Skulle skaffa Facebook, enbart för att använda deras sida för att sälja saker. Blir efter ett par dagar avstängd för att jag bryter mot deras regler? Men inget om vad jag bryter mot. Avstängd utan... Se mer

passa dej för att ha ditt företag på facebook . nfolk kan anmäla dej lite hur som helst om nåpgon är sur eller avundsjuk och sedan kommer facebook att stänga ner dej när som helst utan att du kommer k... Se mer

Mycket farligt det med facebook kan hända Mina fb konton blev avstängd både privat och företag efter att de blivit hackade Man kan inte komma i kontakt med någon support på facebook eller m... Se mer

Har som många andra förlorat åtkomst till Marketplace, och därav också alla andra säljgrupper. Har klickat på begär granskning hur många gånger som helst de senaste veckorna. Inget händer. F... Se mer

1,3

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

18 tn omdömen

Blev hackad och sen avstängd som olämplig?

Skapade en sida utöver min privata för en Bygdegård som blev hackad, Jag blev avstängd vilket var ok på grund av hackningen, men sen fick jag ett meddelande om ett slutgiltigt beslut att jag inte var behörig att använda Facebook, utan någon förklaring eller möjlighet att få mer information.
- Konstigt att jag som fått sidan hackad straffas?!

17 november 2023

Sorligt att Facebook hjälper kriminella…

Sorligt att Facebook hjälper kriminella att fortsätta lura folk på Facebook. Det hjälper inte att anmäla för dom tar ändå inte bort profilen eller Messenger profilen så bedragaren kan fortsätta luras. Skäms på er att hjälpa till i detta.

4 november 2023

Styrd politisk agenda

FB är otroligt styrt och inte oberoende I politik och världshändelser . FB censurerar bort det som inte följer deras agenda. Att sälja sex går utmärkt men inte att ha en egen åsikt som inte är i linje med FB. Gräsligt värre detta och oseriöst

19 oktober 2023

FRUKTANSVÄRT

Jag försökte ta bort en sida jag inte ens visste om att jag skapat 2018, då måste jag logga in på en dator, då försöker jag det, men då leker dom tullpolis och vill ha mitt ID. Ska jag behöva kontakta insatsstyrkan eller Regeringen för att komma åt kitt konto? Eller oroar dom sig för att det är Nordkorea som sitter och hackar en 21 årig tjej från landsbygdsråden? Varför i hel*ete ska jag skicka bild på min ID-handling till jä*la påhittad "myndighet" meta? KAN JAG BARA FPÅ TA BORT MITT ÄCKLIGA FAEBOOK KONTO TACK SNÄLLA!!!! mark-zucdickassberg

11 oktober 2023

Verkligen Amerikansk dubbelmoral

Verkligen Amerikansk dubbelmoral, avstängningar gång på gång,droppen var nu när man skrev en kränkt feminist och blir avstängd, omöjliga att nå, att myndigheterna låter ett bolag vara så onåbara är skam, ingen kundcenter inget nr ingenting, samt att jag kan inte ta bort mig för enl mallen så får det inte, Ska anmäla detta skitbolag till Konsumentverket

2 september 2023

Har en massa regler

Har en massa regler, men följer dom inte själv. Rapporterar man något olämpligt händer inget. Men skriver man något som man själv blir rapporterad för begränsas ens konto omedelbart och utan att man får en orsak tull begränsningen

25 augusti 2023

Otrolig bluffmarknad !

Jag har under ca 2 veckor noga scannat FB Marketplace efter ny mobiltelefon ! Vill påstå att jag aldrig ( är pensionär ) har sett någon så oärlig verksamhet . Det finns minst 1 som jag känner till namn på , men troligen flera rekryterare som värvar privatpersoner till och med I Afrika att lägga ut rena
bluff och bedrägeriannonser på helt nya telefoner !
Jag har hittills kollat på ca 30 sådana ” fantastiska ” telefoner till priser ca 30 - 40 % lägre än t.ex elgiganten ! Metoder - mönster som bedragarna konsekvent använder är att telefonerna alltid ( 100% ) måste beställas via till synes riktiga bolag . Man skall alltid via en länk diskutera pris och leverans men en ” Försäljningschef ” eller ” Marknadschef ” och sedan beställa spårbart paket med förskottsbetalning !
Jag har vid alla tillfällen ,Fake, sagt till annonsören att jag vill ha en hämtadress eftersom jag aldrig köper med förskottsbetalning . Finns inte en chans att få en gatuadress / hämtadress ! Har ibland 5 ggr försökt få en gatuadress - samma svar hela tiden . Vi levererar bara mot beställning på bif länk !
Jag har sparat ett antal sådana chatt ! Vet också att bedragarna kapat FB konton för sina affärer ! Allt försiggår helt öppet på FB Marketplace !

