Företagsinformation

1. Låg- och mellanstadium

Skrivet av företaget

Helsinge Realskole ligger centralt i Helsinge tæt på naturen og med gode offentlige forbindelser til nærområdet og ind mod Hillerød og København. Skolen blev oprettet i 1938, og siden dengang er der kommet både vuggestue og børnehave til. Vi vil gerne kendes på, at det gode, trygge børne- og ungeliv er i højsædet. I vuggestue og børnehave grundlægges de egenskaber, der giver plads til alle i fællesskabet. Arbejdet fortsætter i skolen, hvor trivsel og faglighed går hånd i hånd.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

MIN SØN VAR EN DEL AF FIGHTCLUB

MIN SØN VAR EN DEL AF FIGHTCLUB

Min søn går på helsinge realskole og kommer ofte hjem helt blå og til tider var der også blod. Dette er dybt bekymrende da jeg lærte ham at slås i en tidlig alder. Da jeg satte ham i realskolen forventede jeg at få en stor dreng som kunne slå fra sig selv, men fik istedet en lille dreng som ikke kan vinde en simpel kamp!!!!!!!

22 januari 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hvad er det jeg hører om min skole?!

Hvad er det jeg hører om min skole?

Som tidliger elev kan jeg kun anbefale Helsinge Realskole. Lærerne skaber en forbindelse, og tager sin tid med at lære eleverne at kende som et individ.
Timerne er læringsmæssigt berigende og nogle gange endda sjove. Hvis man finder et problem med læringen eller timerne som elev, kan man altid gå til lærerne og så lytter de som regel.
STOR anbefaling at vælge Realskolen

20 oktober 2025

bedste skole ever

jeg synes helsinge realskole er god det den bedste skole jeg har gået på nu er jeg så på fuglebjerg skolen i næstved men helsinge realskole vil altid være nummer 1 på min liste ever

12 augusti 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

mobning og fightclubs

mobning og fightclubs
mit barn er blevet mobbet og udsat for drillerier og de store 4 klasser har prøvet at rekrutere ham til at slås for ham, men udover det er undervisningen middelmådig og halvdårlig. kan ikke anbefales

7 mars 2025

Kan ikke anbefales!!!

Jeg har aldrig oplevet så dårlig en skole. Ledelsen tager ikke elevernes problemer seriøst, og lærerne virker uengagerede og uforberedte. Kommunikation med skolen er nærmest umulig, og man får aldrig svar på sine henvendelser.

Faciliteterne er slidte, og det virker, som om skolen ikke prioriterer hverken trivsel eller faglig udvikling. Jeg kan på ingen måde anbefale denne skole til nogen!!!!!

1 december 2024

Ulækkert og uansvarligt miljø

Ulækkert og uansvarligt miljø – min stedsøn blev tvunget til at slås!

Som papfar til en dreng i 4. klasse er jeg rystet og vred over det, der foregår på denne skole. Min stedsøn kom grædende hjem med blå mærker og et flækket læbe, efter han blev tvunget til at deltage i en hemmelig "fight club," organiseret af en elev ved navn Alfred. De ældre elever BETTER PENGE på de små børns slagsmål, som var det en form for ulovlig undergrundskamp!

Hvordan kan en skole tillade sådan en grusomhed? Hvor er de voksne? Hvorfor har ingen grebet ind? Mit barn blev ydmyget, skadet og tvunget til at slås mod sin vilje. Det er uacceptabelt, uansvarligt og et direkte svigt af alle børn på skolen.

Jeg forventer handling NU. Denne "fight club" skal stoppes omgående, de ansvarlige elever skal stilles til ansvar, og skolen skal tage deres opsyn alvorligt. Indtil da kan jeg kun advare andre forældre: **Lad ikke jeres børn gå her, hvis I vil beskytte dem!**

9 mars 2025

Glad i skole hver dag

Min datter har gået på Realskolen siden 0. klasse og vi er virkelig glade for skolen, dets børn og deres forældre.
Min datter går glad i skole hver dag.

11 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter at have læst anmeldelserne…

Efter at have læst anmeldelserne herunder, bliver jeg nødt til at kommentere.

Vi har haft børn på skolen i 5 år og yderst tilfredse med måde det faglige, det pædagogiske og det sociale.

