Försvunnen hemsida Jag fick problem med min hemsida (problemen kom inte från GoDaddy) och eftersom det tog tid innan jag upptäckte problemet så förväntade jag mig inte att det skulle gå att lösa. J... Se mer
Jag vill uttrycka min stora uppskattning för er kundtjänst. Jag hade viss språklig osäkerhet, men supportmedarbetaren visade ett exceptionellt tålamod och förståelse. Han var extremt duktig, artig o... Se mer
Fint, trevligt bemötande från Joyce på kundtjänst som hjälpte mig med alla frågor och plockade bort en avgift som jag inte ansåg mig behöva betala p.g.a missade betalningar. Hon lyfte mitt förtroende... Se mer
Ett av sämsta val jag har gjort i mitt liv är att öppna webbutik och valt host via Godaddy. Det är dyrt, och man får inget support. Det kostar till och med extra säger de bara för att jag ville göra e... Se mer
Om GoDaddy
GoDaddy does more than sell domain names. Because every domain comes with GoDaddy Airo® to help unlock business growth. This AI experience will help you find a name for your business, build a website, and even design a logo, plus everything you need to reach more customers and make more sales.
Why GoDaddy?
We’re a trusted growth partner to over 20 million small business owners. Our global solutions seamlessly connect their identity and presence with commerce, leading to profitable growth. And when you need help along the way, GoDaddy is here for you with small business experts and resources, available 24/7.
Our Products
GoDaddy offers more than just a platform to build your website. Our groundbreaking AI-powered solution, GoDaddy Airo®, removes roadblocks to securing a domain and creating a memorable online presence with an SEO-friendly website. Elevate your business with productivity and email solutions that keep you looking professional. Our digital marketing tools empower entrepreneurs with everything needed to grow and thrive, whether selling online, in person, or both.
GoDaddy Airo®
Every domain registered with GoDaddy comes with this AI-powered experience. Business essentials like an AI-assisted domain search, eye-catching logo, coming-soon page (that can be upgraded to a full website), Social Media marketing, payments, and more! Just tell GoDaddy Airo® a little bit about your business and it will instantly generate these for you. After that, GoDaddy Airo® will handle business tasks for you, freeing up some much-needed time to focus on what you do best.
Ber kunder att lämna omdömen
Godaddy föraktar dig
Efter att ha varit kund hos Godaddy i cirka 15 år fick jag nu ett fruktansvärt dåligt bemötande - för ett 120 kronors köp. Jag bad om en återbetalning för en tjänst de inte kunde leverera men de sa att deras policy inte tillät detta,,, Låt mig börja från början.
Jag gjorde ett köp av en app-domän. Anledningen att jag valde app var att då ingick säkerhetscertifikatet d.v.s. httpS-ändelsen - till skillnad från http:// som inte ger siten trovärdighet (naturligtvis endast ytterligare ett sätt för de giriga domän-leverantörerna att tjäna pengar)
När jag beställt siten så vidarebefordrade jag den med maskering till den site jag skulle använda mig av. DOCK visade det sig att man knutit domänen till en websida trots att jag aldrig begärt detta, en websidesplattform som Godaddy tillhandahåller - och jag hade fått en sju dagars testperiod (trial) på denna websidesbyggare TROTS att jag aldrig önskade detta.
Under testtiden fungerade inte maskeringen och jag kunde inte vidarebefordra domänen till siten som jag avsåg använda mig av.
När sjudagars testperioden avlutades ringde jag genast till Godaddy för att få hjälp med maskningen och vidarebefordringen av webbsidan eftersom det fortfarande inte fungerade. Nu förklarade de att app-domänen inte gick att vidarebefordra - varpå jag bad om återbetalning av de 120 kronorna för att kunna göra ett annat köp. Då menade de att återbetalningspolicyn inte tillät detta. Jag frågade om de verkligen var villiga att behandla en person som varit kund i mer än 15 år på detta sätt för en summa av 10 Euro?
De menade att app-domänen endast kan användas till appar. Informationen angående begränsningarna fanns inte tillgängliga vid mitt köp - hade det funnits tydlig information angående begränsningen så hade jag naturligtvis köpt en annan domän.
Jag vill varna för Godaddy. De verkade ha tråkigt på jobbet och tyckte tydligen att det var roligt att roa sig på min bekostnad ÄVEN om ett negativt omdöme kan innebära ett långt högre pris än de 10 euro jag ville att de skulle betala tillbaka.
