Fokkido.com Omdömen

1 649
TrustScore 4.5 av 5

4,5

Ik hoop mijn bestelling vandaag te kunnen afhalen, maar tref bij de buren waar is afgeleverd volgens opgave (gisteren) niemand thuis! dit vind ik wel vervelend! bij aflevering op ander adres moet... Se mer

Uiteindelijk hebben wij pas een maand na onze bestelling onze Sigg flessen ontvangen (terwijl deze volgens de site direct leverbaar waren). Een van de flessen bleek uiteindelijk toch niet leverbaa... Se mer

Heb vlak voor ik op reis ging een "last-minute" bestelling gedaan... eerst gebeld of men kon verzekeren dat ik het de volgende dag ECHT zou krijgen. Een vriendelijke mevrouw vertelde dat het... Se mer

Ik had ruim voor kerst een bestelling gedaan. Deze niet uitgepakt want het was een cadeau voor mijn dochter. Eenmaal aan haar gegeven bleek 1 van de producten beschadigd. Ik was bang dat ik heel wat u... Se mer

1. Butik med kökstillbehör
  2. Inredningsarkitekt
  3. Leksaksbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Klantenservice op werkdagen geopend van 9:00 tot 18:00 uur.

Utmärkt

(1 649)

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Gewoon goed

Gisteren besteld en vandaag in huis. Precies zoals op de site wordt gezegd.

12 mars 2016

Betrouwbaar

In vergelijking met anders sites, is de prijs van verzending heel redelijk.
Product komt in goede staat, volgens afgesproken leveringstermijn.

12 mars 2016

Geweldige service

Dubbel glas met fabrieksfout ontvangen. Na telefoontje met Klantenservice meteen nieuw exemplar opgestuurd.

5 mars 2016

bezorging pakket

In de e-mail van DHL stond vermeld bezorgd: 23 februari 2016 om 15.10 uur.
Wij hebben het pakket pas op 25 februari 2016 ontvangen.

27 februari 2016
Logotyp för Fokkido.com

Svar från Fokkido.com

Beste mevrouw Verboogen-Meulen,

Bedankt voor uw feedback. Wij betreuren het dat uw pakketje niet op de aangegeven datum is afgeleverd. Wij gaan dit met DHL bespreken om toekomstige problemen te voorkomen.

Met vriendelijke groet,
Team Fokkido

Van ontevreden naar tevreden

De dienst na verkoop werkt niet: vragen om een retourformulier blijven na aandringen zonder gevolg en de mails daarover worden oorspronkelijk blijkbaar niet of slecht gelezen.
Na enig aandringen komt een bevredigende oplossing uit de bus: ik kan de zending houden (2 Illy-kopjes waarvan 1 sterk beschadigd bij transport) en krijg het bedrag teruggestort. Tot mijn tevredenheid opgelost zo.

8 januari 2016

Fokkido

Ik heb bij de firma een set gekocht van Sigg drinkfles. Telefonisch had ik inlichtingen gevraagd en ze hadden mij de verkeerde info over de dop gegeven. De dop paste dus niet op de fles. Het retourneren is wel vlot afgehandeld.

8 januari 2016

Goed geprijsd!

Paar tientjes goedkoper dan de meeste aanbieders en een snelle levering, ondanks de Kerstdrukte!

26 december 2015