Wij zijn erg tevreden over de nieuwe kozijnen 2 vakmannen die het vak verstaan En die in oplossingen denken en niet in problemen Jeroen en Martin nogmaals hartelijk bedankt 👍🏻👍🏻 en natuurlijk S... Se mer
Det här tycker kunderna
ze stond met mij in de woonkamer en legde helder uit welke veiligheids slotjes slim waren voelde ineens minder bang
Wat opvalt is dat het isolatieglas nu perfect werkt zonder condens tussen de ruiten.
Vakkundige plaatsing van schuifpui met een zeer nauwkeurige afwerking. Over het eindresultaat zijn we meer dan tevreden.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Kozijnen Enschede is uw lokale specialist op het gebied van raamkozijnen. Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij hoogwaardige kozijnoplossingen die perfect aansluiten bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke wensen. Of u nu kiest voor houten, aluminium of kunststof kozijnen, wij staan garant voor vakmanschap, duurzaamheid en een zorgvuldige installatie. Onze ervaren monteurs werken met oog voor detail en zorgen ervoor dat elke klus professioneel en naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Bij Kozijnen Enschede geloven we in het leveren van producten van topkwaliteit, gecombineerd met een uitstekende klantenservice. Wij adviseren u graag over de beste oplossingen voor uw woning en geven deskundig advies over isolatie en energiebesparing. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen, snelle levertijden en transparante prijzen zonder verrassingen achteraf. Laat u inspireren door onze eerdere projecten en ervaar zelf waarom zoveel klanten kiezen voor Kozijnen Enschede. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden om uw woning te verfraaien en te verduurzamen met onze hoogwaardige kozijnen.
Kontaktuppgifter
Capitool 10, 7521 PL, Enschede Overijssel, Nederländerna
- +31533690162
- contact@kozijnenenschede.com
- kozijnenenschede.com
geen lawaai of chaos in huis
Wat opvalt is dat
Wij zijn erg tevreden over de nieuw geplaatst door vakmensen
Wij zijn erg tevreden over de nieuwe kozijnen
2 vakmannen die het vak verstaan
En die in oplossingen denken en niet in problemen Jeroen en Martin nogmaals hartelijk bedankt 👍🏻👍🏻 en natuurlijk Stan niet te vergeten
Ze Kwamen Elke Dag
Ze kwamen elke dag met een Glimlach binnen zelfs vroeg in de ochtend dat voelde meteen prettig
za namen even tijd om uit te leggen wat…
za namen even tijd om uit te leggen wat ik elk jaar moet doen
Vakkundige plaatsing van schuifpui!
Vakkundige plaatsing van schuifpui met een zeer nauwkeurige afwerking.
Over het eindresultaat zijn we meer dan tevreden.
Ze Stond Met Mij
Hij Deed Buiten Ventilatie
hij deed buiten ventilatie rooster extra keer klein ruis maar duidelijk beter
ze legde rustig uit wat waarde betekent…
ze legde rustig uit wat waarde betekent zonder te pushen
ze maakte t verschil duidelijk tussen…
ze maakte t verschil duidelijk tussen stijl en duurzaamheid
Ze Gaven Uitleg Hoe De Scharnieren Werken Zodat
ze gaven uitleg hoe de scharnieren werken zodat we overal goed bij kunnen
Alles Liep Precies Zoals We Hadden Afgesproken
alles liep precies zoals we hadden afgesproken geen gedoe
Zelfs De Kleinste Details Werden Gecontroleerd, Mijn Broer
Zelfs de kleinste details werden gecontroleerd, mijn broer vond dat netjes.
we keken naar zwart aluminium
we keken naar zwart aluminium, maar zij stelden iets voor wat veel beter paste
de nieuwe kozijnen zijn prachtig en het…
de nieuwe kozijnen zijn prachtig en het team werkte elke dag punctueel
de nieuwe frames ogen als een geheel…
de nieuwe frames ogen als een geheel met ons bestaande metselwerk niemand merkt dat ze nieuwe zijn
ik stond versteld
ik stond versteld, meteen na installatie van de nieuwe kozijnen geen condens meer te zien op het glas, aanrader
We Wilden Verkopen En Hij Gaf Aan
we wilden verkopen en hij gaf aan dat kozijnen vervangen slim zou zij, hij had gelijk
goede communicatie en topresultaat voor…
goede communicatie en topresultaat voor onze historische woning
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.