GulvKBH Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superproff - flotte gulve - til den rigtige pris. Endelig afregning blev billigere end tilbudet - fordi vi havde et par kvadratmeter færre end først antaget - hvor mange ville lige skrive en mindre r... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik slebet gulv og lagt lud plus 3 gange lak. Arbejdet blev super flot. Fik desuden slebet køkkenbordpladen hvilket også blev super flot. Daniel fra Gulvkbh havde rigtig god kommunikation under he... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde en god oplevelse med GulvKBH i Vanløse. De rykkede ud hurtigt og klarede både at fjerne spartelmasse, gulvslipning og lakering og vores køkkengulve og entre på en enkelt dag. Prisen var tilmed o... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Havde aftalt at arbejde kunne udføres på en bestemt dato under første telefonaftale. Får ikke sendt tilbud. Skriver og ringer mange gange, men beskeden er altid “kigger lige på det lidt senere” eller... Se mer

Företagsinformation

1. Golvslipning
  2. Konsthantverk

Skrivet av företaget

Dit profesionelle gulvfirma med mange års erfaring. Vores liste med tilfredse kunder er lang og vi bestræber os på at give det bedste resultat. Alle vores gulvmænd har mange års erfaring og derfor kan vi stå inde for tilfredshedsgaranti på hver opgave.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 46 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

53 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God kunderservice fra start til slut

God kunderservice fra start til slut. Jeg har fået rigtig flotte gulve og en super service. De gør virkelig en indsats for at imødekomme ens ønsker og sikre at jeg er tilfreds med mine gulve. De er hurtige til at vende tilbage og meget fleksible.

26 april 2024

Kære Tanyia,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice fra start til slut. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både vores service og dine flotte gulve.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi har kunnet imødekomme dine ønsker.

Venlig hilsen,

Mit gulv bliver flot

Der var god kommunikation fra start til slut! hurtigt svar på min henvendelse til opdateringer under selve arbejdet til slut. Omhyggelige arbejdsmand ansvarsfuldt samt udføre opgaven tilfredsstillen jeg takker de personer som står for at lave mit gulv 👍🏼👍🏼😊👏Jamal

24 april 2024

Kære Jamal,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kommunikation og opdateringer gennem hele forløbet. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med det omhyggelige og ansvarsfulde arbejde, vores team har udført.

Venlig hilsen,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tusind tak for det fine afhøvlet gulv

Tusind tak for det fine afhøvlet gulv, og for kampen David😊 godt gået👍

16 april 2024

Hej Anne

Tusind tak for din venlige feedback! Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med det afhøvlede gulv. Det var en fornøjelse at arbejde på dit projekt, og jeg er glad for, at resultatet lever op til dine forventninger.

Hurtigt og effektivt!

Der var god kommunikation fra start til slut! Lige fra et hurtigt svar på min oprindelige henvendelse til opdateringer under selve arbejdet for til slut at meddele at de var færdige førend vi havde håbet på.

Mit gamle parketgulv havde bestemt set bedre dage, men efter en slibning samt behandling med hvid mat lakering er der en verden til forskel - det er næsten som nye gulve. Stor anbefaling herfra. 👍

8 april 2024

Hej Mikkel

Jeg er ked af at høre om din negative oplevelse med vores firma. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil gerne undersøge sagen nærmere for at forstå, hvad der er gået galt, og hvordan vi kan rette op på det.

Vi stræber altid efter at levere høj kvalitet og professionel service, så det er vigtigt for os at få løst eventuelle problemer hurtigt og effektivt.

Kan du venligst give os flere detaljer om, hvad der gik galt med udførelsen af arbejdet? Vi vil også gerne tage en samtale med dig for at få klarlagt eventuelle misforståelser og finde en løsning, der kan rette op på din oplevelse.

Du er velkommen til at kontakte mig direkte på 27405060 eller gulvkbh@gmail.com, så vi kan få løst dette hurtigst muligt.

Havde lige firmaet forbi

Havde lige firmaet forbi - kan slet ikke kende mit gulv længere.

Et flot styk arbejde til en meget konkurrence dygtig pris, ikke sidste gang jeg bruger jer!

31 mars 2024

Hej Leth

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og det flotte resultat på dit gulv. Det betyder meget for os at levere høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig igen i fremtiden. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jer fra det firma her!

Hold jer fra det firma her! Sælger bruger dæknavn og udførelsen af arbejdet var særdeles uprofessionelt.

1 mars 2024

Hej Kragen

Jeg er meget ked af at høre om din dårlige oplevelse med vores firma. Det er absolut ikke den standard, vi ønsker at sætte for vores kunder, og jeg vil gerne undersøge sagen nærmere.

For det første vil jeg forsikre dig om, at vi tager alle klager meget alvorligt. Kan du venligst give os flere detaljer om, hvad der gik galt med arbejdet? Hvad angår din bekymring omkring sælgerens brug af et dæknavn, vil jeg gerne undersøge dette med det samme.

