Hobbyboden er fantastisk. Jeg elsker at de fører mærker, som man ellers ikke ser andre steder i Danmark. De leverer altid lynhurtigt, og servicen er altid i top. De er også virkelig gode og hurtige, t... Se mer
Det här tycker kunderna
Hurtig service og levering. Jeg bestilte mine ting midt i påskehelligdagene, og modtog dem allerede om onsdagen. Det er ikke sidste gang jeg handler der. Det eneste, som er en Lille smule træls er un... Se mer
Stort udvalg af materialer og tilbehør til den skæremaskine jeg har købt. Andre butikker har ofte kun maskinen og en enkelt type vinyl eller kniv, så man skal handle flere steder. Derudover var jeg... Se mer
Søde Gitte og skønne Claus. Shoppen frister altid. De er meget seriøse og søde osse ved skade på ens pakke som pakkefirmaerne desvære nogle gange laver. De er gode til at afhjælpe problemet.... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Hos Hobbyboden kan du finde et bredt udvalg af hobbymaterialer til især Kortfremstilling og Scrapbooking Her finder du et af Danmarks største udvalg af hobbymaterialer til scrapbooking og kortfremstilling, bl.a. fra førende mærker som Ranger, Tim Holtz, Sizzix, Spellbinders, Prima, WRMK, Silhouette, Hero Arts, Marianne Design og mange andre. Vi har et stort udvalg af f.eks. dies, punches, stencils / templates, mønsterpapir / designpapir, karton, værktøj samt pynt og tilbehør.
Kontaktuppgifter
Østervej 1, Kolby, 8305, Samsø
- post@hobbyboden.dk
- www.hobbyboden.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtig ekspedition og god kundeservice.
Jeg vender tilbage.
Altid gode oplevelser
Altid gode oplevelser. Butikken er af højeste kvalitet og de går ikke ned på kundeservice.
Super kundeservice
Super kundeservice og hurtig levering. Har købt hos Hobbyboden flere gange og er aldrig blevet skuffet.
Mangler du materialer til kort, så gå amok her 😉
Kom faktisk ved lidt af et tilfælde ind på denne side, da jeg manglede en refill til en maskine af ældre model.
MEN da jeg først fik tjekket siden ud, blev det "dyrt" 😉, da jeg blev fristet af mange ting. Super hurtig levering og lækre materialer, glæder mig til at lade fantasien blomstre.... 😀👍☀️Blev første men absolut ikke sidste gang, jeg handler der.
Helt fantastisk!
Jeg har flere gange handlet hos Hobbyboden, og det har været en stor fornøjelse hver gang. Der er et utrolig stort udvalg af produkter, hurtig levering og en super service. Helt igennem FANTASTISK!
Den allerbedste hobbybutik
Den allerbedste hobbybutik og altid SUPER god service 🤩💞
Kæmpe ros herfra!
Kæmpe ros herfra!
Tøv ikke med at handle her.
Hobbyboden har virkelig god kundeservice! Jeg var desværre komme til at sende en ikke så sød mail da jeg var utilfreds med et produkt jeg havde købt. Selvom jeg var uhøflig fik jeg alligevel meget professionel behandling og hurtigt svar fra Gitte. Jeg fandt ting som ikke kan købes andre steder i landet og som sagt er servicen i top. Skulle noget blive forsinket, skriver hun til dig og forklarer arbejdsgangen så man kan følge med hele vejen. Andre steder må man bare vente.
Mvh Louise
Helt i top
Absolut fantastisk webshop. Hobbyboden har et kæmpe udvalg, super hurtig levering og altid rigtig god service. Mit foretrukne sted at handle hobbyvarer.
Super hurtig levering
Super hurtig levering! Fine varer. Handler gerne her igen.
Mit yndlingssted
Mit yndlingssted, hurtig levering og super kundeservice
Den bedste kreative webshop
Den eneste kreative webshop i min verden - Bruger ikke andre. Elsker det store udvalg, priserne er ofte rigtig gode og så er der altid en masse varer som er ekstra nedsat. Og der bliver jævnligt udskiftet i tilbuds-kategorien, så der er rigelig mulighed for at gøre en god handel. Der er altid super god service og hurtig svar på dumme, og mindre dumme, spørgsmål ;-) Gitte er altid utrolig flink og hjælpsom. Levering har aldrig taget mere end ét døgn, medmindre der har været weekend/helligdag. Og sidst men ikke mindst, så er outlet butikken på Samsø uden tvivl et besøg værd. Det er som at være barn i en slikbutik. Der er fantastiske tilbud og mulighed for at gøre nogle rigtig gode fund. Og så er Gittes lykkeposer, som sælges i butikken VILDT gode og man får meget for pengene. Ville ønske jeg havde købt mere end 2 da jeg endelig var der, eller at man kunne få dem på webshoppen. Ak ja, man bliver hurtigt afhængig af Hobbyboden :-D
Super vejledning, hurtig levering.
Bestilte Silhouette Cameo 3 fredag kom allerede mandag, super hurtig levering, når man ringer får man en super vejledning, som reddede min dag, men ringer nok igen!!
Kan varmt anbefale Hobbyboden, du skulle have 10 stjerner.
Fantastisk service bestilt fredag og modtog lørdag med posten.
Suveræn hobbybutik
Jamen, hvad er der at sige udover, at det er et fantastisk sted at handle. Priserne er rimelige, og servicen fås bare ikke bedre. Mage til hjælpsomhed skal man lede llnge efter.
👍👍👍
Hun tog en vare hjem efter jeg efterspurgte den 👍 Da der var et problem med min ordre, blev jeg mere end rigeligt kompenseret, unden at be om det 👍 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner fra mig.
Jeg har kun gode ting at sige om Hobbyboden.dk
Jeg har kun gode ting at sige om Hobbyboden.dk
De leverede hvad de lovede og hurtigt.
Super hjemmeside!
Super hjemmeside!! Kan kun anbefale at købe her. Super service, hurtig levering, varer som forventet. Perfekt! Da jeg kontaktede dem via e-mail, fik jeg hurtigt svar tilbage. Jeg har aldrig givet en anmeldelse før, men i dette tilfælde følte jeg, at jeg blev nødt til det!
Gode varer og mega hurtig levering!
Altid en fornøjelse at handle på jeres …
Altid en fornøjelse at handle på jeres hjemmeside.
God service og hurtig levering.
Super fantastisk butik altid god …
Super fantastisk butik altid god service og hurtig levering klart en af de bedste scrap butikker vi har
Mvh Kristine Friis Andersen
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.