1. Butik för filmuthyrning

Filmudsalg.dk er hele Danmarks videobutik på nettet... Vi forhandler alle danskudgivet dvd og blu-ray film og har derfor mere end 20.000 forskellige titler på lager. Du finder også masser af titler her, som du ikke umiddelbart kan finde andre steder og vi har altid Danmarks største udvalg af Disney, svenske klassikere, 50 kroners film og meget andet. Vi leverer indenfor få dage og prisen er altid kun 29 kr. i Danmark uanset hvor meget du køber og hvis du køber for mere end 300 kr. leveres ordren fragtfri.

1,0

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

4 tn omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Suverän nätbutik

Tack vare filmudsalg så är nu min Hellraiser-samling komplett. Som jag har letat efter Hellraiser 4 Bloodline med svensk text men den är ju inte släppt i Sverige. 3 dagar efter beställningen gjordes låg den i min brevlåda. Bra kontakt och snabb leverans, helt enkelt suveränt och jag är jättenöjd. Jag kommer rekommendera filmudsalg för mina kompisar och jag kommer garanterat handla mer av dem i framtiden.

23 juni 2014

Bluffare

Fy så lurad jag blev av er.....ni skickade ett kontonr som inte ens fanns och sen påstår ni att ni är Danmarks största filmkedja.....rent utsagt FY FAN för erat bluff företag...ska inte rekommendera er till nån annan.....

4 juni 2013

En hurtig och trygg leverans

Absolut en stor fördel att handla på detta sätt, du får vad du vill ha, snabb leverans
direkt till dörren, jag återkommer gärna.

26 december 2012

Helt OK

Mitt köp gjorde mig helt nöjd. Jag har inget att klaga på.

29 januari 2011
Visa omdömen på alla språk (3 558 omdömen)