Jeg får ikke mine vare, nu har jeg ventet side start maj. Jeg har skrevet og de svarer de sender dem igen ? Jeg er ærgerlig over at se alle de andre hvor det har taget mange måneder om levering.... Se mer
Företaget har svarat
Very good service, amazing products, which helped me several times with body aches etc. Example: Love Traumeel, as it helps my backpain and aching feet, instantly :-). The Food Combining Chart is a fa... Se mer
Fantastisk god købs og leverings oplevelse hos Helseudsalg Jeg bestilte mine varer torsdag Torsdag midnat får jeg en bekræftelse på at mine varer er ved at blive pakket og lørdag morgen står mi... Se mer
Företaget har svarat
Bestilte kosttilskud hos Jala-Helsekost fredag aften. De pakkede ordren lørdag og søndag lagde DAO pakken på måtten ved min hoveddør. Prisen på ordren var i øvrigt langt billigere end tilsvarende hos... Se mer
Kvalitets-kosttilskud til lavpris. Køb vitaminer, mineraler, fiskeolie, Eye q, Fortodol, Omnimin, calmag, kolloid sølv, rosenrod, perikon, B-complex, D-vitamin, C-vitamin, E-vitamin og meget mere online til lavpris.
Strandhaven 105 , 2665, Vallensbæk Strand, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg bestilt, blandt andet, økø Lanolinsalve til tørre hud, et virkeligt lækkert produkt.
Det hele var hurtigt leveret til døren.
Anna-Louise sørensen

Svar från Helseudsalg
Fantastisk online hjælp. Fik varerne jeg bestilte hurtigt og nemt.

Svar från Helseudsalg
Jeg har haft en rigtig fin oplevelse hos Helseudsalg☺️
Gode produkter & hurtig levering.
Køber her gerne igen!

Svar från Helseudsalg
Awesome! I finally found what I was looking for here, thanks to the wide assortment of products. Good quality and I am very pleased with the service 👍👍

Svar från Helseudsalg
Havde bestilt mine u-undværlige vitaminer som hjælper mine muskler i kroppen. (de er vigtige for mit handicap) I første omgang modtog jeg ikke pakken to dage efter og sendte en mail op til weekenden. Der var opstået en fejl hos firmaet, men der blev handlet omgående og 2 dage efter modtog jeg dobbelt portion på trods af at der netop var weekend. Sikken service og tak for det!
God respons på min mail.

Svar från Helseudsalg
Jeg så på deres hjemmeside at de havde Neem olie men kunne ikke se om den var på lager. Ringede derfor til Helseudsalg.dk og de kunne bekræfte varen var på lager.
Jeg bestilte Neem olien og valgte at skrive i kommentarer at den skulle bruges hurtigst muligt da jeg har stueplanter der er syge med insekter så derfor håbede jeg på en hurtig forsendelse.
Bestilte varen den 21/10-2019 og modtog den allerede den 22/10-2019.
Se, det kalder jeg virkelig en hurtig ekspedition samt forsendelse og jeg har dermed kun rosende ord tilovers for Helseudsalg.dk.

Svar från Helseudsalg
Bestilte og wupti 2 dage efter havde jeg mine vare!!!!
Super

Svar från Helseudsalg
utrolig hurtig levering af min ordre næste dag kunne jeg hente den i mit lokale posthus ringer altid lynhurtigt tilbage hvis man har et spørgsmål får altid venlig og kompetent svar kan kun på det kraftigste anbefale at handle hos helseudslag.dk er aldrig blevet syndt orden er altid kommet lynhurtigt
Faktisk har jeg ikke modtaget varer fra dem, bare bestilt noget, som PostNord så effede op. Men Niels fra Helseudsalg har været både hurtig og hjælpsom i den forbindelse, og her - tre uger efter pakken skulle være ankommet - hvor jeg beder om pengene retur, kommer de samme dag. God service!
Første handel var helt ok og fik leveret allerede 2 dage efter så det gik meget hurtigt!
Rigtig god service, og jeg har ofte fået god vejledning. Aldrig problemer med produkter eller levering. Jeg kan virkelig anbefale Helseudsalget.
Købte mit medlemskab og modtog min spireboks efter blot 2 dage!
Den medfølgende guide gjorde det utroligt nemt at komme igang. De første china roser er allerede på vej, og venter spændt på at smage de første!
Jeg søgte efter nogle specielle urter på nettet, og kunne finde dem kun hos helseudsalg. Meget tilfreds.
Billigst på 100 ml hybenkerne-olie og varen var der dagen efter!
Har været kunde der siden de startede
Gode produkter, God+venlig+hurtig service !
Lynhurtig ekspedering og forsendelse samt et hurtigt-svarende personale! Mere kan man ikke ønske sig som kunde.
FANTASTISK MAND! Der virkelig er SUPER sød, og MEGET hjælpsom :D
Gode produkter - Gode Priser - Hurtig levering - EMINENT service
Er virkelig begejstret :D - en internetbutik med lokal-ånd/service.
Absolut ikke sidste bestilling jeg har lagt hos firmaet! Nemt, billigt og super hurtig levering. Intet at sætte en finger på. Dejligt!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.