WAARDELOOS! BEDRIJF Monteur 4x langs geweest, probleem nooit opgelost! Ander bedrijf laten komen en binnen een uur was het opgelost!, weigeren terug te bellen, offertes 3/4 x achteraan moeten bell... Se mer
Det här tycker kunderna
Andrea heeft de oorzaak van de lekkage binnen 1 minuut gevonden. Zijn collega heeft de verkeerde conclusie getrokken, wat een dure reparatie tot gevolg had. Andrea heeft laten zien en uitgelegd wat h... Se mer
Automatische uitnodiging voor periodieke controle en online inplannen van is erg prettig. Vandaag 'beurt' gehad door prettige monteur. Doet vakkundig zijn werk en legt uit wat hij doet. Denkt mee me... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Hanvos is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en installeren van CV-ketels, complete installatie's, cascade systemen tot 600 kW.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- www.hanvoscvketels.nl
WAARDELOOS BEDRIJF
WAARDELOOS! BEDRIJF
Monteur 4x langs geweest, probleem nooit opgelost! Ander bedrijf laten komen en binnen een uur was het opgelost!, weigeren terug te bellen, offertes 3/4 x achteraan moeten bellen! Echt een service van niks!
Aiutato bene!
Nette technicus met een duidelijk verhaal, goede balans tussen werk en klantcontact. Hopelijk volgende week weer warm water dankzij monteur 03!
Uitstekende en snelle service voor mijn cv-ketel
Ik ben zeer tevreden over de service van monteur nummer 03. Hij heeft de reparatie van mijn cv-ketel snel en professioneel uitgevoerd. Het werk werd netjes en schoon gedaan, en hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Het is fijn om een vakman te vinden die niet alleen efficiënt werkt, maar ook vriendelijk is en goed communiceert. Zeker een aanrader!
Goede service. Monteur 03 is behulpzaam, vriendlijk en communicatief. Super blij!
Vriendelijke en snelle service!
De monteur (03) was zeer vriendelijk en werkte snel door. Na afloop een korte uitleg van wat er was gebeurd en vervangen dus dat was super helder. Erg tevreden!
Monteur 03 was erg behulpzaam en goede…
Monteur 03 was erg behulpzaam en goede service zoals altijd! Bedankt!
HanVos - Top Service! Een aanrader!
Ik ben erg tevreden met het onderhoud van mijn CV door HanVos. De monteur is inmiddels voor de tweede keer bij mij geweest en werkt telkens professioneel, secure en snel. Hij denkt mee, legt helder uit wat hij doet en laat alles netjes achter. Bovendien is hij vriendelijk en gezellig in de omgang, wat het contact extra prettig maakt. Top service! Wat mij betreft een aanrader!
Goeie servicemonteurs
Monteur Andrea en zijn collega's denken met de klant mee en zijn bijzonder behulpzaam.
Nette en vriendelijke monteur (03) Hij…
Nette en vriendelijke monteur (03) Hij vertelde precies wat hij ging doen en waarom.
Ook al viel de rekening tegen was die na zijn uitleg acceptabel.
Er kwamen 2 monteurs langs de ene vroeg…
Er kwamen 2 monteurs langs de ene vroeg gelijk netjes of ik Engels met hem wou spreken en als dat een probleem was z’n collega het kon overnemen. De monteurs waren beide super aardig en beleefd en ook hele goede uitleg gekregen!
Erg tevreden
Vandaag heeft mijn cv een onderhoudsbeurt gehad door een erg prettige/vriendelijke collega Andrea. Hij was erg vakkundig en legde precies uit wat hij deed en wat aan vervanging toe was. Volgend jaar weer Andrea voor de onderhoudsbeurt
Zeer tevreden over monteur 02
Monteur 02 geweest voor het onderhoud vandaag. Top monteur, heeft kennis van zaken en geeft duidelijke uitleg.
Vraag naar Andrea van Han Vos
Andrea heeft laten zien en uitgelegd wat het euvel was en hersteld. Als er weer onderhoud aan de ketel moet plaatsvinden dan is het Andrea die deze mag uitvoeren.
Goed!
02, goeie gast. Werkt snel en schoon, veel kennis. Mag volgende keer terug komen.
Medewerker 02, zeer tevreden
Medewerker 02 is vandaag bij ons geweest voor onderhoud. Zeer tevreden. Hij heeft goed uitgelegd wat en waarom er iets vervangen moest worden.
Andrea is top!
Andrea heeft ons heel snel uit de zorgen geholpen, binnen een uur weer heerlijk warm water én verwarming!
Monteur 66 was uitstekend
Monteur 66 was uitstekend. Duidelijke instructie, goed overleg en zeer vriendelijk.
Deze keer iemand met een adequate werklust
Er kwam een medewerker die verstand had van het onderhoud.
Hij heeft veel gevonden wat ansere colkega's hadden nagelaten.
Andréa 66 mag volgende keer weer komen
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.