Skolen er tydelig og forudsigelig i deres holdninger og beslutninger. Selvom man en gang imellem kan være uenig (det er en del af livet), giver det en stor tryghed for både børn og forældre.

24 mars 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Usynlig ledelse og følelse af omsorgssvigt

Hvis du vil have ødelagt dine børn, så lad dem gå her!!!!!👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 En stjerne er alt for meget!

Helsinge Realskole har desværre en skoleledelse der ikke interessere sig for at børn skal være i trivsel for at kunne lære. En ledelse der kun ser begrænsninger og ignorerer det vigtige forældresamarbejde. En skoleleder (Lars Willer) der er bange for at kommunikere med forældre og umulig at få kontakt til, på trods af utallige henvendelser både på skrift og ved telefonopkald med ønske om at blive kontaktet og få gang i en dialog, da afdelingsledere er håbløse at kommunikere med. En dårlig ledelse der smitter hele vejen ned igennem organisationen, så selv den ellers flinke og hjælpsomme pædagog i Spor 4, pludselig fremstår tom i blikket, da ledelsen har givet besked/ordre på, at ignorere forældre og barn, hvilket jo må stride imod de pædagogiske principper. Stakkels pædagog!!!

En ledelse, lærere og pædagoger der tvinger forældre til at fjerne deres barn fra skolen ved at ignorere forældrene og barnet. Man fryser dem simpelthen ud af skolen. Man smider ikke børnene ud, men man behandler børn og forældre så dårligt, at de til sidst ikke har andet valg, end at smutte andetsteds hen. Det virker som en helt bevidst strategi fra ledelsens side, hvilket mange andre forældre og børn desværre også har måtte sande. "Besværlige børn" flygter i stor stil fra Helsinge Realskole i disse tider. Skolen ønsker tydeligvis ikke børn der har det svært på den ene eller den anden måde. Det er for besværligt, for dyrt og alt for ressourcekrævende. Måske I skulle være ærlige og reklamere med den holdning fra start af, så I ikke føre forældre og de stakkels små børn ind i et helvedesforløb, der tager flere år at rette op på. I har fået ødelagt vores ene barn med jeres mangel på professionelisme, men I kan tro om, hvis I tror, at I skal få lov til at ødelægge den næste også.

Helsinge Realskole er en skole, der på ingen måde er i stand til at opfylde sine forpligtelser og ej heller ønsker at rumme børn der har brug for en smule støtte til at kunne trives. Hvis børn ikke passer ind i Helsinge Realskoles elitekasse, så er de ikke velkomne. Så man kan kun grine, når skolen på sin hjemmeside reklamere med, at de har fokus på trivsel og at de løfter den enkelte elev. HA HA HA!

Det er en skole med et enormt usundt arbejdsmiljø, hvor den gode erfarne lærer får skældud over at være for god til at læse, se og møde børnene hvor de er. Og den unge uerfarne lærervikar (tidligere elev på skolen) fortæller børnene, at hvis de ikke opfører sig ordentligt og sætter sig på deres pladser, så skrives der til forældrene på aula. God pædagogik, som måske er tillært under sin egen skoletid...?

Det er en skole der ødelægger små børn, i stedet for at styrke dem og støtte dem.
Helsinge realskole burde efter min mening slet ikke have tilladelse til at håndtere børn og unge!!! 👎🏻 Omsorgssvigt i stor stil!
Hvis du holder af dit barn så undgå dette frygtelige sted!!!
Jeg kan kun give både Jesper, Louise og Sofie ret i deres anmeldelser her på Trustpilot, især Jespers oplevelse med at ledelsen er nærmest usynlig i hele forløbet med hans datters mistrivsel, kan jeg kun genkende 100 %. Præcis samme oplevelse her. Findes der en ledelse på Helsinge realskole eller er den kun i organisationsdiagrammet for syns skyld?

Som Helsinge Realskole så flot svare på flere besvarelser, så kan de jo ikke genkende dette negative billede af den usynlige ledelse eller at de gør noget som helt forkert. Nej, så længe men lever i total benægtelse, så ændrer I jo ikke noget. Synd for de mange stakkels børn, der fremover skal kæmpe resten af livet efter at have stiftet bekendtskab med Helsinge Realskoles Eliteenhed! Men høje karakter får de fleste af de elever der bliver tilbage på skolen, se det kan noget.... OR NOT!