Någon tillfredsställande lösning var de INTE intresserade att hjälpa sin kund sedan 15 år tillbaka med - vilket är URUSELT.
Det visade sig dessutom att de LJÖG !!! De ville alltså roa sig på min bekostnad. app-domänen är nu kopplad till en annan site så det var fullt möjligt att knyta även en app-domän till en helt vanlig webbsida. MEN jag får alltså inte den hjälp jag behöver för att knyta domänen till sidan jag vill ha !!!
VARNING för Godaddy - och se till att börja med att läsa de negativa omdömena - det är de som är sanna. Sedan jag skrev detta har bedrägeriföretaget Godaddy anlitat mängder av människor för att skriva positivt om detta skräpföretag. De omdömena är fabricerade av ett företag som föraktar dig.
Försvunnen hemsida
Försvunnen hemsida
Jag fick problem med min hemsida (problemen kom inte från GoDaddy) och eftersom det tog tid innan jag upptäckte problemet så förväntade jag mig inte att det skulle gå att lösa. Jag ringde GoDaddy och talade med en vänlig och tillmötesgående supporter och fick omgående hjälp med mitt problem och min sida blev återställd. Är väldigt nöjd med tjänsten på det stora hela.
Bästa kundservicen!
Väldigt användarvänliga tjänster och fantastiskt bra och trevlig kundservice.
Företaget har trevlig medarbetare som…
Företaget har trevlig medarbetare som kan både vara vänlig och samtidig försöka förstå kunden och lösa problemet.
Hon var jätte duktig att kolla mitt företag och föreslå att vi kunde göra en webbsida med hjälp av GoDaddy som vi precis tänker starta, . Jag blev imponerad!
Mvh, Malihe E-Borna, Lieta AB
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Bra kundservice
För det första är det relativt enkelt att få tag på en verklig människa att prata med. Personen jag pratade med tog sig ordentligt med tid för att lösa mitt problem även om detta hade att göra med att få tillbaka pengar för en service jag redan hade betalat, men egentligen inte beställt.
Bra service bra plattform
Bra service bra plattform, lätt tillgängligt och bra app funktioner och tillbehör

Svar från GoDaddy
Betalade för medlemsskap men fick ett…
Betalade för medlemsskap men fick ett felmedelande när jag skulle betala med klarna så jag försökte igen men det fungerade inte den gången heller. Men nu fick jag en faktura från klarna, men jagh har fortfarande inget medlemsskap. Det går inte heller att maila supporten utan man behöver ringa...
Dom tog bort mitt betalkort och mailade…
Dom tog bort mitt betalkort och mailade dagen efter om att det inte gick att fakturera. Sedan skulle dom ha ett återaktiveringsbelopp på 3 gånger domän kostnaden. Håll er borta från
Fick riktigt bra hjälp
Fick riktigt bra hjälp, proffsig support. skulle rekommendera alla dagar.
Nöjd kund
Jag har använt GoDaddy i många år och har bara haft bra upplevelser. Bra utbud och service.

Svar från GoDaddy
Vill att jag tar bort domäner som USA är I krig med?
Sände mig ett email och sa att visa av mina domäner har adresser som USA är i Krig med. Vilka domäner kunde de inte säga. De vill att jag skall sitta och klicka på alla domäner över 300 st. Skall jag sitta i en vecka och klicka på deras slöa hemsida och hitta någon domän som de har problem med.
Trygghet vid köp
Talade med Chrysanta som var en…teknisk support
Talade med Chrysanta som var en fantastisk rådgivare och kundtjänstmedarbetare.
Medarbetare löste mitt DNS problem med ett vift, och gav mig även en rabatt, som var oförväntad!
Fantastiskt företag och fantastiska människor :)
Tack Chrysanta om du läser mejlet ;)
Kundservice löste mitt problem på ett…
Kundservice löste mitt problem på ett kreativt sätt utöver det förväntade. God teknisk kompetens of affärsmässig förståelse.
Funkar helt enkelt......
Det står ett pris när man letar men när…
Det står ett pris när man letar men när man ska betala står det ett annat. Riktigt bluff företag som lurar kunder med kass support
Helt uruselt företag
Helt uruselt företag. blir inte av med dom, de mejlar och mejlar. välj något annat bolag