Superproff - flotte gulve - til den rigtige pris. Endelig afregning blev billigere end tilbudet - fordi vi havde et par kvadratmeter færre end først antaget - hvor mange ville lige skrive en mindre r... Se mer
Det här tycker kunderna
Fik slebet gulv og lagt lud plus 3 gange lak. Arbejdet blev super flot. Fik desuden slebet køkkenbordpladen hvilket også blev super flot. Daniel fra Gulvkbh havde rigtig god kommunikation under he... Se mer
Havde en god oplevelse med GulvKBH i Vanløse. De rykkede ud hurtigt og klarede både at fjerne spartelmasse, gulvslipning og lakering og vores køkkengulve og entre på en enkelt dag. Prisen var tilmed o... Se mer
Havde aftalt at arbejde kunne udføres på en bestemt dato under første telefonaftale. Får ikke sendt tilbud. Skriver og ringer mange gange, men beskeden er altid “kigger lige på det lidt senere” eller... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Dit profesionelle gulvfirma med mange års erfaring. Vores liste med tilfredse kunder er lang og vi bestræber os på at give det bedste resultat. Alle vores gulvmænd har mange års erfaring og derfor kan vi stå inde for tilfredshedsgaranti på hver opgave.
Kontaktuppgifter
Århusgade 105, st., 2100, København Ø, Danmark
- gulvkbh@gmail.com
- www.gulvkbh.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 46 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God kunderservice fra start til slut
God kunderservice fra start til slut. Jeg har fået rigtig flotte gulve og en super service. De gør virkelig en indsats for at imødekomme ens ønsker og sikre at jeg er tilfreds med mine gulve. De er hurtige til at vende tilbage og meget fleksible.

Mit gulv bliver flot
Der var god kommunikation fra start til slut! hurtigt svar på min henvendelse til opdateringer under selve arbejdet til slut. Omhyggelige arbejdsmand ansvarsfuldt samt udføre opgaven tilfredsstillen jeg takker de personer som står for at lave mit gulv 👍🏼👍🏼😊👏Jamal

Svar från GulvKBH
Hurtigt og effektivt :) er glad for…
Hurtigt og effektivt :) er glad for resultatet

Svar från GulvKBH
Tusind tak for det fine afhøvlet gulv
Tusind tak for det fine afhøvlet gulv, og for kampen David😊 godt gået👍

Hurtigt og effektivt!
Der var god kommunikation fra start til slut! Lige fra et hurtigt svar på min oprindelige henvendelse til opdateringer under selve arbejdet for til slut at meddele at de var færdige førend vi havde håbet på.
Mit gamle parketgulv havde bestemt set bedre dage, men efter en slibning samt behandling med hvid mat lakering er der en verden til forskel - det er næsten som nye gulve. Stor anbefaling herfra. 👍

Havde lige firmaet forbi
Havde lige firmaet forbi - kan slet ikke kende mit gulv længere.
Et flot styk arbejde til en meget konkurrence dygtig pris, ikke sidste gang jeg bruger jer!

Svar från GulvKBH
Hold jer fra det firma her!
Hold jer fra det firma her! Sælger bruger dæknavn og udførelsen af arbejdet var særdeles uprofessionelt.

afslibning anbefales ikke
Fik slebet gulv, trappe og malet. Gulvkbh får 3 stjerner får malingen, hvilket var super godt og kan anbefales. Slibning af gulv var okay, men bære stærkt præg at det er gået alt for hurtigt. Trappen er slet ikke slebet ordentligt. Der er ikke slebet ud til kanten mange steder og andre helt ud hvor malingen er ramt. Der er ved lakering dryppet ned lang siden af trappen, så vi nu nok er nødt til både og slibe og male trappen igen.
Feedback er sendt til gulvkbh i december uden svar.

De holder hvad de lover
Har brugt GulvKBH med stor tilfredshed - gulvet er næsten som nyt. Prisen var god. Kan kun anbefale GulvKBH.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Vi er dybt imponerede over hvor flot vores gulv er blevet. Alle aftaler blev overholdt og de er bare mega dygtige. Kan klart anbefales!

Fleksibel og god kommunikation
Jeg brugte GulvKBH efter flere indhentede tilbud og de var skarpe på pris og tid til udførsel. Vores forening havde endda strømafbrydelse dagen hvor de oprindeligt skulle have udført slibningen men de var hurtige til at finde ny tid og få klaret slibningen med et flot resultat. Kan varmt anbefales til andre som skal have opfrisket deres originale gulve.