Så kære forældre. Tænk jer godt om inden i lokkes til at sende jeres børn på Helsinge Realskole. Især hvis I allerede nu fornemmer at jeres barn er andet end gode karakterer, eller at de måske har brug for ekstra opmærksomhed eller omsorg for at kunne trives.

LEDELSE PÅ HELSINGE REALSKOLE:
FØJ FØJ FØJ!!! I BURDE SKAMME JER!!!!
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

23 oktober 2023

Helsinge Realskole fejler fælt

Vores datter har gået på Helsinge Realskole i ca 1/2 år. Fra midt 6.kl. og til start 7. Kl. Det har været 6. mdr. med mobning stor set fra dag 1. Når hun talte med klasselæreren, blev det sagt at han nok skulle se på det, men intet skete. I det nye skoleår fik de ny klasselærer, men hans plan var at tvinge de andre elever til at være sammen med vores datter. Det var bestemt ikke en frugtbar løsning, da tvang jo ikke er løsning, h erken for vores datter eller for de andre piger. Det gjorde jo desværre bare problemet større.
Når man læser på Helsinge Realskoles hjemmeside, er der ikke ret meget de ikke gør for at eleverne skal trives,en virkeligheden har desværre bare været en anden. Ingen, som i ingen opbakning fra ledelsens side. Det har resulteret i at vores datter fuldstændig har misten lysten til at gå i skole. Det er jo godt klaret af Helsinge Realskole at få en 13 pige til at miste lysten til skolen på kun 6.mdr, men det er vel i sig selv en bedrift. Om det er noget de vil reklamere med på deres hjemmeside kan man jo tvivle på.
Vi vil på den kraftigste fraråde andre til at sende deres børn på Helsinge Realskole

22 september 2023
Logotyp för Helsinge Realskole

Svar från Helsinge Realskole

Kære Jesper Ewald

Som det første skal vi erkende, at vi ikke lykkes med alt – og desværre lykkedes det ikke at få jeres datter i trivsel hos os. Det er dybt beklageligt, når den salgs sker. Mere kan vi ikke kommentere på jeres situation, da det er en personsag.

Mere generelt kan vi sige, at vi altid er hyper opmærksomme på problemer angående trivsel. Der sættes en række foranstaltninger i gang, herunder at ledelsen involveres, i det, vi opdager, at noget er galt. Det er ikke altid muligt at opdage mistrivsel i tide eller at løse problemerne, når de dukker op – og så kan det gå galt. Ikke at lykkes med et barn eller en familie er noget de fleste (alle?) skoler oplever ind i mellem - desværre.

Det almindelige billede af skolelivet ser noget anderledes ud. Langt de fleste elever klarer sig meget fint i skolen og i skolelivet – vi lykkes heldigvis i langt overvejende grad.
Det er helt fair at give os hård kritik, når vi har fejlet. Vi ser nok denne sag i et lidt andet lys, end du gør – der er jo altid flere parter i og sider af en sag, men fred være med det. Det er måske bare lidt ærgerligt, når hele skolen og de ca. 700 elever og 60 medarbejdere trækkes ned med baggrund i en enkeltsag – når nu skolelivet fungerer for langt de fleste.

Vi ønsker jer held og lykke med skolevalg og -liv fremover.

Mvh.
Helsinge Realskole

Hvis jeg kunne give 0 stjerner

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så gjorde jeg det. Skolen formår ikke at kommunikere mellem ledelse og personale - arbejdsmiljøet er tydeligt presset og flere lærer siger op på den baggrund - formoder de ikke kan stå inde for det børnesyn, eller mangel på samme, som ledelsen udviser. Pædagogernes manglende indsigt i børns reaktionsmønstre er rystende - og man spørger sig selv - Hvem har ansvaret for børnenes trivsel og tryghed på den skole? Hvis man vælger denne skole, skal man som forældre være klar til at samle børn op, som smides ud med få timers varsel uden en reel forklaring, og hvor lærer og pædagog samarbejdet ikke hænger sammen - og det syntes jeg ikke er en ordentlig måde at behandle børn på.............