Vi ønsker at rette op på situationen og sikre, at du får den service og kvalitet, du forventer. Du er velkommen til at kontakte mig direkte på [dit telefonnummer] eller [din e-mailadresse], så vi kan få løst dette hurtigst muligt og finde en tilfredsstillende løsning for dig.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

afslibning anbefales ikke

Fik slebet gulv, trappe og malet. Gulvkbh får 3 stjerner får malingen, hvilket var super godt og kan anbefales. Slibning af gulv var okay, men bære stærkt præg at det er gået alt for hurtigt. Trappen er slet ikke slebet ordentligt. Der er ikke slebet ud til kanten mange steder og andre helt ud hvor malingen er ramt. Der er ved lakering dryppet ned lang siden af trappen, så vi nu nok er nødt til både og slibe og male trappen igen.
Feedback er sendt til gulvkbh i december uden svar.

22 november 2023

Hej Michael

Tak for din ærlige feedback. Vi beklager dybt, at din oplevelse med vores service ikke har levet op til dine forventninger.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med malerarbejdet. Vi er dog kede af at høre om de problemer, du har oplevet med slibningen af gulvet og trappen. Vi tager din feedback meget seriøst og vil gerne rette op på de fejl, der er sket.

Vi undskylder for, at vi ikke har svaret på din feedback fra december. Det er ikke den standard for kundeservice, vi stræber efter, og vi vil sørge for at forbedre vores kommunikation fremadrettet.

For at løse problemet vil vi gerne arrangere et møde med dig for at inspicere arbejdet og finde en løsning. Vi ønsker at sikre, at du er tilfreds med det endelige resultat.

Kan du venligst kontakte mig direkte på [dit telefonnummer] eller [din e-mailadresse], så vi kan aftale et passende tidspunkt?

Vi håber på at kunne genoprette din tillid til os.

De holder hvad de lover

Har brugt GulvKBH med stor tilfredshed - gulvet er næsten som nyt. Prisen var god. Kan kun anbefale GulvKBH.

19 februari 2024

Kære Kaj

Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder utroligt meget for os og få en god anmeldelse.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Vi er dybt imponerede over hvor flot vores gulv er blevet. Alle aftaler blev overholdt og de er bare mega dygtige. Kan klart anbefales!

22 februari 2024

Kære Sally

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt og få en 5 stjernet anmeldelse.
Vi håber på at se jer igen en anden gang :)

Fleksibel og god kommunikation

Jeg brugte GulvKBH efter flere indhentede tilbud og de var skarpe på pris og tid til udførsel. Vores forening havde endda strømafbrydelse dagen hvor de oprindeligt skulle have udført slibningen men de var hurtige til at finde ny tid og få klaret slibningen med et flot resultat. Kan varmt anbefales til andre som skal have opfrisket deres originale gulve.

21 februari 2024

Kære Alexander

Tak for din anmeldelse. Det varmer og læse din anmeldelse. Det er utroligt dejligt at du vil bruge et par minutter på at skrive om os. Vi håber på at se dig igen en anden gode gang :)

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Sløset kvalitet, og ingen undskyldning

Vi havde et job som bestod af slibning af gulv, plus maling af hele lejligheden. Lejligheden er ny og vi var ikke flyttet ind så opgaven var lige til.

Desværre opstod der problemer med slibningen af gulvet. Gulvet var ru, der var lak på døre og vindueskarme, blandt andet hoveddøren samt sorte brænde mærker flere steder på gulvet. Samt store plamager flere steder på vores køkkenbordplade, der tilsyneladende havde været våd i længere tid.

Malingen var helt okay ingen problemer med den.

Da GulvKbh så tilbød efter flere opkald, samt cirka 20 mails at komme og udbedre skaderne lykkes det at få det meste af lakken væk, 2 måneder efter det oprindelige job. Vores gulv blev også poleret en gang mere, og er nu normalt igen.

De vil ikke høre tale om de sorte pletter, og køkkenbordet måtte vi selv løse.

Alt i alt står vi tilbage skuffet. De skal have ros for at løse de problemer de selv har skabt, til gengæld vil jeg gerne have haft en undskyldning og en form for rabat for det sløsede og langsomme arbejde og et gulv med sorte pletter.

8 januari 2024

Kære Casper

Det gøre mig ked af at I ikke er helt tilfreds med resultatet.

Vi vil meget gerne komme ud og gennemgå det med jer.
Vi prøver og kontakte dig. Ellers er du velkommen til at kontakte os igen.

Nice service and communication

We got very quick response, and had one of the floor workers Sham come to inspect the floor condition.

We also had very helpful and clear communication with Mona during the planning. very glad for that.

6 februari 2024

Dear Jinghua

Thank you for your feedback! We're delighted you had a positive experience with our service and communication. We're glad Sham could quickly inspect your floor and that Mona was helpful and clear during the planning. Your satisfaction is our priority.

Best regards,

Har I fået nye gulve?

