HANDLA INTE HÄR Handlade en skjorta här som önskades returnera innan upphämtning från ombud. Trots flera försök av kontakt med grandfrank som enbart har mejl kontaktväg (omöjligt att nå kundtjänst)... Se mer
Beställde en klocka för 2 år sedan som för någon vecka sedan tappade kronan när jag skulle ställa tiden. Mailade och undrade över möjlig reparartion. Fick snabb återkoppling från Grand Frank att dom s... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Absolut sämsta kundservice jag någonsin…
Absolut sämsta kundservice jag någonsin upplevt när det kommer till ett online-klädföretag. Kundservicen är obefintlig. Lämnade tillbaka en skjorta via postombud och har varken fått respons på något av mina 6 mejl eller en återbetalning, notera att returen gjordes i december 2024.
Beställ ALDRIG från detta bolag, maken till oseriösa lurendrejare.
Obefintlig kundsupport
Obefintlig kundsupport. Beställde två Polos, fick en i fel färg, får ingen kontakt med kundsupport, 72h svars tid! Är nu mer än 72 dagar.
Totalt obefintligt kundsupport
Totalt obefintligt kundsupport. Inte fått leverans av mina produkter på över två veckor… inget svar eller något vis mejl, formulär på hemsidan eller LinkedIn.
HANDLA INTE HÄR
Handlade en skjorta här som önskades returnera innan upphämtning från ombud. Trots flera försök av kontakt med grandfrank som enbart har mejl kontaktväg (omöjligt att nå kundtjänst) så har de aldrig svarat. DHL har bekräftat att de fått tillbaka produkten, men de har ändå krävt betalt från KLARNA. Ni är Tjuvar och ett av de mest oseriösa företaget jag någonsin handlat hos.
Bluff, handla inte här!
Köpte en skjorta. Var nöjd. Tvättade första gången strök enligt tvättråd i plagget. Den var svart, blev gråflammig. Det mjuka tyget blev stelt och oskönt. Kontaktade dem, fick svar som inte motsvarade min fråga. Svarade tillbaka och sedan dess har det varit tystnad i flera veckor, trots att jag frågat fyra ggr varför jag inte får svar. Luktar inkommande konkurs, annars vet jag inte vad de håller på med. Handla inte här! Skitprodukter till högt pris och katastrofalt usel kundservice.
Beställde två st skjortor som inte…
Beställde två st skjortor som inte passade, har försökt gjort retur och mailat kundtjänst flera gånger under några veckor utan något resultat alls.
Ironiskt nog fick jag ett mail om att betygsätta deras bemötande…
Bedrägeriföretag köp ej
Beställde jacka för 4000 men får noll svar och noll info om leverans. Betalat för varan. Kommer göra en polisanmälan och bara hoppas att fler inte blir lurade
HANDLA INTE HÄR
HANDLA INTE HÄR! Grand Frank är ett skräpföretag. Det tog en månad innan jag fick hem mina varor. Då hade jag ruttnat på hur dåliga dom var på att kommunicera så jag returnerade paketet omgående. Då tog det ytterligare en månad tills jag fick nog och gjorde en kortreklamation på min bank som i sin tur ersatte mig och tog fajten med Grand Frank. Ett fruktansvärt oseriöst företag, SPRID ORDET!

Svar från Grand Frank
Utebliven leverans och kundtjänst svarar ej
Beställde en jacka 9e mars för ca 4k. Skulle skickats 10e mars. Fortfarande inte skickats. Kontaktat kundtjänst 2 ggr och krävt den ska skickas alternativt avbryta köpet. Inget svar än.
Nu gjort en kortreklamation och hoppas jag får tillbaka pengarna.
Håll er borta. Skulle ha läst trustpilot innan jag lade ordern.

