Jeg fik fjernet et papillom (en vorte) i ganen, hos Michael Sorribes idag. Som anmeldelser her på Trustpilot antyder, ja så var han hurtig. Men han var også venlig, imødekommende og ikke mindst faglig... Se mer
Företaget har svarat
2 gange har lægen stillet en diagnose og ordineret korrekt medicin hvor andre læger og sygehus tidligere har fejldiagnosticeret. Han stillede en bunke spørgsmål som ikke tidligere var stillet og jeg... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har været sendt rundt i sundhedssystemet de sidste måneder, da jeg skal have lagt et permanent dræn. Pga alt ventetiden har jeg haft ekstrem ubehag i øret. Jeg kontaktede så Stenløse ørelæge... Se mer
Företaget har svarat
Må bare sige, at der mangler konkurrence i området og der skal simpelthen laves flere ydernumre. Vil aldrig nogensinde vende tilbage med børn igen. Tid har intet at gøre med at blive tiltalt på en u... Se mer
Företaget har svarat
Vi værdsætter feedback fra vores patienter, men vi vil gerne opfordre til, at anmeldelser skrives med omtanke. Sundhedsbehandling kan være en kompleks proces, hvor vi altid bestræber os på at yde den bedst mulige faglige og omsorgsfulde behandling. Vi forstår, at en konsultation kan opleves forskelligt fra patient til patient, men vi vil gerne minde om, at kritik, der er baseret på misforståelser eller stærke følelser, kan have alvorlige konsekvenser. Vores mål er at hjælpe og behandle – ikke at gøre nogen utrygge. Hvis du har haft en oplevelse, du ønsker at drøfte, opfordrer vi dig til at tage direkte kontakt til os, så vi kan finde en løsning sammen. Vi ønsker en åben dialog, hvor vi kan tage hånd om dine bekymringer på en professionel og retfærdig måde. Tak for din forståelse.
Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Du hurtigt ude igen, hvilke er dejligt hvis man har et barn der er bange for læger .
Hurtigt og hjælpsom
De gode til at hjælpe med akut tider, søde personale og læge.
Forvent ikke du er længe derinde
Men spørg og du får svar
Li det vi i min familie kan li :)
Vi vil aldrig! Bruge en anden øre læge, han har altid været der til mine drenge og jeg.
Kæmpe anbefaling

Svar från Helsevej
Jeg har fået dræn flere gange i mit liv.
Har altid fået en akut tid hvor jeg virkelig har haft brug for den. Jeg kan kun anbefale dem og jeg er lige glad at der ikke er tid til at snakke, hellere brug den til den næste 😊

Svar från Helsevej
Jeg har været på denne klinik tre gange, og desværre har jeg oplevet, at jeg hver gang har været nødt til at vente mindst 30-40 minutter i venteværelset, selvom jeg mødte op præcist til den aftalte tid – hverken før eller efter. Selvom det er positivt med hurtigt ledige tider, bliver ventetiden hurtigt en smule frustrerende.
Når man endelig bliver kaldt ind, er det tydeligt, at tiden er knap. Ørelægen stiller hovedsageligt spørgsmålene, og man skal svare hurtigt – hvis man ikke er hurtig nok, går han videre til næste spørgsmål. Jeg fik følelsen af, at det hele skulle gå hurtigt, og at man næsten bliver sendt ud igen lige så hurtigt, som man kom ind. Ikke at han er uhøflig eller noget i den stil, men han haster måske lidt for meget.
Selvom jeg sætter pris på de korte ventetider, er det ærgerligt, at det ofte går lidt for hurtigt, og man ikke får lov at udtrykke sig mere grundigt. Til gengæld er personalet i klinikken meget venlige og hjælpsomme, hvilket er en positiv faktor

Svar från Helsevej
Allerede da jeg trådte ind i venteværelset fik jeg en dårlig mavefornemmelse. Det var som at sidde på en samlebåndsfabrik.
Der var mindst 13 mennesker samlet i et meget lille lokale. Flere patienter jokede med at alt var som det plejede der (travlt). Nogle havde ventet i 50 min. på at komme ind til deres aftalte tid.
Personalet der var 17 år gamle alle sammen, talte om hvem der skulle i Netto og hente et “tømmermands kit” til en medarbejder der må forventes at have tømmermænd.
Da jeg havde ventet i 40 min. efter aftalte tid, rejste jeg mig for at forlade klinikken. Her blev jeg så kalt ind til en meget stresset og travl læge. Han spurgte ikke ind til problematikker eller forhistorie. Han undersøgte min 6 uger gamle baby på så voldsom en måde (metalstang i munden) at jeg følte mig forulempet da jeg forlod stedet!
Det var SÅ ubehagelig en oplevelse.
Jeg har senere haft min søn til en anden læge, der har konstateret det modsatte af, hvad Michael sagde min søn fejlede. Så selve behandlingen kan man heller ikke regne med.
Jeg kommer aldrig tilbage.
Efterfølgende har jeg fundet ud af, at Michael har et ry for at være upålidelig.

