FreestyleXtreme Sverige Omdömen

TrustScore 4 av 5

4,0

Relativt lång leveranstid, men det var de också tydliga med vid beställning, så inget som drar ned betyg. Returer är rent administrativt enkelt, dock får man betala för returfrakten om man inte pra... Se mer

Extremt bra kundservice. Jag köpte några tröjor varav en var för liten och jag fick returnera den gratis, även fast de är baserade i Storbritannien. Hur skönt som helst. De är även väldigt snabba... Se mer

Jag är pro och ställer mycket höga krav på leverantörer och handlar regelbundet från flera leverantörer på nätet. Freestyle Xtreme har kanske branschens bästa service. Ljusår bättre än många andra akt... Se mer

Jag var lite osäker för att jag aldrig beställt från FreestyleXtreme förr och när det stod 1-3 dagar i leveranstid från att ordern behandlats log jag och tänkte 1-3 veckor. Dock dök mina saker upp dag... Se mer

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bemötande

Behövde byta storlek och fick ett väldigt gott bemötande med snabb återkoppling.

10 mars 2017

Bra info

Bra support, produkterna var väl inte över förväntan.

21 februari 2017
Logotyp för FreestyleXtreme Sverige

Svar från FreestyleXtreme Sverige

Hej Peter,
Med tanke på din positiva feedback i texten förväntade vi oss lite mer än en 3:a :). Det går alltid att ändra dock!

Hälsningar,
Ish

Leveransen

Dhl låg på leveransen i flera dagar,dom sa dag på dag att det skulle komma till utlämnings stället men efter 3 dagar så ringde jag och sa jag hämtar paketet 3.5mil enkel resa.
Annas är jag nöjd bra priser och grejer

11 oktober 2016

Metal mulisha

Mycket bra och snabb service. Jag kommer förmodligen handla där igen, om rätt utbud finns.

6 augusti 2016

Toppen!

Snabb leverans, lite svårt med storlekarna men det passade :)

4 augusti 2016