Svar från GulvKBH
Sløset kvalitet, og ingen undskyldning
Vi havde et job som bestod af slibning af gulv, plus maling af hele lejligheden. Lejligheden er ny og vi var ikke flyttet ind så opgaven var lige til.
Desværre opstod der problemer med slibningen af gulvet. Gulvet var ru, der var lak på døre og vindueskarme, blandt andet hoveddøren samt sorte brænde mærker flere steder på gulvet. Samt store plamager flere steder på vores køkkenbordplade, der tilsyneladende havde været våd i længere tid.
Malingen var helt okay ingen problemer med den.
Da GulvKbh så tilbød efter flere opkald, samt cirka 20 mails at komme og udbedre skaderne lykkes det at få det meste af lakken væk, 2 måneder efter det oprindelige job. Vores gulv blev også poleret en gang mere, og er nu normalt igen.
De vil ikke høre tale om de sorte pletter, og køkkenbordet måtte vi selv løse.
Alt i alt står vi tilbage skuffet. De skal have ros for at løse de problemer de selv har skabt, til gengæld vil jeg gerne have haft en undskyldning og en form for rabat for det sløsede og langsomme arbejde og et gulv med sorte pletter.

Nice service and communication
We got very quick response, and had one of the floor workers Sham come to inspect the floor condition.
We also had very helpful and clear communication with Mona during the planning. very glad for that.

Har I fået nye gulve?
Vores nye naboer spurgte, om vi har fået nye gulve, fordi de står flot efter slibning og lakering. Det er vel at mærke gulve, der er +30 år gamle. Gulvene blev færdige en dag før aftalt tid, og vi blev kun faktureret for det reelle antal kvadratmeter, som blev målt op til en start, fremfor det antal kvadratmeter, jeg havde oplyst, som var boligens samlede antal (inkl. badevær. mv). Dvs. det blev billigere end forventet. Super oplevelse!

Svar från GulvKBH
Har lige flyttet ind i min dejlige…
Har lige flyttet ind i min dejlige lejlighed, hvor gulvet virkelig havde brug for en kærlig hånd. De gjorde et rigtig pæn stykke arbejde samt rigtig god kundevejledning. 5 stjerner herfra !

Forsinkelse og manglende kommunikation
Selve slibningen og behandlingen af gulve var som forventet.
Jeg oplevede desværre manglende kommunikation hele vejen igennem. Først kom de 1.5 time for sent til besigtige og nøgleoverlevering. Dernæst blev opgaven forsinket adskillige gange uden at jeg fik besked i god tid. Da vi mødte op med familien søndag formiddag, var opgaven stadig ikke færdig som aftalt. Der blev sagt at opgaven skulle tage 3 dage men tog 5 dage, hvor familien ikke kunne være i lejligheden. Selvom de ikke var meget for at indrømme deres fejl, fik jeg til sidst kompensation på 1000 kr.
Husk at få aftale på skrift samt aftale om evt. dagbøder ved forsinkelser.

Istandsættelse af lejlighed
Stor ros til GulvKBH som istandsatte min lejlighed i december 2023.
Arbejdet blev udført til aftalt tid og med et meget flot resultat.
Også god koordination imellem gulvmand og maler

Svar från GulvKBH
Gulvkbh leverede er pænt stykke
Gulvkbh leverede er pænt stykke arbejde. Der blev passer rigtigt godt på paneler osv.
Efter de havde meldt færdig, skulle de lige tilbage og polere og lakere en ekstra gang, da der var områder der var grovere end andre.
De kom dog lynhurtigt og fiksede det👍

Min anden gang med GulvKbh
Min anden gang med GulvKbh, super god og hurtig kundeservice!
Jeg fik lavet murerarbejde og malet i mit køkken, det tog lidt længere tid end forventet, men resultatet er blevet super godt og til en fair pris! Super nem kommunikation både med firma og dem der kom og udførte arbejdet.
Jeg ville helt klart bruge dem igen!

Fantastisk oplevelse
Tusind tak til jer for det gode arbejde. Saef har været så serviceminded og gjort det bedre end vi havde turde håbet både med gulv- og køkkenbord. Vi er blevet overrasket over hvor god han har været til kommunikation og fleksibilitet overfor os 🙂
Stor anbefaling herfra.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.