Svar från Helsevej
Var oppe hos Michael M. Sorribes , med svimmelhed , det lykkes ham at lave sår i mit øre og skubbe en prop langt op , han er komplet uduelig som Læge , kommer der aldrig mere , det eneste han tænker på er penge

Meget ubehagelig oplevelse!
Efter henvisning fra min egen læge, tager jeg hertil for at få tjekket mine mandler. Jeg bliver mødt af en meget fortravlet læge (Michael) som stillede en masse spørgsmål, uden jeg kunne nå at svare. Han afbrød mig gentagende gange og ville ikke høre min historik. Han var nedladende og arrogant.
JEG KOMMER ALDRIG IGEN
Min søn fik lagt dræn af en anden ørelæge, som mente at alt var fint, selvom han var ulykkelig hele tiden. Vi blev tilset af endnu en ørelæge, som også mente at alt var fint. Michael kunne med det samme se, at vores søn havde rigtig ondt i sine øre, da han var allergisk overfor silikone drænene. Michael fik lagt nye dræn, og vi fik vores glade søn tilbage. En absolut lifesaver! Servicen er god og effektiv.

Svar från Helsevej
Fantastisk gave til forældre der har været hos andre læger som ikke tager deres børn s høreproblemer seriøst! Jeg fik en tid med min søn på 6 måneder og på få sekunder kunne Michael se at der var væske på øret, og vi fik tid til dræn, og min søn fik det såh godt, vi har nu fået lagt dræn to gange, og begge gange er de så søde, og man føler sig tryg, set og hørt! Min dreng har lidt under sit høretab fordi alle andre læger ikke tog mig seriøst, men jeg fik heldigvis den hjælp min lille dreng skulle bruge, og al behandling lige siden har været fantastisk 🙏 så kan det godt være Michael taler hurtigt, at der er mange i hans klinik, og at et tjek ikke tager en halv time, men han ved hvad han laver, og vores liv herhjemme blev redet pga ham 🙏 så tak til Mikael og klinikken ❤️❤️ hilsen storm og hans mor

Svar från Helsevej
Jeg er meget, -meget glad for den behandling jeg fik på klinikken ifbm. søvnproblemer. Medarbejderne, -både lægen og sygeplejersken, lyttede seriøst til “patienten” (mig😀) og spildte ikke tid med bortforklaringer. Tak for jeres kompetente behandling.

Svar från Helsevej
Jeg ringede igår og var meget desperat, med en dreng med ondt i ørerne, som havde fået en tid om 20 dage hos anden ørelæge til at få lagt dræn. Jeg kan se at nogen kalder det for en pengemaskine. Som forældre er jeg dybt taknemmelig for, at vi blev taget ind til at få lagt dræn, med en dags varsel. Tusinde tak. Jeg ringer gerne igen! Men ja, de har travlt, vi er mange som skal have hjælp inden jul. Det kan jeg godt leve med. Tak.

Svar från Helsevej
Ikke i stand til at lytte. Finder lynhurtigt en diagnose, udskriver recept og affærdiger dig.

Svar från Helsevej
Ren og skær pengemaskine. Det går alt stærkt og der bliver ikke lyttet til patienten. 8 Patienter igennem på de 12 minutter jeg ventede. Han lytter ikke og er utrolig arrogant. Har nu igen brug for at besøge en ørelæge, men det bliver ikke der.

Svar från Helsevej
Hej nu har jeg snakket med flere af mine veninder der har haft dårligt oplever med dig (Michal) og efter operationer er de blevet sendt ud efter 2 minutter, du har alt for travlt og høre slet ik på folk torr vi er en del der trætte af det, håber du tager det til dig MICHAL!
Som mor til 2 “øre” børn priser jeg mig lykkelig for der findes en som Michael. Begge mine børn har gået der fra spæd og vil tilgiver en tid benytte mig heraf. Hurtige konsultationer men følelsen heriblandt er forståelse, inkluderende og professionel. Fik tid til tjek for væske onsdag d. 24.5 og fik lagt dræn d. 26.5. Jeg vil til hver en tid anbefale Michael til andre og især børnefamilier

Svar från Helsevej
Vi fik en hurtig akuttid grundet væske på vores barns ører, hvilket var positivt. Men konsultationen varede ekstremt kort tid, og blev ikke oplevet som grundig. Han var nedladende, da vi spurgte om brug af vatpind til vores barn. Vil ikke anbefale.

Svar från Helsevej
Er super glad for Michael, har brugt ham til begge mine børn, kan klart anbefales

Svar från Helsevej
I løbet af de 20 minutter jeg sad i venteværelset nåede ørelægen at tilse 9 andre patienter. Man nåede dårlig at rejse sig fra stolen når man blev kaldt ind, til at han kaldte igen, som om det ikke gik hurtigt nok. Ørelægen talte i munden på mig og lod mig ikke færdiggøre mine sætninger før han tog ordet. Det hele virkede så sindssygt fortravlet at det var helt ubehageligt og man følte sig meget uvelkommen.

Svar från Helsevej
Ørelægeklinikken v/Michael Miravet Sorribes is the best doctor I’ve met in Denmark. Much recommended

Svar från Helsevej
God behandling og morsom læge. Fik at vide at jeg var sej. 60 år, lang uddannelse og sej 🤓

Svar från Helsevej
Virkelig en god oplevelse, efter min søn har haft væske på ørene og fik lagt dræn er han blevet en glad dreng igen.
God læge lyttende og hjælpsom, stor anbefaling herfra :)

Svar från Helsevej
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.