GoDaddy Omdömen 138 518

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Försvunnen hemsida Jag fick problem med min hemsida (problemen kom inte från GoDaddy) och eftersom det tog tid innan jag upptäckte problemet så förväntade jag mig inte att det skulle gå att lösa. J... Se mer

Jag vill uttrycka min stora uppskattning för er kundtjänst. Jag hade viss språklig osäkerhet, men supportmedarbetaren visade ett exceptionellt tålamod och förståelse. Han var extremt duktig, artig o... Se mer

Fint, trevligt bemötande från Joyce på kundtjänst som hjälpte mig med alla frågor och plockade bort en avgift som jag inte ansåg mig behöva betala p.g.a missade betalningar. Hon lyfte mitt förtroende... Se mer

Ett av sämsta val jag har gjort i mitt liv är att öppna webbutik och valt host via Godaddy. Det är dyrt, och man får inget support. Det kostar till och med extra säger de bara för att jag ville göra e... Se mer

1. DNS-leverantör
  2. E-handelslösningar
  3. Programvaruföretag
  4. Webbdesigner
  5. Webbhotell
  6. Webbdesign

Om GoDaddy

GoDaddy does more than sell domain names. Because every domain comes with GoDaddy Airo® to help unlock business growth. This AI experience will help you find a name for your business, build a website, and even design a logo, plus everything you need to reach more customers and make more sales.

Computer monitor showing website built by GoDaddy Airo®

Why GoDaddy?

We’re a trusted growth partner to over 20 million small business owners. Our global solutions seamlessly connect their identity and presence with commerce, leading to profitable growth. And when you need help along the way, GoDaddy is here for you with small business experts and resources, available 24/7.

GoDaddy Guide smiling with GoDaddy logo

Our Products

GoDaddy offers more than just a platform to build your website. Our groundbreaking AI-powered solution, GoDaddy Airo®, removes roadblocks to securing a domain and creating a memorable online presence with an SEO-friendly website. Elevate your business with productivity and email solutions that keep you looking professional. Our digital marketing tools empower entrepreneurs with everything needed to grow and thrive, whether selling online, in person, or both.

GoDaddy Airo®
Domains
Websites + Marketing
Commerce
Productivity
Digital Marketing

GoDaddy Airo®

Every domain registered with GoDaddy comes with this AI-powered experience. Business essentials like an AI-assisted domain search, eye-catching logo, coming-soon page (that can be upgraded to a full website), Social Media marketing, payments, and more! Just tell GoDaddy Airo® a little bit about your business and it will instantly generate these for you. After that, GoDaddy Airo® will handle business tasks for you, freeing up some much-needed time to focus on what you do best.

Entrepreneur reviewing a website design generated by GoDaddy Airo® on laptop

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

139 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Fantastisk service, Magdalena!!!

Magdalena, som hjälpte mig, var otroligt hjälpsam och mycket tydlig i sina instruktioner. Hon gav goda råd på hur mitt produktplacering skulle bli ännu mer effektivt. Hon hade stort tålamod och gav ett väldigt positivt intryck!!!

7 juni 2022

Försökte blåsa mig på "Återaktiveringsavgift"

De hade "misslyckats" med att skicka mail om att min domän var på väg att gå ut, samt att när jag var inne i gränssnittet så stod det inte heller något tydligt om det. Eftersom jag var någon dag för sen så ville de ha en "återaktiveringsavgift" på 900:- samt att min domän var dubbelt så dyr som den borde vara. Om jag försöker köpa tillbaka den nu så vill dom ha tio gånger mer för den än den kostade att registrera. Riktiga scammers alltså. Det slutade med att jag bytte både företag och domänadress.

27 januari 2022

Kan inte köpa en .se-domän

Säkert bra men lyckas seriöst inte köpa en .se-domän... formuläret säger att "id-nummer" är ogiltigt men jag vet inte ens vad de menar med det. Det är i vilket fall inte personnummer eller VAT-nummer.

Det hade onekligen passat med en hint om vilket format de söker, eller att man åtminstone fick gå vidare med köpet och lösa det fältet i efterhand.

28 november 2021