Jeg får ikke mine vare, nu har jeg ventet side start maj. Jeg har skrevet og de svarer de sender dem igen ? Jeg er ærgerlig over at se alle de andre hvor det har taget mange måneder om levering.... Se mer
Företaget har svarat
Very good service, amazing products, which helped me several times with body aches etc. Example: Love Traumeel, as it helps my backpain and aching feet, instantly :-). The Food Combining Chart is a fa... Se mer
Fantastisk god købs og leverings oplevelse hos Helseudsalg Jeg bestilte mine varer torsdag Torsdag midnat får jeg en bekræftelse på at mine varer er ved at blive pakket og lørdag morgen står mi... Se mer
Företaget har svarat
Bestilte kosttilskud hos Jala-Helsekost fredag aften. De pakkede ordren lørdag og søndag lagde DAO pakken på måtten ved min hoveddør. Prisen på ordren var i øvrigt langt billigere end tilsvarende hos... Se mer
Kvalitets-kosttilskud til lavpris. Køb vitaminer, mineraler, fiskeolie, Eye q, Fortodol, Omnimin, calmag, kolloid sølv, rosenrod, perikon, B-complex, D-vitamin, C-vitamin, E-vitamin og meget mere online til lavpris.
Strandhaven 105 , 2665, Vallensbæk Strand, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De har i hvert fald fået en nye kunde.
Super service og pakken leveret dagen efter, så kan man ikke forlange mere :)
Mine bestilte varer kom dagen efter, og varerne er billigere selv inkl. porto end andre steder (bare på 2 varer)
Meeeen siden er lidt rodet. Jeg fandt ved et tilfælde Biorto’s Zink 30mg, da jeg trykkede ind på et zinkprodukt på 20 mg, som jeg ikke ville have.
Biorto’en stod nedenunder det valgte produkt, som et alternativ. Jeg var spændt på om Biorto’en var et 'aktivt' produkt, eller bare en rest af manglende oprydning på hjemmesiden. Men den var god nok - jeg har fået produktet tilsendt.
Hvorfor ikke sætte produktet på listen med alle de andre mineraler?
Hvor mange andre gode varer kan man heller ikke se på listerne, - varer som man skal opdage ved et tilfælde?
Det er ærgerligt på en ellers god side, og det må kunne gøres bedre.
Så dét er jeg spændt på at se, næste gang jeg skal bestille mine varer…… :-)
Vh.
en ny og egentlig tilfreds kunde
Jeg bestilte 2 produkter som var de billigste på nettet.
Bestilte det mandag eftermiddag og allerede tirsdag da jeg kom hjem fra arbejde lå det i min postkasse.. Blev super overrasket ! det jo fantastisk.. Der bestiller jeg gerne igen..
Bestilte diverse vitaminer hos Helseudsalg. 2 dage efter lå de i min postkasse. Intet at klage over. Jeg har før bestilt varer hos Helseudsalg og har fået samme gode behandling. Kan anbefales!
Leveringstid, service, priser og udvalg til 5 stjerner.
Købte EPA-GLA fiskeolie og Omnimin vitaminpiller hos Helseudsalg.dk. Produkterne var her billigere end de fleste andre steder. Bestilling og levering gik smertefrit. Varerne var godt pakket ind!
Alt i alt - en super god oplevelser, og det bliver nok også her jeg handler næste gang!
Jeg bestilte et produkt på helseudsalg.dk - det var simpelt, produktet var langt billigere end på mange andre sider og i butikkerne, og dertil fik jeg hurtigt min pakke. Der var ingen problemer, så det kan varmt anbefales at handle hos dem.
Handelen gik som den skulle. Ingen forsinkelser, ingen overraskelser i form af told, ekstra gebyrer eller andet. Varen forsvarligt indpakket, og iøvrigt billig i forhold til andre priser på nettet. Så afgjort et sted jeg fremover vil bruge.
Jeg købte 10 ekstra bakker til min spireboks, og de ankom 2 dage efter. Dejlig hurtigt. Også ros for den meget grundige indpakning af bakkerne, der var emballeret hver for sig i bobleplast, så ingen var gået i stykker under Post Danmarks behandling. Tak.
Har lige fået min nyeste forsendelse fra dem, og fik den allerede 2 dage efter jeg bestilte, selv om jeg bestilte kl. 10 om aftenen. Har bestilt hos dem flere gange, og aldrig oplevet noget dårligt. Helt fantastisk kundeservice. Hvis alt online handel var som at handle med helseudsalg.dk ville jeg aldrig handle i rigtige butikker.
Jeg købte en pakke mineraler i helseudsalg.dk. Prisen var lavere end andre steder, også når man tager fragt med, og varen kom to dage efter.
Jeg har handlet hos Helseudsalg.dk en del gange efterhånden og jeg har absolut kun gode oplevelser med handlen.
Ydermere er priserne på mange af deres varer (dem som jeg har efterspurgt) billigere end i detail-handlen. Faktisk op til mange % på visse produkter. Dejligt!
Og hvis du ikke finder netop det produkt du søger i deres produktsortiment, så spørger du bare og de skaffer det hjem til dig relativt hurtigt.
+++
Dagen efter jeg bestilte, havde jeg varen. Jeg har nu handlet hos Helseudsalg flere gange, og jeg kan vamt anbefale butikken til andre. De er billigere end de fleste, og så er der hurtig levering.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.