Gribskov Kommune Omdömen 13

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gribskov Kommune er vel Sjællands…

Gribskov Kommune er vel Sjællands smukkeste kommune, men administrationen og forvaltningen er blandet Danmarks langsommeste. Beslutninger og afgørelser træffes vidt ikke altid ud fra Forvaltningsloven, men ud fra hensynet til udvalgte samarbejdspartnere.

30 mars 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ringe åbningstid i svømmehallen

Utrolig ringe åbningstid i svømmehallen!

Hvis man er voksen og på arbejdsmarkedet så er åbningstiderne virkelig ringe i skoleferierne.
Der er åbning 6-8 og 9-16.
Langt de fleste i DK arbejder 8-16 - det hænger jo slet ikke sammen.

Ergo er der rigtig mange uger på året man ikke kan svømme i hverdagen og har man så 1/2 års eller årskort så betaler man for noget man ikke får!
Der må kunne tages hensyn til dem der arbejder.

Hele Danmark lukker jo ikke i ferierne.

Ud over det er det en virkelig dejlig svømmehal med venlige livreddere.

9 februari 2026

Lille prioritering af cykelstier

Der virker til at være en meget lille prioriteringer af cykelstier i denne kommune. Et eksempel er cykelrute 48, det jo slet ikke trygt at køre denne rute. Således er stykket fra Esrum sø via en motortrafikvej, uden cykelsti over til Esrum kloster og videre fra Esrum til Dronningemølle af en forholdsvis smal vej fartgrænse 70, med mange biler der kører hurtigere end politiet tillader. Flere bremsespor kan ses på vejen i den forkerte vejbane og så der værn. Hvor cyklisterne skal køre er uklart. Vi kørte
tur med børn +10 år og det var så utrygt. Vi blev sørme båttet af, en viftede at vi skulle flytte os fra vejen. Jeg troede ikke biler måtte overhale med modkørende trafik…? Nå men vi var ihverfald ikke velkomne. Vi holdt os nu pænt inde til siden. Bilisterne virker ikke klar over det er en cykelrute, skiltningen er jo også nærmest usynlig. Derfor kan denne cykelrute slet ikke anbefales. Her er mange hurtige og ikke hensynsfulde bilister. Tommel ned for Gribskovs skiltning, fartgrænse, prioriteret plads til cykler.

19 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Centraleriser i Helsinge = rest af…

Centraleriser i Helsinge = rest af byerne i kommune bliver overset!

Eksempler her på Administrative og Sundhedsfaglige i Helsinge, løgne om Tingbakkeskolen og speciel børn der her centraleriser osv.

En kommune der ser alt fra et Excel ark!
Og dette er de dårlig til = regnet forkert flere gang!! Og lavet urealistisk planer!

Behandling af mindre virksomhed, er bestemt heller ikke noget værd! I kommune

Vil ikke anbefale nogen og flytte her til hvis man har midler til andet!

22 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Svømmehal besøgt to gange i denne…

Svømmehal besøgt to gange i denne måned.
Hver gang omklædningsrum møgbeskidt, fyldt med hår på gulv og vægge , og snavs.
På trods af kæmpe skilt i bruseafdeling om hygiejne er det de færreste som vasker sig uden badetøj, men gør sig kun våd og går direkte ud i vandet.
Det bruges meget klor og huden klør efter svømmetur.
Det må være muligt at afsætte personale til runder i omklædningsrum så der kan rengøres og strammes op med afvaskning efter forskrifter for ellers er det for ulækkert at benytte svømmehal.

9 april 2024

Handicappede i gribskov

Hvis man er handicappede i griskov kommune så er der absolut igen hjælp at få og hvis man er berettiget til en handicappede så glem alt om at få den de personer der afgøre og får den har virkelig ikke forstand på hvad de har med at gøre og de er slet ikke til at tale med overhovedet og de lyver os

16 september 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skandale i afviklingen af byggesager.

Skandale i afviklingen af byggesager.
Jeg har ventet i mere end et år på en melding fra kommunen vedrørende min byggesag. Så sent som i går var jeg på rådhuset for følge op på det manglende simple svar. Kommunen har forlængst fået alle oplysninger, jeg har rykket forvaltning og alle mulige for svar herunder også borgmesteren, som også er i flyverskjul. Eneste svar er at de ikke har svaret, men jeg må fortsat vente på teamleder Tina når til min sag. Det er fuldstændigt uacceptabelt og uforståeligt, at kommunalbestyrelsen lægger navn til denne uansvarlige praksis.I skulle skamme Jer.

29 juni 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Får igen ting for vores skatte kroner

har nu igennem 6 år prøvet på at få etableret nogle vej bump eller hastigheds nedsættelse men de glemmer det gang på gang på gang! og når man så ringer og spørg så får man bare den ene undskyldning efter den anden, kan ikke se logikken i at i et villa kvarter skal der være et bump for hver 100meter og hvor der i øvrigt kun køre dem der bor der nede! vi har i snit 160biler plus alle de lastbiler osv der bliver kørt med en hastighed på over 100Km/t hvor du kun må køre 60Km/t og i akter ikke at gøre noget da der igen ulykker er sket endnu, det fordårligt at der skal ske en ulykke før at der sker noget KOM NU IGANG DER OPPE!!

28 november 2014
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.