Op 12-07 bestelling gedaan en blijkt er een artikel toch niet op voorraad te zijn. Contact gehad met Erwin en samen een passende oplossing gevonden.
Det här tycker kunderna
Prima online winkel voor je vechtsport artikelen. Snelle levering! Echter niks ten nadele van fightshorts zelf maar de venum onderhandschoenen zijn van matige kwaliteit. Heb er twee setjes van. Maar h... Se mer
Een heel groot compliment voor fightshorts. Aantal maanden geleden een paar hayabusa handschoenen aangeschaft helaas bleek hier een productiefout in te zitten. De handschoenen zijn kosteloos omgeru... Se mer
Ik had mijn winkelmandje vol staan toen ik moest betalen zag ik dat ik 20 euro aan verzendkosten moest betalen. Dit vond ik wel heel veel ik ben naar bol.com gegaan de zelfde artikelen bestel via bol... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Fightshorts.nl is de Vechtsportwinkel van Nederland sinds 2006 voor al uw Kickboks- MMA, BJJ kleding en artikelen zoals : Bokshandschoenen, Venum MMA Kleding.
Kontaktuppgifter
Waanderweg 140, 7812 HZ, Emmen, Nederländerna
- +31643555598
- info@fightshorts.nl
- www.fightshorts.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Twee keer besteld en perfect!
Amazing service !!!!
Amazing service !!!! Super snel !!
Toppertje!
Ordered a nice Gi
Ordered a nice Gi , next day in my house and perfect.
Next item i will order again with these guys
Oss
Super!
Had het product in perfecte staat de volgende ochtend al in huis.
Top winkel!
Tevreden
Broekje besteld. Was te groot. Na retourzending zonder problemen een ander broekje in de juiste maat toegezonden gekregen. Allemaal zeer snel en prima geregeld.
Fightshorts.nl was eigenlijk de enige…
Fightshorts.nl was eigenlijk de enige online winkel waar alles op voorraad was. Alles werd supersnel geleverd! Topservice!
Fightshorts.nl is top !
Eerlijke prijzen , ruim assortiment , vlotte levering , een bedrijf wat afspraken na komt en doet wat het zegt .
Goede producten en zeer klantvriendelijk.
Goede producten en uitstekende (klanten-) service. Goed contact over de producten, advies en de levering.
Dit is een goed en betrouwbaar bedrijf voor al je vechtsport spullen. 👍
Ben goed geholpen en de spullen waren…
Ben goed geholpen en de spullen waren en zaten goed.
Duidelijke website en betaalmodule
Duidelijke website en betaalmodule. Snelle levering. Product was precies hoe ik het verwacht had. Dit was mijn eerste bestelling bij Fightshorts, maar ik zou het zo weer doen.
Snelle levering, product kwalitatief sterk en pasvorm perfect.
Fightshorts.nl the best.
Vlotte snelle service
Uitstekend voor elkaar en snelle levering!!
Uitstekend voor elkaar en snelle levering!! Gewoon TOP!! 👌🏾 🥊OSU
Ben super goed geholpen werd er op geatendeertd dat de maat van de scheenbeschermers en handschoenen niet met elkaar overeen kwamen dat voorkwam dat ze weer teruggestuurd moesten worden dus van de me
Ben super goed geholpen
Zeer tevreden
Artikel past perfect, goed geleverd en duidelijk van goeie kwaliteit!
Goede afhandeling!
Goede (klanten) service! Prima afhandeling.
Zal daar gegarandeerd nog eens kopen.
Goede webshop met goede spullen en snel…
Goede webshop met goede spullen en snel geleverd.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.