Utebliven produkt
Beställde en skjorta från hemsidan för snart två veckor sedan (9:e mars). Har varken fått bekräftelsemail eller information kring leversans. Börjar bli orolig att den inte ska komma fram överhuvudtaget, har betalat över 500 kr. Har testat att kontakta kundservice via deras hemsida, Instagram och Facebook, men tyvärr inget svar någonstans. Riktigt besviken på detta företag både när det gäller leverans och service. Otroligt tråkig situation.
Beställde senast kläder från deras hemsida för ett års sedan, då utan problem.
// Hampus
UPPDATERING: 2025-04-01.
Har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar trots att Grand Frank nämnt att de har återbetalat summan. Lita inte på vad företaget säger. Väldigt tråkig upplevelse.

Svar från Grand Frank
Jag la min beställning (ordernr…
Jag la min beställning (ordernr #7780GF) söndag den 10 Mars och skulle få den inom en dags leveranstid. Nu har det gått 8 dagar och jag har inte hört ETT ORD från Grand Frank trots att jag mailat deras kundservice upprepade gånger....
Jag undrar vad det är som pågår här?? Jag har lagt ut 4 tkr och vill ha ett besked NU om min beställning och annars få mina penga tillbaka direkt. Detta är under all kritik och jag förstår inte hur Grand Frank kan behandla sina kunder såhär... Otroligt dåligt och måste strida mot KKL när de gör såhär?

Svar från Grand Frank
Vilket skämt till företag, handla inte här
(Uppdatering: Grand Frank menar att jag har skrivit fel i ordernumret - that might be true men det ursäktar inte att ghosta sina kunder i månader via sin kundservice. Grand Frank är ett SKÄMT)
Vilket skämt till företag, handla inte här. Returnerade hela min order den 7:e Oktober och har fortfarande inte fått mina pengar återbetalda. Kundtjänsten svarar ungefär var 4:e vecka, och har inte koll på någonting. Börjar tro att jag kommer behöva betala för två skjortor jag skickat tillbaka.

Svar från Grand Frank
Handla inte här produkterna håller inte…
Handla inte här produkterna håller inte kvaliteten å de blåser dig vid retur. De tar 100kr i returfrakt. Här kommer jag aldrig mer handla. Jag har kontaktat er utan svar. Och information om kostnaden för returfrakt får man när man gör returen digitalt. Ni har ju inte ens koll på vad era kläder kostar.

Vilket skräp till företag
Vilket skräp till företag. Leveransen kom snabbt men kvaliteten på sömmar var redan genom plasten ett skämt. Nu har jag väntat i över tre veckor på en återbetalning som aldrig kommer. Inget svar på mejlen vilka skojare och bedragare.
Extremt långsam återkoppling på…
Extremt långsam återkoppling på reklamation-ärende. Dålig kvalitet på tröja dessutom.
Sämst… ligger ute med pengar för en…
Sämst… ligger ute med pengar för en mocka jacka. Har försökt kontakta deras angivna support mail 3 ggr i 2 v men ingen svarar samt ringt ett nummer till deras huvudkontor på Engelbrektsgatan men inget svar. Ringt kanske 20 ggr.
Börjar tro att jag inte kommer se skymten av varken jackan eller mina pengar…
Snabbt och trevligt bemötande
Snabbt och trevligt bemötande, fick nya reservdelar till min klocka utan några invändningar.
Beställde en klocka 3 år sedan och…
Beställde en klocka 3 år sedan och behövde ett nytt knäppe till armbandet då det inte gick att laga hos en urmakare. Super bra service då dom skickar nytt armband så att vi kan byta ut det gamla och fortsätta använda den fina klockan.
Kundservice
Jag kontaktade Grand Frank angående ett erbjudande som löpt ut tidigare än jag trodde, och de hade full förståelse och lät mig ta del av det i efterhand.
Väldigt trevliga i bemötandet!
10/10
Otroligt snabb leverans, kvalitet och känslan av premium när man sätter på sig kläderna. Paketeringen i leveransen är 10/10. Sjukt nöjd och kommer vara mitt go to place när jag behöver premium skjortor till jobbet