Skulle skaffa Facebook, enbart för att använda deras sida för att sälja saker. Blir efter ett par dagar avstängd för att jag bryter mot deras regler? Men inget om vad jag bryter mot. Avstängd utan... Se mer

passa dej för att ha ditt företag på facebook . nfolk kan anmäla dej lite hur som helst om nåpgon är sur eller avundsjuk och sedan kommer facebook att stänga ner dej när som helst utan att du kommer k... Se mer

Mycket farligt det med facebook kan hända Mina fb konton blev avstängd både privat och företag efter att de blivit hackade Man kan inte komma i kontakt med någon support på facebook eller m... Se mer

Har som många andra förlorat åtkomst till Marketplace, och därav också alla andra säljgrupper. Har klickat på begär granskning hur många gånger som helst de senaste veckorna. Inget händer. F... Se mer

1,3

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

18 tn omdömen

Hej jag driver ett företag hade tänkt…

Hej jag driver ett företag hade tänkt köra igång betald annonsering som jag försökt betala med mitt visa kort vilket stod att kortet ej accepterades trots rätt uppgifter efter några försök har jag blivit spärrad nog borde det väl finnas någon support att kontakta

7 januari 2023

Måste ändå tacka FB för de hjälpte mig

Otroligt men FB åtgärdade allt jag bad om. Sista gången var de lite långsammare men problemet är borta. Av de fyra gångerna hade de hjälp med mitt problem alla fyra gånger. Kan inte ge fem stjärnor eftersom problemet inte ens borde existera. Alla kan förklara alla bilder som spam. Zukenbergs efterträdare borde inte tillåta hämnd som sprider sig på FB genom att alla kan hämnas på alla.

5 september 2022

På FB härjar mängder med kriminella…

På FB härjar mängder med kriminella bedragare som lurar av folk pengar.
Jag fick mitt konto kapat av en sådan bedragare den 31 juli -22. Min make anmälde detta till FB och fick till svar: Det är inte emot reglerna!
Dom VET att det finns massvis med bedragare på FB som hela tiden lurar av folk pengar. Men de gör inte ett dugg åt det!
Den här kaparen gick sen vidare och skickade ut samma bedrägeri till många av mina vänner.
När det gäller mig, så gick han vidare och kapade även min dator, min mobil och min internetbank, där han stal alla mina pengar.
I Sverige är det olagligt att kapa någons konto. Så här säger lagen: Att logga in på någon annans sociala medier utan lov är ett brott.
Är inte FB skyldiga att följa svensk lag när de har verksamhet i Sverige?
Jag hade många olika grupper på FB också, som jag inte har tillgång till.
Har försökt polisanmäla FB för det här, men inte lyckats. Men det finns de som lyckats, så jag ger mig inte.
Hur kan dom bara låta kriminella härja helt fritt på FB utan att göra något åt det? Det är skandal.
Bojkotta FB!

15 augusti 2022

-100 till Facebook o dess grundare mark…

-100 till Facebook o dess grundare mark fuckenberg. O till Facebook Norden som pysslar med diktatur ni kommer aldrig o få tyst på min yttrandefrihet. Ni bryter mot GDPR men det skiter ni eller. våga bojkotta/ vägra fejan folk är så dumma o använder skräpet o det blir så när folk inte har ett liv.

27 juni 2022

Down with you serpent!

Gick det att stänga ner detta företag så hade det först och främst gynnat mänskligheten men även demokratin. Det är inte tillåtet 🚫 att ha ”fel” åsikter och jag rattade ner många profiler och fejkprofiler som följde mig. Samma sak gjorde jag med instagram. Men, det visar sig att deras AI även skannar efter ”fel”. Lösningen för mig var att plocka bort mina konton, fast jag måste nu vänta 30 dagar på att stulna personuppgifter försvinner permanent. Jag hade en blogg, men deras AI tog bort en massa och spärrade mina konton. Jag har sett att den redigerat och plockat bort. Så nu väntar jag 30 dagar och jag kommer aldrig använda FB igen. På två konton har jag glömt lösenordet så det får jag ta bort allt hemifrån. Sedan vill jag aldrig mer höra talas om FB. De kan fara dit pepparn växer och helst likvidera sin värdelösa AI. Helt onödigt.

14 juni 2022

Offline och tekniskt fel

Varje gång jag går in på FB och ska läsa kommentarer eller se menyn, måste jag starta om telefonen. Det står nämligen att jag är offline, tillfälligt fel m.m. Går inte heller att logga ut. Bilder man öppnar blir bara helt svarta.
Vid omstart funkar det den gången, den samma visa nästa gång. Verkar ändå inte hjälpa att skriva någonstans, inte ens till supporten för man får inga svar.

9 juni 2022

Helt ok sida

Helt ok sida. Tills du får problem, eller inte kan logga in på ditt konto. Då får du noll hjälp av en obefintlig support. Helt omöjligt att komma i kontakt med någon på Facebook som kan hjälpa en.

17 februari 2022

Varning för Facebooks krav på leg.

Varning för Facebooks krav på leg.
Facebook låste mitt konto . Man trodde någon obehörig använt det vilket var helt fel.
De ville sedan att jag skulle skicka in fotolegitimation tex mitt pass. Dumt nog gjorde jag det.
Det är ett ovanligt sätt att kontrollera identitet ( I Sverige). Här använder man Bankid vilket skyddar avsändaren då endast denne har koden som behövs.
Jag skickade tyvärr in mitt pass. ( Ja, jag var dum)
Sedan insåg jag att de nu har passet med foto, mitt namn och via detta som är ovanligt min adress och möjlighet att hämta ut mitt personnummer.
Det vill säga alla uppgifter som behövs för att skaffa en fotolegitimation i mitt namn.!
Jag tänkte mig inte för då men undrade vad händer med uppgifterna?
Facebook svarar givetvis inte på min fråga.
När jag tänker efter hade jag inte ens möjlighet att kontrollera att begäran om uppgifterna verkligen kom från Facebook.
Jag vill varna alla som råkar ut för samma krav. Tänk er för innan ni lämnar från er dessa uppgifter.
Jag skriver en anmälan om detta förfarande. Försöker med datainspektionen först
Lennart

2 januari 2022

Brott mot GDPR

Jag har anmält Facebook till Integritetsskyddsmyndigheten för brott mot GDPR. Facebook visar upp det som att jag gillar den politiska tidningen Bulletin och den religiösa tidningen Till Liv, vilket jag inte gör. Politik och religion är känsliga personuppgifter och jag har klagat hos Facebook, men inget händer. Klart brott mot GDPR.

27 december 2021

En helt obefintlig support

Tyvärr måste jag ge en stjärna för det finns inget sämre på skalan. Jag behövde support när jag startade en grupp men Facebook svarade inte ens trots flera försök. Jag känner mig som matadoren i tjuren Ferdinand, gör något, stäng av mig, häng ut mig, något..

23 december 2021

Uselt

Uselt, ingen kundservice, de ār endast intresserade av, pengar, i form av många anvāndare, reklam.
Att avsluta konto ār skitsvårt.
Usch, svinaktigt beteende!

4 oktober 2021

Hackat konto!

Mitt konto har blivit hackat. Det finns inget sätt att komma i kontakt med FB. Ingen support, ingen art fråga. Går INTE att nå någon för att förklara vad som hänt! Bara sååå dåligt. Alla företag har väl en support dit man kan vända sig som kund! Helt värdelöst! Ja, är väl dum som blir hackad, men vore ju trevligt med en support att förklara för vad som hänt! Sååå dåligt.....riktigt irriterad!

6 augusti 2021

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis