværelse vindue. dog er det lille køkken vindue lavet samt stue vinduet dog skal det sige da tømren var her og inden han var færdig sagde han til mig at han godt kunne forstå jeg døjet lidt med kulde for isoleringen var ødeligt og manglet div steder. jeg ringet så for 117gang for at finde ud af om det snart skulle laves eller ej. så siger viseværten til mig i tlfen af han har snakket med tømren og han sagde at det hele er i orden og er som det skal være.. så står jeg her og undre mig over hvem taler sandt. vindues kammen har 6-8 grader forskel fra et punkt til et andet bare ved at flytte laser måleren 1 cm går den fra 9grader til 16. på dage hvor der var -3 udenfor. tyder jo på noget er galt... gulvet ved havedøren var på 8 grader... soveværlset er heller ikke just bedre så nattesøvn har der ikke været meget af siden jeg flyttet her ind. de siger der ikke er noget galt alt er som det skal være så de ved ikke hvad ellers de kan gøre.. så jeg sidder her idag og forsat overvejet på det kraftigeste at snakke med LLO og huslejenævnet nu hvor man kender lejelovet meget meget godt efter jeg boet til leje af en privat udlejer hvor skimmelsvamp ikke er en god ting når varme kilderne ikke er tilstrækkeligt nok. er ikke det beste indtryk man har fået her hvor man troet at nu kunne man måske bo i noget mere "behageligt normalt". De er kendt for at have et meget kedeligt ry. det er så ikke blivet bedre. Kan da slet ikke anbefale at flytte ind hos dem vælg et andet!