Hej ! Jag är mycket nöjd, jag har inte packat upp o sett i detalj att tältet är vad det borde men jag har tillit. Det enda jag skulle vilja som kund är att det skulle finnas en möjlighet all... Se mer

När jag köpte tältet och vintersäkring hittade jag inte termotak i era listor. Jag behöver ett sådant inför nästa vinter, tacksam om det är möjligt att köpa ett termotak av er under hösten.... Se mer

Har köpt ett Ventura Pacific 300 från Fortelt.dk. Jag är jättenöjd med köpet. Snabb leverans ända fram till dörren. Jättebra pris på Tältet, sparade 2700skr på att köpa från Fortelt.dk. Vill även tack... Se mer

De kontakter jag hade per mail var helt förträffliga. Personalen (Thomas K) var mycket tillmötesgående. Priset var efter svenska förhållande lågt. Leveransen till Sverige gick på 2 dagar. Super... Se mer

1. Försäljare av campingutrustning

Informationen kommer från olika externa källor

Stort udvalg af fortelte fra Kampa, Isabella og Ventura. Vi guider dig til det rigtige fortelt til din perfekte campingoplevelse.

4,9

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Utmärkt service och jag är mycket nöjd.

Fortelt levererade tältet enligt uppgift. Jag fick bra och snabb hjälp med gardinuppsättningen. Jag är mycket nöjd med Fortelts handhavande och kvaliteten på mitt Uni360-tält och kan rekommendera dem.

17 juni 2014

Penta 1015- Holm,Sverige

Hej !
Det enda jag skulle vilja som kund är att det skulle finnas en möjlighet all text på era sidor och även denna enkät genom ett val skulle kunna översättas till svenska eftersom ni vänder er till den marknaden.
Jag upplever det inte som ett problem men det skulle inte bli några tveksamheter

Med vänlig hälsning

Lennart

29 mars 2014

Ett Ambassador-förtält med A-mått 1100

Priset var efter svenska förhållande lågt.
Leveransen till Sverige gick på 2 dagar. Super!
Har inte satt upp tältet ännu, men förmodar det inte ska vara några problem. Det är bara 2,5 m djupt. Har haft liknande Isabella-tält tidigare och de var lätta att sätta upp, trots att de var rätt långa.
Rekommenderar Fortelt.dk på det varmaste.

25 mars 2014

Snabb service, trevlig personal

Bara positiva tankar om Fortelt.dk
betalning via VISA blev onödigt dyr, men jag ville ha tältet innan jag for på semester så jag får skylla mig själv.

MVH André

3 september 2013

Kanon

Jag är väldigt nöjd med fortelt. Dom är snabba på att svara på mail och har snabba leveranser på sina produkter. jag är väldigt!!!!! nöjd kund. Kommer säkert att handla där fler gånger.

16 april 2013

Bra och snabb service.

Jag fick all den info jag ville ha på mail innan jag beställde. Det var bra. Trevligt bemötande.
Leveransen kom snabbare än ni hade lovat. !!
De extra avgifterna som kommer på är ju inte erat fel men irriterar när man väl bestämmt sig och skall beställa. Då blir det dyrare än man räknat med.

15 augusti 2012

Är mycket nöjd med mitt isabella snowboy

När jag köpte tältet och vintersäkring hittade jag inte termotak i era listor.

mvh

Per Olov Welde
Gunnars väg 11
804 26 Gävle
Sverige

1 juli 2012

Mycket bra

Allt med beställningen fungerade mycket bra.
Vid leveransen krävde de att vi skulle vara hemma hela dagen eftersom de inte visste när de skulle komma. Det måste gå att planera så att kunden får en ungefärlig tid.
Det var en bit av tältduken som inte var ihopsydd (c:a 15 cm).

10 juni 2012

Klockrent

Köpte ett isabella ambassadör med leverans efter en vecka helt i enlighet med villkoren på hemsidan. Monteringsanvisning avseende understycket kunde jag dock inte hitta men det löste sig med lite hjälp på campingplatsen. Priset lägre än vid köp i affär i Sverige

31 maj 2012

Superbra

Thomas Kramer sköter detta företag på ett föredömligt sätt. Han ger råd och information och återkommer med besked när han har lovat. Om något skulle inträffa kommer omedelbart information och frågor hur man kan lösa det eventuella problemet på för kunden passande sätt. Jag önskar att alla företag skulle ha lika bra kundbemötande som Fortelt. Jag kan rekommendera Fortelt som dessutom har de bästa priserna.

9 maj 2012