Virkelig fantastisk særlig frisør oplevelse at sidde i KarinaS frisørstol i dag. Professionel, ærlighed, varme dygtige hænder hvor der bare ofres tid og forkælelse til præcis MIG♥️ Min varmeste an... Se mer
Frisorstylisten
Det här tycker kunderna
Wow helt igennem fantastisk oplevelse at blive klippet hos Karina. Man er i fokus fra man sætter sig i stolen til man går derfra. Karina giver gode råd undervejs til styling mm,man er virkelig 💯 % i... Se mer
Hvis jeg kunne ville jeg gi’ 10 stjerner 🤩 Det var mit første besøg hos Karina som tilflytter til byen. Jeg behøver ikke shoppe rundt mere, jeg HAR fundet min frisør…. Jeg har aldrig været så til... Se mer
Jeg var så heldig at vinde et gavekort til en veninde, via opslag fra Frisørstylisten. Min veninde fik en fantastisk make-over af Frisørstylisten . Hun blev forkælet fra top til tå. Hun fik e... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Frisør stylisten har et bredt sortiment og tilbyder - udover almindelig moderne klipning og farve - også makeup samt råd og vejledning i alt indenfor mode og nye trends
Kontaktuppgifter
Kirsebærhaven 17, 4532, Gislinge
- www.frisorstylisten.dk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Du kan være sikker på en god, professionel og kyndig vejledning hos Karina. Hun har et skarpt øje for, hvad der klæder den enkelte, og hun er altid opdateret med de nyeste teknikker og trends. Hun sætter tid af til den enkelte, og man bliver altid mødt med et stort smil og hjertevarme.
Den bedste anbefaling herfra.
Hos Karina
Hos Karina, for man den bedste og hjertevarme modtagelse, der bliver lyttet og vejledt.
Vi køre fra Køge til Holbæk for at blive farvet og klippet, for når man først har været i Karinas hænder, så tager man ikke andre steder hen, hun forstår ens ønsker.
Og Karina er ikke bleg for at sige, hvis ønsket vil ødelæggehåret.
Med ærlighed kommer man længst. Så kun de bedste anbefalinger herfra.
Dejligt sted med glade frisører
Dejligt sted med glade frisører, service og kreativitet ♥️🫶🏼
Ingen andre end Karina får lov til at…
Ingen andre end Karina får lov til at ordne mit hår. Hun er så dygtig, og sørger altid for en god oplevelse og lækkert hår.
Jeg var så heldig at vinde et gavekort…
Min veninde fik en fantastisk make-over af Frisørstylisten .
Hun blev forkælet fra top til tå.
Hun fik en opdatering i en sådan grad, at det krævede en handletur i de nærliggende butikker i Holbæk by.:) Min veninde elsker hendes nye jeg, by Karina Sørensen fra Frisørstylisten i Holbæk.
En mere
Omsorgsfuld kærlig lyttende opmærksomme kvinde findes ikke. De varmeste anbefalinger herfra Odense s vie.
Positiv oplevelse
Jeg har de mest uregerlige krøller men Karina kan trylle så de kan styres igen. Hun er det mest positive menneske man kan komme ind til. Og man er ikke i tvivl om at hun kan sit kram. Så frisørstylisten kan varmt anbefales.
Hos Frisørstylisten får du hele vejen igennem, en super god betjening, hvor du er i centrum for forkælelse, fra start til slut
Hos Frisørstylisten får du hele vejen igennem en super god oplevelse.
Der bliver kræset om dig fra du træder ind af døren, hvor du som det første møder Karinas store dejlige smil.
Karina er super dygtig, og er altid opmærksom på dine ønsker og behov.
Karina er først tilfreds når du er tilfreds.
Hun er altid klar med god vejledning og fif, til hvordan du lige kan Spice din nye frisure lidt ekstra op.
Jeg kan varmt anbefale et besøg hos Frisørstylisten, så tøv ikke med at bestille en tid, du vil med garanti ikke fortryde det 😁
Den bedste frisør ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Karina er den bedste frisør ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Altid klare med gode råd og ideer til både nye frisure og makeup
Karina er den dejligste og dygtiges…
Karina er den dejligste og dygtiges frisør, jeg kender. Altid i dejligt humør og masser af gode råd kan man få.❤️vil helt klar anbefalede Karina som frisør.❤️❤️
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse.
Karina fik frie hænder og jeg var nærmest lykkelig.
Hun forstod at tæmme mine tykke lokker, og hvirvler og jeg fik desuden gode råd om styling og makeup.
En dygtig frisør hvor kunden er i centrum.
Jeg kommer absolut igen😄
Jeg er meget kræsen med mit hår og…
Jeg er meget kræsen med mit hår og altid skeptisk, når jeg skal prøve en ny frisør.
Det var indtil jeg kom i stolen hos FRISØRSTYLISTEN og Karina tog saksen frem.
Aldrig før har mit hår været så perfekt klippet.
Jeg har naturkrøl og skal derfor klippes til, at udnytte disse, men også til når jeg glatter mit hår.
5 stjerner er ikke nok🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Jeg er kommet Jos Katina fra hun åbnede…
Jeg er kommet Jos Katina fra hun åbnede salon i Gislinge. Alm klip og farve, fået en make-over. Til fuld tilfredshed. Bruger stadig de make-up tips hun gav. Det er vi nogle der har brug for.
Sidenhen har jeg fået behandling af hende i Holbæk. Jeg har endnu tilgode at besøge hende efter hun har åbnet salon igen.
Men, fra en der ikke frekventerer en frisør nok - så er der fild valuta for pengene. God behandling og råd om hår plus produkter. Det eneste minus er at det kan være svært at sætte tid af, med arbejde og børn, for kommer du hos Karina, så går du ikke ud af døren kort efter igen 😀
Karina er super dygtig og professionel. Altid smilende og god service!
Klar anbefaling herfra!
VERDENS BEDSTE FRISØR
Karina er og vil altid være verdens bedste frisør! Hun lytter til kundernes ønsker, og kan virkelig finde ud af at trylle! Derudover, har hun den skønneste personlighed!
Jeg vil til enhver tid anbefale hende!
Fantastiske behandlinger
Karina er imødekommende og lytter virkelig efter ens ønsker. Hvad end det er voksne eller børn går de altid derfra med den ønskede frisure og en fantastisk oplevelse. Hun er et geni til at trylle med håret
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har besøgt Frisørstylisten, og jeg kan klart anbefale stedet! Karina udfører sit arbejde perfekt, og på en professionel måde. Hendes evne til at snakke og skabe en god stemning gør besøget ekstra behageligt. Jeg går altid fra frisørstylisten, med det jeg beder om. Og derfor kan jeg kun anbefale at blive klippet hos Karina♥️
God frisør
God frisør! Klipninger af god kvalitet, der holder længe. Karina er også god til børn. Og så er det bare rart og hyggeligt i salonen. Kan godt anbefales!
Helt sikkert den bedste frisør jeg har…
Helt sikkert den bedste frisør jeg har været hos!
Er altid enormt glad når jeg går derfra, ikke kun fordi jeg ligner en million hver gang, men jeg føler mig også som en fordi energien og hjertevarmen er der bare 100%
Jeg får altid lavet striber, klippet spidser og får extetions hos Karina FRISØRSTYLISTEN.
Tak for de mange gode hår-ture
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.