Klocki zakupiłam dla wnuka (7 lat) ja się nie znam 😀 ( sugerowałam się opiniami) Wnuczek jest bardzo zadowolony . to byl trafiony zakup. Radość iskierki w oczach i uśmiech, okrzyki ! Ach to właś... Se mer
I bought a Hand roll piano. I never thought it would be such an experience. It sounds great, you can adjust many additional functions, such as volume, musical accompaniment, sound... It can be kept in... Se mer
Dodanie bolo veľmi rýchle. Objednali sme si hru na rozvíjanie kognitívnych funkcii. Hra je krásne spracovaná veľmi zábavná dcérku to neskutočne baví. Je to veľmi jednoduchá hra na učenie čísiel,farieb... Se mer
Ήταν εξυπηρετικό όλο το προσωπικό εγώ μιλούσα με email αρκετά είχα απορίες για την κατάσταση της παραγγελίας μου στέλνανε κανονικά ό,τι και αν ρωτούσα το προϊόν ήρθε σε καλή κατάσταση δεν έχω κάποιο... Se mer
Slovenien

Svar från Jojoy
Έχω παραγγείλει ξανά, και το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και η αξιοπιστία μεγάλη. Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα πέρα από το να παραλάβω!

Svar från Jojoy
Great products at very good prices. Fast and easy delivery. Absolutely buying more! ❤️

Je to dar pre 5rocne dvojičky. Zatiaľ sa tešíme my starí rodičia

Svar från Jojoy
Molto precisi,nella consegna di quanto ordinato. Il gioco è stato molto apprezzato da mio nipotino.

Svar från Jojoy
Entrega rápida e eficiente. Produto em excelentes condições.

Svar från Jojoy
Kupované to bolo ako darček, urobilo veľkú radosť.
Zvuk ako skutočný klavír.
Výhoda ľahká manipulácia, prenosné, ľahké.

Svar från Jojoy
Много хубава книжка за децата. Моите внучета много се забавляват и си устройват състезания,кой ще познае повече думи на английски.Благодаря.