Paketlådan Karl, läcker! Inte roligt att vittja den när brev och tidningar är blöta! När det är minusgrader fryser luckan fast på grund av otäthet! Ringde till företaget om min låda. Fick svar typ j... Se mer
Snabb leverans! Dock helt fel. Besällt en Karolina i faluröd, med vit text på front. Leveransen blev en grön låda. Frontskylt med text är som beställt röd med vit text. Kundservice med 2 timmar telef... Se mer
UNDVIK DETTA FÖRETAG!!! Har i snart två månader försökt få till kontakt med flexbox gällande defekta brevlådor, blivit lovad återkoppling men detta har ännu inte skett!! Det känns egentligen helt... Se mer
Köpte en Karolina i faluröd. Inga problem med att väta kommer in trots väderutsatt läge, som jag blev lite fundersam på när jag läste här innan. Kanske skiljer sig på olika modeller eller så handlar... Se mer
Ladugårdsvägen 1, 23435, Lomma, Sverige
- 040 - 60 80 410
- info@flexbox.se
- www.flexbox.se
Har inte besvarat negativa omdömen
Brevlåda som det regnar in i
Brevlåda som det regnar in i. Posten genomsur oftast. Saknade komponenter för att hålla locket på plats (vilka levereades snabbt) men i övrigt övertygade att det inte är något fel på lådan trots att de inte tittat på den. Dryg och oförskämd kundtjänst.
Oseriöst skojföretag
Köpte postlådan Gustaf. Leveransen var snabb. Men när vi packade upp brevlådan var vänster hörn av själva taket böjt. Samt benet vad skevt. De hävdar transportskada men varken kartong eller frigolit som låg tätt mot brevlådan var helt oskadad. Fick i alla fall en ny skickad dagen efter reklamation.
Problemen blev dock bara ännu större.
Nya brevlådan kom och vi påbörjade montering och grävde hålet ute. Följde de instruktioner som följde med till punkt och pricka. Men de visade sig inte stämma.
Foten skulle ner i hålet som skulle vara "ca 30cm" i marken. "Ca" i min värld innebär att det kan vara 30 cm. Det står även att foten ska sticka upp 30cm över marken. Problemet är bara att foten är 45cm. Hålet 30cm plus 30cm över mark = 60cm. Det går inte ihop, förstår ju vem som helst.
Det är en bild på pappret som följde med också! Den visar halva foten i marken, och halva ovanför. Men det tillåter ju inte måtten.
Vi lägger ner försöket att gjuta för att kontakta företaget. Får då världens dumförklaring tillbaka på mailen. De menar att instruktionen inte alls är en instruktion utan TIPS på hur man KAN göra (vilket det inte heller är, eftersom man inte alls kan göra så!) men att de flesta kunderna hittar egna lösningar. De ifrånsäger sig allt ansvar för monteringen. Eftersom de är ett distanshandelföretag kan det ej ansvara för montering menar dom.
Har sedan dess försökt få tag på dom igen men ej fått svar. Krävde kompensation för de extra besvär, inköp och extra resor vi fått göra pga detta. Ringde och det svarade en väldigt tråkig kvinna som hävdade att 15cm gjutning skulle räcka. Dock väldigt tveksam till att det håller de stötar som kan uppstå vid hantering av postlådan. Ett riktigt skojarföretag. Passa er.

Svar från Flexbox
Hög kvalité och bra support
Skylten var lite mörkare än på hemsidan. Då skickades en ny direkt utan diskussion eller extra kostnader.
Jättebra konstruktion för både paket och brev.