FoodCo Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har boet i Spanien i 11 år og er vant til at købe mine varer hos lokale landmænd og høj kvalitet. Fik et chok da jeg i april 2015 flyttede til Danmark. Vand i kylling for at det skulle se større u... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik leveret nogle suveræne prime rib-eyes til ingen penge. Syndt at i lukker for levering med post, men kan godt forstå jeres valg ikke at samarbejde med PostNord mere. Hvis i får en anden god leverin... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fin service, hurtig og rettidig levering, og ikke mindst en fantastisk kvalitet af kød

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var lidt skeptisk ved at skulle have leveret kølevarer via post Danmark, men mine varer ankom i flamingo kasse med frost elementer og alt var koldt og lige til at pakke ud.. Jeg har ikke smagt på... Se mer

Företagsinformation

1. Slaktare

Informationen kommer från olika externa källor

Hos FoodCo går vi op i at sælge kvalitetskød til favorable priser. På vores adresse i Tune tæt ved Roskilde har vi egen opskærring og topmoderne køle- og frysefaciliteter. Vi køber stort ind og har gode aftaler med de bedste leverandører og gårde i Danmark. Så hvis du også er villig til at købe stort ind, så lover vi dig favorable priser hele tiden.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fine varer

Perfekt emballering - leveringstid overholdt.
Super godt tilfreds - handler gerne igen

17 mars 2016

Super kvalitet

Har nu handlet et 3-4 gange hos Foodco og kvaliteten er altid god. Fint udvalg og lækkert med muligheden for ekstra kvalitet.
Bestilling fungerer effektivt og leverancerne kommer som lovet og bliver leveret i forsvarlig og nedkølende embalage.

8 mars 2016

Super kvalitet

Har igen hadlet hos Foodco, bestilling og service via nettet fungere godt, rigtig god kvalitet af de vare som jeg havde bestilt.
Ikke sidste gang jeg handler hos Foodco.

22 februari 2016
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig, let og relativt billigt

Jeg har nu over længere tid overvejet at købe kød fra foodco, da jeg ikke synes om kvaliteten man køber i dagligbutikkerne. Jeg har længe ledt efter et sted hvor man kan få kød fra dyr der har levet livet lidt bedre, hvilket man får fra Foodco, da det meste er dansk og frilands, hvilket jeg er en stor fan af. Vi bestilte fredag, og ordren blev behandlet mandag, afsendt tirsdag og modaget onsdag. Jeg har allerede brugt noget af kødet og det smagte rigtig godt, det er også let at se, det faktisk er kvalitet man får. Derfor vil jeg også mene at det er relativt billigt, i forhold til den kvalitetman får. og køber man for over 750 kr så er fragten gratis, så det sørgede jeg for at gøre :)
Vil helt sikkert købe derfra igen, når fryseren igen skal fyldes op :)

4 februari 2016

Godt sted

Fine priser, ok udvalg og mulighed for gratis levering når man skal fylde fryseren.

4 februari 2016
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige bestilt varer igen.
Det gøres ikke bedre, og kan varmt anbefales til alle.
Var lidt nervøs for temperaturen efter forsendelsen, men de bange anelser blev gjort til skamme, da varerne er pakket virkeligt godt ind.

1 februari 2016

Optimal service

Har altid fået det jeg har bestilt til den lovede tid. Den ene gang jeg bestilte, havde de ikke mulighed for at levere det hele, men jeg blev ringet op og fik tilbudt at få pengene tilbage eller få noget andet i stedet for. Super service og lækkert kød.

29 januari 2016

Nemt, godt og hurtigt.

Vi har brugt Foodco mange gange. Det er nemt i en travl hverdag og for vores vedkommende bliver det til mere forskelligt og spændende mad.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Anni Raun

Når to positive fyre arbejder sammen, så sker der altid noget spændende og det er lige hvad der sker her.
tak for en god behanding
vh Anni Raun

Nemt, billigt og hurtigt

Jeg bestilte en masse kød hos foodco.dk og jeg er ovenud tilfreds med foodco.dk
Det er nemt at bestille
Og lækkert kvalitetskød som er forsvarligt pakket og sendt lige til ens dør ;-)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.