18 september 2023
Logotyp för Helsinge Realskole

Svar från Helsinge Realskole

Kære Louise

Det er virkelig ærgerligt, når vi ikke lykkes - det sker desværre ind imellem. At bruge enkeltstående sager til at stemple hele skolen og alle ansatte, synes vi er lidt problematisk - når vi ser på, at vi faktisk lykkes langt hen ad vejen. Du bruger nogle fakta om skolen - dem vil vi gerne tilrette, så de afspejler et mere sandt billede. Vores helt nye APV giver et andet indtryk af, hvordan det er at arbejde hos os. De dele, der handler om ledelsen og det mellemkollegiale, viser meget fine tal. Der har kun været én opsigelse sidste skoleår og ingen i år - det handlede om en lærer, der skulle flytte til Jylland. Det er et andet billede af virkeligheden, end dit.
Hvis vi skal være helt ærlige, så tror vi, at vores børnesyn ligger meget tæt på dit og den øvrige befolknings syn. Derfor kan et samarbejde godt gå i stykker alligevel - der er mange parter i og vinkler på en sag, der ender skidt.

Mvh
Helsinge Realskole

Ødelægger dine børn!!!!!

Hvis du vil have ødelagt dine børn, så lad dem gå her!!!!!👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
En skole og en skoleledelse der ikke interessere sig for at børn skal være i trivsel for at kunne lære. En ledelse der kun ser begrænsninger og ignorerer det vigtige forældresamarbejde. En ledelse, lærere og pædagoger der tvinger forældre til at fjerne deres barn fra skolen ved at ignorere forældrene.

En skole der på ingen måde er i stand til at opfylde sine forpligtelser og ej heller ønsker at rumme børn der har brug for en smule støtte til at kunne trives.

En skole med et enormt usundt arbejdsmiljø, hvor den gode lærer får skældud over at være for god til at læse børnene. Og den unge uerfarne lærer fortæller børnene at hvis de ikke opfører sig ordentligt og sætter sig på deres pladser, så skrives der til forældrene på aula.

En skole der ødelægger små børn i stedet for at styrke dem og støtte dem.
Helsinge realskole burde slet ikke have tilladelse til at håndtere børn og unge!!! 👎🏻 Omsorgssvigt i stor stil!
Hvis du holder af dit barn så undgå dette frygtelige sted!!!

FØJ FØJ FØJ!!! I BURDE SKAMME JER!!!! 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

1 september 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den bedste skole til alles børn

Vi har lige læst en anmeldelse fra Sofie Andersen, der skriver, at skolen kun står for noget fagligt. Det passer slet ikke. Vi har prøver kommuneskolen i ni skoleår for vores ældste datter og det var ok. For nummer to fik vi nok efter 7. Klasse og med nummer tre efter børnehaveklassen, hvor inklusionen blev et spareprojekt. Der var hverken plads til det faglige eller det sociale. Lærerne var gode nok, men der var slet ikke det overskud af tid til eleverne, som vi oplevede på Helsinge Realskole. Vi oplevede, at man på Helsinge Realskole favner både det faglige og det sociale. Skolen (lærere og ledelse) er klar og tydelig i holdninger (og tak for det) og skolen er samtidig også rummelig. Der er hjælpeklasser, så de svagere elever får en god støtte og samtidig bliver de øvrige elever også løftet. Ja, måske en del af dem til eliten, men hvad er der galt med det, når man også lærer at tage hensyn til andre. Ledelsen og lærerstaben på skolen er synlige i alt og de interesserer sig oprigtigt for børnene. Uanset hvilken ugedag vi holder klassefest eller andet, så møder de op af ren interesse for vores fælles børn. Vi kan kun anbefale skolen og vi er slet ikke i tvivl om, at vi valgte rigtigt. Så rigtigt at vores børnebørn blev meldt ind i ankomstgave ved fødslen.😀❤️

26 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skolen går kun ind for det faglige og…

Skolen går kun ind for det faglige og ikke for det sociale. Alle dem jeg har mødt og kender der er gået ud af skolen kan ikke omgås med andre end dem fra skolen af - og oven i det så tror de at de er en del af en elite. Ja man bliver god fagligt ved at gå på skolen, men det er en socialnedkastelse og fordømning hvis man sender sit barn på real. Ved godt det lyder dramatisk men lad vær med at udsæt dit barn for en dårlig social fremtid.

4 november 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.