Beställde visir som stog och såg mörk ut. Det var den inte. För dyrt att skicka tillbaka. Andra gången beställde jag stövlar. Frakt över 100kr. Tog snabbfrakt men kom inte som utlovat. Tänkte... Se mer
Nöjd med bemötande i mail konversationen. Och med reparationen av min hjälm. Förstår att det finns en konstnad, tycker dock att det är lite skevt att man får betala för returnen. När det är ett garant... Se mer
Stort utbud och bra priser. Snabb leverans till Sverige. Tyvärr var handskarna för små. Länken jag fick för returkvittot fungerade först inte, detta berodde på att jag hade avvikande leveransadress... Se mer
Returnerar med deras system och beställer nytt utan problem. Pengarna från första köpet kommer in på kontot med liten fördröjning och allt löser sig då jag är nöjd med varan.
Avantisallee 90, 52072, Aachen, Tyskland
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Bra utbud till mkt bra priser! Snabba o säkra leveranser. Handlar ett par gånger om året.
Bra priser och snabb service, har handlat här i många år nu och tänker fortsätta med det!
Mycket nöjd med leveransen och priset. Allt som beställdes var enligt mina förväntningar.
Mycket nöjd med mina första inköp på FC-Moto. Kommer absolut att handla mer härifrån, snabb och smidig leverans.
Snabb leverans och allt i lådan!
- är vid retur: dyr retursedel (25€) från Sverige-Tyskland och det tar tämligen lång tid (mkt pga Corona), och de gör ej byten, utan man får pengarna tillbaka istället.
Men överlag bra butik
mycket bra urval, snabb leverans och bra priser.
Snabb och smidig leverans.
Passade perfekt och känns riktigt bra.
Enda som inte va perfekt va längden på ärmarna, jag upplevde att dom va lite för långa.
Bäst priser och bra produkter. Bra websida för sök av produkter. Recensionerna är ovärderluga vid order. Jag läser alltid dessa innan order, och får alltid hem varor som passar.
En av de bästa mc-utrustning/tillbehörssidorna som finns. Har ni vägarna förbi butiken i Würselen är det att rekommendera också, väldigt bra utbud!
Det har varit snabba leveranser och bra priser de gånger jag beställt hittills.
Beställt för 6 dagar sedan, men står fortfarande att ordern bearbetas?
Ordernr: 7413055
Har skrivit till FC Moto men inte fått något svar?

Svar från FC-Moto.de
Ingen kundservice alls, försökte inte ens hjälpa.

Köpte CARDO JBL +4 som skulle finnas i lager och skickas samma dag som
Beställningen skedde, 2-5 dagar leveranstid, eventuellt 8-10. Har fortfarande inte fått något paket, nu ca en månad senare. Har pratat med de säkert 10 gånger men inget händer, bad om att få tillbaka pengarna men inget har hänt. Riktigt dåligt!

Svar från FC-Moto.de
Så dåligt. Det blev fel vid överföringen fr.banken så betalning måste göras om. Då gällde inte rabatt koden längre/förbrukad vid köpet/betalningen som ej gick igenom. Bad då FC om en ny kod till ny bet. Men nej nej och en massa svammel. Har tidigare haft problem med FC och även min kompis. Nu är det slut. Dåligt företag!! När det blir fel rättar de ej upp det. Avslutar all kontakt med FC moto. Frustrerad o ledsen.