Vores nye naboer spurgte, om vi har fået nye gulve, fordi de står flot efter slibning og lakering. Det er vel at mærke gulve, der er +30 år gamle. Gulvene blev færdige en dag før aftalt tid, og vi blev kun faktureret for det reelle antal kvadratmeter, som blev målt op til en start, fremfor det antal kvadratmeter, jeg havde oplyst, som var boligens samlede antal (inkl. badevær. mv). Dvs. det blev billigere end forventet. Super oplevelse!

16 januari 2024

Kære Lisbeth
Mange tak for din fantastiske feedback! Vi er glade for at høre, at dine gulve ser flotte ud efter slibning og lakering, og at dine naboer endda har lagt mærke til det. Det er imponerende, at gulvene, der er over 30 år gamle, ser så nye ud.

Vi er også glade for at høre, at arbejdet blev færdigt før tid og at du kun blev faktureret for det reelle antal kvadratmeter, hvilket gjorde det billigere end forventet. Det glæder os, at du har haft en super oplevelse med vores service.

Hvis du har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige flyttet ind i min dejlige…

Har lige flyttet ind i min dejlige lejlighed, hvor gulvet virkelig havde brug for en kærlig hånd. De gjorde et rigtig pæn stykke arbejde samt rigtig god kundevejledning. 5 stjerner herfra !

1 januari 2024

Kære Shahin

Mange tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med det arbejde, vi har udført på dit gulv, og at du har haft en god oplevelse med vores kundevejledning. Din tilfredshed betyder meget for os. 5 stjerner fra dig er en stor ære!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Forsinkelse og manglende kommunikation

Selve slibningen og behandlingen af gulve var som forventet.
Jeg oplevede desværre manglende kommunikation hele vejen igennem. Først kom de 1.5 time for sent til besigtige og nøgleoverlevering. Dernæst blev opgaven forsinket adskillige gange uden at jeg fik besked i god tid. Da vi mødte op med familien søndag formiddag, var opgaven stadig ikke færdig som aftalt. Der blev sagt at opgaven skulle tage 3 dage men tog 5 dage, hvor familien ikke kunne være i lejligheden. Selvom de ikke var meget for at indrømme deres fejl, fik jeg til sidst kompensation på 1000 kr.
Husk at få aftale på skrift samt aftale om evt. dagbøder ved forsinkelser.

10 januari 2024

Kære Jacob

Tak for din feedback. Vi beklager den mangelfulde kommunikation og forsinkelserne i forbindelse med dit gulvprojekt. Vi forstår din frustration over de ekstra dage og de ubelejligheder, det medførte for din familie. Vi værdsætter din tålmodighed og håber, at kompensationen på 1000 kr. kan være et plaster på såret. Vi vil tage dine råd til efterretning for at forbedre vores fremtidige service.

Istandsættelse af lejlighed

Stor ros til GulvKBH som istandsatte min lejlighed i december 2023.
Arbejdet blev udført til aftalt tid og med et meget flot resultat.
Også god koordination imellem gulvmand og maler

15 januari 2024

Kære Palle

Mange tak for din ros til GulvKBH. Vi er glade for at høre, at arbejdet i din lejlighed blev udført til aftalt tid og med et flot resultat. Det glæder os også, at koordinationen mellem gulvmanden og maleren fungerede godt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gulvkbh leverede er pænt stykke

Gulvkbh leverede er pænt stykke arbejde. Der blev passer rigtigt godt på paneler osv.
Efter de havde meldt færdig, skulle de lige tilbage og polere og lakere en ekstra gang, da der var områder der var grovere end andre.
De kom dog lynhurtigt og fiksede det👍

19 december 2023

Kære Fabian

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med det pæne arbejde, vi leverede, og at vi tog godt vare på dine paneler. Vi beklager, at der var nogle ujævnheder, men er glade for, at vi hurtigt kunne rette op på det.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Min anden gang med GulvKbh

Min anden gang med GulvKbh, super god og hurtig kundeservice!
Jeg fik lavet murerarbejde og malet i mit køkken, det tog lidt længere tid end forventet, men resultatet er blevet super godt og til en fair pris! Super nem kommunikation både med firma og dem der kom og udførte arbejdet.
Jeg ville helt klart bruge dem igen!

27 november 2023

Kære Karoline

Tak for din feedback og for at vælge GulvKbh igen! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med murerarbejdet og malerarbejdet i dit køkken, selvom det tog lidt længere tid end forventet. Det er dejligt, at resultatet blev super godt til en fair pris, og at kommunikationen har været nem og effektiv. Vi ser frem til at arbejde med dig igen i fremtiden!

GulvKbh

Fantastisk oplevelse

Tusind tak til jer for det gode arbejde. Saef har været så serviceminded og gjort det bedre end vi havde turde håbet både med gulv- og køkkenbord. Vi er blevet overrasket over hvor god han har været til kommunikation og fleksibilitet overfor os 🙂

Stor anbefaling herfra.

14 december 2023

Kære Christian

Mange tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med arbejdet på både gulv og køkkenbord. Det glæder os især, at Saef har været serviceminded og overgået dine forventninger med sin kommunikation og fleksibilitet.

Stor tak for din anbefaling!

GulvKbh

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.