10 juli 2023

facebook är idioter som gnäller om…

facebook är idioter som gnäller om regler å så har dom inga själv på sajten visar porr ,, våld .,, trakasserier har nu blivit avstängd myndigheter, hur klagar man hos facebook , så krångligt å är väll för dom får så mycket klagomål som dom är värda facebook låter en ej ta bort sitt konto fast dom stängt av kontot ,, men skickar e post hela tiden så korkade dom är å falska2023 09 27 HAR BETT FACEBOOK TA BORT MITT KONTO FLERA GÅNGER ,MEN DOM GÖR DET GÖR DET INTE ,MEN FORTSÄTTER SKICKA E POST DOM ÄR SÅ KORKADENÄR STOPPAR DOM FACEBOOK MÅSTE GÖRAS NU

11 juli 2023

Bedragarnas Mecka

1. Facebook är fullständigt översvämmat av annonser för pyramidspel och andra bedrägerier. På fullaste allvar är mer än varannan godkänd annons på hemsidan scams. Skiter Meta fullständigt i användarna så länge de får annonspengar? (Svar, ja!)

2. Facebooks system för 2-faktorsauktorisering fungerar inte. Koderna man får i kod-appen godkänns inte.

3. Ingen support. Fullständigt omöjligt att nå företaget.

5 juli 2023

Jag har ett FB-konto som kapats

Jag har ett FB-konto som kapats, Det finns nu 3 konton där min profilbild finns med 1 äkta och 2 kapade och alla innehåller mina bilder. Det är omöjligt att anmäla det på rätt sätt man får bara fylla i sådant som FB bestämmer.. Jag försöker och får då till svar att det granskats men finns ingen anledning att ta bort det. Jag blir tokig. Försöker på alla sätt nå FB men då skickar de svar till kaparens mail. Jag vill anmäla FB till någon rättslig instans eftersom jag förekommer i sammanhang som jag inte alls kan acceptera.

27 juni 2023

Tjuvarnas Mecka

Tjuvarnas Mecka. Eftersom Facebook/Meta inte verkar bry sig ett dugg om att användare ska legitimera sig mer e-legitimation (som vi faktiskt har i Sverige och de flesta europeiska länder), utan hellre låter troll, tjuvar och knarkare skapa profiler hej vilt.

När jag och andra hederliga samhällsmedborgare anmäler dessa uppenbara tjuvar händer ingenting.

14 juni 2023

Ett företag som har tappat all…

Ett företag som har tappat all verklighetsförankring. Bryr sig inte ens om sina annonsörer som faktiskt är dem som de tjänar pengar på. Efterblivna AI-system som aldrig fungerar, långa svarstider mm. Om ni har möjlighet, använd alla andra sociala nätverk förutom metaskit.

31 maj 2023

Hackat Facebook-konto

Hej! Försöker på alla sätt få tillbaka mitt Facebookkonto, kan ni hjälpa mig?
Blev hackad från ”Lilja” från Vietnam.
Sen inaktiverade Facebook mitt konto för att jag inte följde deras communityregler.
Förutom mitt eget konto är jag admin för 7 grupper som nu inte har någon admin.
Fick kontakt med en kille som via Meta skulle återställa mitt konto. Enligt honom ville Meta ha 103$ för att återställa kontot.
Det kallar jag utpressning !
Kan ni göra något för att hjälpa mig, jag har skärmdumpar som visar händelseförloppet.
Har på olika sätt försökt få kontakt med Facebook, även via mejl, min inget svar!
Hälsningar Kjell Almgren
PS. Till höger kommer det upp en bild att jag ska logga in på Facebook, men då kommer den som kackat mitt konto upp DS.

1 mars 2023

sorgligt att facebook har förvandlats…

sorgligt att facebook har förvandlats från att vara en bra plattform till de sämsta skräp som finns droppen va när ja skrev (va bra) på en facebooksida som senare togs bort för att den bröt mot deras korkade community regler så nu skiter jag i facebook

28 februari 2023

fy vad dåligt ...

nej .. efter mer än 10 år på fejjan får jag ändå konstatera att det är ett värdelöst företag . Inte nog med att de sålt användartans privata uppgifter till företag för att göra reklam . De tillåter dessutom en bluff-företag att annonsera ovj om någons konto blir kapat av begragarte så får man ingen hjälp .., med den attityden så blir det en klar 1a för facebook ..

8 februari 2023

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis