Factoringgruppen Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 222 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många kunder lyfter varmt fram den professionella personalen som alltid ger snabb, vänlig och personlig service vid varje enskild kontakt. Människor upplever att hela administrationen fungerar helt smidigt, vilket gör att alla utbetalningar sker oerhört snabbt och utan några som helst problem. Vissa recensenter var inte nöjda med de långsamma hanteringstiderna när de skickade in sina kundfakturor för behandling. Några personer påpekar att kommunikationen ibland kunde upplevas som bristfällig eller ganska otydlig när ärenden nekades utan tydliga förklaringar. Konsumenter upplevde även att fakturor i vissa lägen kunde skickas ut väldigt sent i förhållande till betalningsdatumet.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Kunder uttrycker stor uppskattning för personalen och lyfter fram deras professionalism, kunnighet och snabba... Se mer

Service

Konsumenter uttrycker stor uppskattning för servicen och beskriver den som professionell, snabb och... Se mer

Customer service

Recensenter belyser uppskattning för kundtjänst och lyfter fram ett trevligt bemötande samt snabb respons per... Se mer

Response time

Kunder hade positiva upplevelser med responstider och rapporterar genomgående snabb hantering samt korta... Se mer

Payment

Recensenter nämner positiv feedback om betalningar och framhäver den snabba handläggningen samt att pengarna... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag är mycket nöjd med Factoringgruppen. Deras service är professionell, snabb och personlig. Hela processen har varit smidig från start till mål, och de har alltid varit tillgängliga för att svara p... Se mer

Vi har varit kund i många år nu och allt har funkat fantastiskt hela tiden. Detta har verkligen hjälpt vårt företag. Idag ringde jag in om ett ärende och pratade med Hesha Oveissi och allt löste sig... Se mer

Factoringgruppen har jag jobbat med under flera år i olika former. Den personliga känslan och förmågan att se våra behov är oöverträffad bland den handfull aktörer jag jobbat med genom årens lopp.... Se mer

Factoringgruppen hjälpte oss i en uppstart som var krävande, en uppstart som krävde mycket kapital samt likviditet. Utan deras hjälp, är jag faktiskt inte helt säker på om vi hade klarat det. Idag är... Se mer

1. Nr. 15 av de 30 bästa företagen i Finansiella tjänster
  2. Nr. 5 av de 10 bästa företagen i Alternativa finansiella tjänster
  3. Nr. 8 av de 17 bästa företagen i Finansbolag

Om Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett svenskt finansbolag med specialistkompetens inom likviditetslösningar för företag och idrottsföreningar. Genom framåtblickande lösningar och med personlig service hjälper vi våra kunder att växa, kunna ta större affärer och tryggt planera framåt.

Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett finansbolag med över 15 års erfarenhet och kunskap om företagande, finansiering och factoringbranschen.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

233 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fick tre felaktiga fakturor utan…

Fick tre felaktiga fakturor utan rotavdrag men plus och eloge för företagets vilja att rätta till felet.

3 december 2025

Hej Bodil,

Tack för att du delar din upplevelse.
Vi beklagar att du mottog fakturor med felaktigt ROT-avdrag och förstår den frustration det kan orsaka.

Vårt mål är alltid att leverera korrekta underlag och god service, och vi ser till att förbättra våra rutiner för att undvika liknande misstag framöver. Tveka inte att kontakta oss om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Factoringgruppen

Smidiga, snabba och billiga!

Smidiga, snabba och billiga - en perfekt leverantör av factoringtjänster. Rekommenderas skarpt! Jag får alltid snabb hjälp av trevliga medarbetare.

5 december 2025

Hej Dennis,

Stort tack för ditt omdöme.
Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela dina positiva erfarenheter av våra tjänster. Det gläder oss att du upplever våra lösningar som smidiga, snabba och kostnadseffektiva, samt att vårt team kunnat bistå dig med den service du förväntar dig.

Tack för ditt förtroende och din rekommendation. Vi ser fram emot att fortsätta vara en pålitlig partner för er.

Factoringgruppen

Ni löste mitt ärende snabbt

Ni löste mitt ärende snabbt och skickade en tydlig summering av telefonsamtalet per mail.

17 november 2025

Hej Åke,

Tack för din recension! Vi är glada att du uppskattade både snabb hantering och tydlig återkoppling.

Factoringgruppen

Filip var smabb på att svara och…

Filip var smabb på att svara och hjälpte mig så långt det gick.

28 november 2025

Hej Andreas,

Stort tack för din feedback! Vi är glada att Filip kunde bistå dig på bästa sätt och att du upplevde snabb och hjälpsam service.

Snabb hjälp vid frågor

Snabb hjälp vid frågor

Hej Peter,

Tack för din recension. Det gör oss glada att höra. Vi önskar dig en fin dag!

Factoringgruppen

Bra personal gör att handläggning av…

Bra personal gör att handläggning av ärenden går smidigt. Tillmötesgående i alla led, vilket underlättar för småföretagare

24 november 2025

Svar från Factoringgruppen

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du upplever både handläggningen och bemötandet som smidigt och tillmötesgående. Vi strävar alltid efter att ge företagare ett tryggt och effektivt stöd, och din feedback betyder mycket för oss.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig, vi hoppas på ett långt samarbete!

Mkt bra företag

Mkt bra företag

13 november 2025

Hej Patrik,

Tack för ditt omdöme. Det gör oss glada att höra. Vi önskar dig en fin dag!

Factoringgruppen

Jag har inget att klaga på .

Jag har inget att klaga på .
Fungerar väldigt smidigt och snabba svar tillbaka .

12 november 2025

Hej Roger,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du är nöjd med både smidigheten och våra snabba svar. Vi hoppas på ett långt samarbete.

Factoringgruppen

FG är snabba på att hjälpa när det…

FG är snabba på att hjälpa när det gäller , precis så ett samarbete ska fungera , Snabba svar och handling = Styrka

21 november 2025

Hej Niklas,

Tack för det fina omdömet! Vi är glada att vårt snabba och tydliga samarbete uppskattas, det är precis så vi vill arbeta.

Pålitlig samarbetspartner

Vårt företag är i uppstartsfasen och vi har ett mycket bra samarbete med Factoringgruppen som gör att vårt kassaflöde fungerar smärtfritt. De återkopplar alltid snabbt och professionellt.

Rekommenderas starkt till andra företag som söker en snabb och professionell factoring- och samarbetspartner!

20 november 2025

Hej Annika,

Stort tack för det fina omdömet. Vi uppskattar ert förtroende och är glada att vårt samarbete bidrar till ett tryggt och stabilt kassaflöde i er uppstartsfas. Vi ser fram emot samarbetet och hoppas på ett långt och givande sådant.

Factoringgruppen

Enkelheten och tydligheten gör dessa…

Enkelheten och tydligheten gör dessa väldigt bra. Som egenföretagare så köper jag inte bara likviditet utan även tid för revisor då allt är så tydligt och strukturerat.

19 november 2025

Hej Mattias,

Tack för ditt fina omdöme! Det är väldigt uppskattat att höra att våra lösningar upplevs som både tydliga och enkla, och att det sparar värdefull tid i ditt arbete. Vi är glada att kunna bidra med struktur som gör vardagen lite smidigare. Tack för att du valt oss!

Factoringgruppen

Svarar alltid i telefon å ett väldigt…

Svarar alltid i telefon å ett väldigt proffsigt och trevligt bemötanden

18 november 2025

Svar från Factoringgruppen

Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du uppskattar vårt bemötande och att du alltid får snabb kontakt. Vi finns här när du behöver oss!

Bästa FG ♥️

Bästa FG ♥️. Funkar alltid som det ska

15 oktober 2025

Hej Mathias,

Stort tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss verkligen att höra att du upplever att allt fungerar som det ska. Vi uppskattar ditt positiva engagemang och det förtroende du visar oss. Vi hoppas på ett långt samarbete.

Alltid hjälpsamma

Alltid hjälpsamma
ibland blir det fel Men dem kan förstå situationen och hjälper till och hittar lösningar.
Har alltid fått hjälp och är tacksam för deras hjälp vi har fått under tiden.
Aveny SB

5 november 2025

Svar från Factoringgruppen

Stort tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av dina erfarenheter.
Vi strävar alltid efter att vara lyhörda, hjälpsamma och lösningsorienterade, även när något inte blivit helt rätt från början. Därför uppskattar vi verkligen att du uppmärksammar vårt engagemang i att hitta bra lösningar tillsammans.

Hälsningar,

Ett otroligt bra bemötande

Factoringgruppen har ett sällsynt varmt och omhändertagande sätt att jobba på. Har fått ett otroligt bra bemötande av alla som jobbar i detta bolag.

14 januari 2025

Hej Jonas,

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Vår ambition är alltid att bemöta våra kunder med värme, engagemang och professionalism, och det betyder mycket att höra att du upplevt detta hos oss.

Factoringgruppen

Både snabb hantering och support

Både snabb hantering och support. Rekommenderar varmt.

Svar från Factoringgruppen

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi strävar alltid efter snabb och hjälpsam service, och det gläder oss att det märks. Tack för du rekommenderar oss, vi hoppas på ett långt samarbete.

Factoringgruppen

Rekommenderar ingen att bli kund hos…

Rekommenderar ingen att bli kund hos Factoringgruppen.
Kan inte din kund betala får du som fakturasäljare en regressions med personligt betalningsansvar. Även om Factoringgruppen uppger att de gjort en kreditkontroll av kunden och bedömt kundens kreditvärdighet som god trots att det funnits både betalningsproblem och brist på intäkter/inkomst.
Regresskulder tar de dessutom 38% ränta på!

Detta factoringbolag kan äventyra hela din verksamhet och privatekonomi. Det är bättre att ta en checkkredit eller låna in pengar i företaget och fakturera sina kunder direkt.

Efter 7 år och 1,4 miljoner i provisioner till Factoringgruppen lämnar vi nu ”samarbetet” (läs utnyttjandet) för gott.

Hej Sandra,

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du upplevt situationen på det sättet. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att någon av våra kunder ska ha.

Hälsningar,

Pålitligt företag!!

Ett solitt företag som är öppet för kunden, förstår alla aspekter relaterade till våra förväntningar och genomför transaktioner snabbt.

10 november 2025

Hej Joanna,

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att ni upplever oss som ett stabilt och kundorienterat företag som förstår era behov och hanterar transaktioner smidigt.
Vi hoppas på ett långvarigt samarbete!

Alltid snabb återkoppling

Alltid snabb återkoppling, tydlig kommunikation och professionellt bemötande. Rekommenderar starkt!

13 november 2025

Hej Aida,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram vår snabba återkoppling, tydliga kommunikation och professionella hantering. Din rekommendation betyder mycket för oss.

Factoringgruppen önskar er en underbar helg!