Flow Wellness Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flow Wellness uit Kraggenburg is een zeer betrouwbaar bedrijf. Vanaf het eerste contact voelde het professioneel en prettig. Ze luisteren goed naar je wensen. De communicatie is duidelijk e... Se mer

Företagsinformation

1. Sportcenter

Skrivet av företaget

Bij Flow Wellness bieden wij u een ruim aanbod in de verhuur, lease en verkoop van spa's. Ook voor onderhoud en onderhoudsproducten kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

13 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Laatst een onderdeel van mijn jacuzzi…

Laatst een onderdeel van mijn jacuzzi kapot kon hem meteen bij Martijn ophalen en hoefde zelfs niet een s te betalen. En als je hem wel nodig hebt komt hij de jacuzzi meteen maken dat terwijl ik hem des tijds niet eens bij hem gekocht heb. Geweldige service en enorm veel verstand van jacuzzi’s
Erick

16 juni 2026

Snel en kundig

Martijn reageert snel op je mail en kon ook op korte termijn langskomen voor een reparatie aan onze jacuzzi. Hij is zeer kundig en heel vriendelijk, onze jacuzzi was snel weer gefikst.

8 maj 2026

Probleemoplossing

We hadden een probleem met de opwarming. Onze vraag werd binnen een dag beantwoord met een vraag om enkele foto's te sturen van onderdelen. Vervolgens kregen we binnen twee werken antwoord en een instructie hoe we het zelf konden oplossen. Top qua prestatie en snelheid.

3 april 2026

Goede service!

Enkele jaren geleden onze fijne jacuzzi bij jullie gekocht! Onlangs was er een onderdeel kapot gegaan, waardoor er lekkage was ontstaan! Contact opgenomen met Martijn. Hij heeft ons de benodigdheden toegestuurd! Het past als gegoten, waardoor de lekkage is verholpen! Een super service! Aanrader voor iedereen!

8 april 2026

Top zaak

Flow Wellness uit Kraggenburg is een zeer betrouwbaar bedrijf.
Vanaf het eerste contact voelde het professioneel en prettig.
Ze luisteren goed naar je wensen.
De communicatie is duidelijk en vriendelijk.
Afspraken worden altijd nagekomen.
De service is snel en vakkundig.
Alles wordt netjes en zorgvuldig geregeld.
Je merkt dat ze veel kennis en ervaring hebben.
Ze denken echt met je mee.
Wij zouden Flow Wellness zeker aanbevelen aan anderen.

26 mars 2026

Plaatsen spa.

Vandaag heeft Martijn de spa geleverd en geplaatst. Hij heeft ervoor gezorgd dat de elektra aansluiting op de juiste plaats zat en dat de spa op precies de goede plaats stond. Prima service! Wanneer je een spa wilt huren of kopen, dan is Flow Wellness absoluut een aanrader.

26 mars 2026

Top bedrijf

Keurig op tijd, en met genoeg apparatuur om de jacuzzi te kunnen verplaatsen. Maakt zich geen enkele zorgen of het allemaal wel lukt. Top. En ook nog genoeg geduld en advies voor een juiste herplaatsing.

23 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Van begin tot eind een hele fijne ervaring.

Wij zijn ontzettend tevreden over de service. Martijn is een vriendelijke, betrouwbare verkoper. Hij denkt goed met je mee, is eerlijk in zijn advies en neemt echt de tijd voor je. Het plaatsen van de jacuzzi gebeurde met veel geduld en zorg, en de uitleg was duidelijk en rustig. Ook na de installatie kun je altijd met vragen bij hem terecht. Je merkt dat hij zijn werk met passie en aandacht doet. Absoluut een aanrader!

15 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super snelle, vriendelijke service en erg kundig

Wij hebben bij Martijn een tweedehands jacuzzi aangeschaft, nadat de vorige het had begeven. De jacuzzi kon hij binnen twee dagen leveren. Hij heeft een speciale aanhanger, waarmee de jacuzzi in een mum van tijd op zijn plaats staat. Toen de jacuzzi een half jaar later een probleem vertoonde, stond Martijn dezelde dag nog in Noord-Holland om het probleem op te lossen door een onderdeel te vervangen. Kosten 0 Euro, hij vond dat het nog onder de garantie moest vallen. Martijn is erg kundig, het probleem was zo gevonden. Ik mag hem ook altijd bellen als er iets is, hij heeft overal tips en trucs voor. Super fijn.

5 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service en vooral heel vriendelijk

We hebben bij Martijn van Flow Wellness een mooie tweedehands spa gekocht. Gelijk bij binnenkomst in zijn bedrijf heb je het vertrouwen dat het goed gaat komen. Een hele vriendelijke ontvangst met een goed advies. We wisten hierdoor snel welke spa voor ons de juiste was en de spa is snel geleverd.
Ondanks dat de spa door een aantal tuinen moest werd deze snel en vakkundig geplaatst. Het is een tweedehands spa en hierdoor kwamen we nog een paar kleine gebreken tegen toen deze eenmaal aanstond. Er werd snel gereageerd op mijn berichten en telefoontjes. Binnen een paar dagen stond Martijn op de stoep en alles werd ter plekke opgelost. Het is een fijn idee dat je hier niet alleen een spa koopt maar ook gelijk verzekerd bent van goede service en onderhoud.

1 mars 2025

Wat een Top tent.

Wat een Top tent.
De verhuizing is Top geregeld.
Geplaatst en aangesloten in een paar uur tijd.
Super aardige man en geregeld zoals afgesproken.
Dus wil je een jacuzzi verhuizing dan is dit bedrijf de oplossing!!

14 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super vriendelijk hardwerkend en…

Super vriendelijk hardwerkend en eerlijk bedrijf, geweldige jaccuzi’s

Hebben martijn ontmoet op een festival waar hij met zijn bedrijf stond.

Een paar jaccuzis voor een paar duizend man en toch krijgen ze het voor elkaar om deze goed schoon en werkend te houden.

Als je twijfelt waar je je hottub/jaccuzi moet kopen… niet verder zoeken als dit bedrijf, this is the place to be!!!

1 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super goed en snel geholpen

Super goed en snel geholpen. Mijn complimenten voor Flow Wellness. We hadden een lek in onze spa net in de vakantie. Dus we hadden er haast mee dat de spa zo snel mogelijk gemaakt werd. Contact gezocht met Folw Wellness en de volgende dag was onze spa al gemaakt. Snel en goede service . Heel blij mee 👌 onze complimenten.

11 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn heel erg tevreden over de…

Wij zijn heel erg tevreden over de werkzaamheden aan onze jacuzzi goede service en uitleg wat er aan mankeerde. Vriendelijke man die ook rekening houdt met de kosten Groetjes van uit Haarlem

25 april 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.