Hej Karin.
Tak for din anmeldelse og for din feedback.
I forhold til din returnering vil vi gerne præcisere forløbet, så der ikke opstår misforståelser:
Vi tilbyder desværre ikke returlabels, hvilket også fremgår af vores handelsbetingelser.
Vi har en fast aftale med PostNord om, at pakker må stilles på vores adresse uden kvittering. I dette tilfælde har vi ikke modtaget nogen pakke, og vi har heller ikke fået besked eller dokumentation (fx track & trace eller afhentningsinformation) på, at en pakke skulle være leveret til os eller ligge klar til afhentning i en pakkeshop.
Når en pakke ikke leveres til adressen, men i stedet indleveres i en pakkeshop uden at vi informeres af dig, har vi desværre ikke mulighed for at vide, at den ligger der – og derfor heller ikke mulighed for at afhente den.
Vi har derfor anbefalet, at du kontakter PostNord direkte, da det er dem, der håndterer leveringen og bedst kan opklare, hvorfor pakken ikke er blevet leveret som forventet.
Vi forstår naturligvis, at situationen er frustrerende, men da du intet har sendt til os omkring forsendelsen. Har vi ikke en chance for at hente den.
Fiksefingre.dk