Epine Omdömen

1 130
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goede service en klantvriendelijkheid. Ik had een beveiligingscamera die de verkeerde firmware had.. RLC-423WS Na twee of drie mailtjes was het probleem opgelost. Ik kan de camera terug... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik koop reeds enkele jaren meerdere camera’s bij verschillende firma’s. Uiteindelijk ben ik bij Epine terecht gekomen waar alle merken, waar ik graag mee werk, te verkrijgen zijn aan sterke concurrer... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na een poging tot inbraak een systeem van Reolink aangeschaft. De site van Epine.nl geeft goede informatie en er is veel keus uit diverse merken en type beveiligingscamera's. Voordeel van een NVR i... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eerst telefonisch contact gezocht en wensen neergelegd qua nieuwe alarminstallatie. Medewerkster wees mij op het AJAX alarmsysteem, nieuw in het assortiment. Reviews daarvan bekeken en dat systeem is... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Home bij Epine. Kwaliteit tegen scherpe prijzen. Kijk verder en bestel Home.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 130)

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Reolink Lumus doet het weer

Drie weken geleden de Reolink Lumus gekocht bij Epine. De camera was snel opgehangen en geïnstalleerd, echter de lamp deed het niet en daarom contact gezocht met de klantenservice. De mail werd goed opgepakt en de oplossing snel gevonden. Ik had een verkeerde verlengkabel gebruikt. Nu werkt alles naar volle tevredenheid.

8 december 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hallo hierbij een zeer slechte revieuw…

Hallo hierbij een zeer slechte beoordeling, niet omdat het bedrijf slecht is maar hun producten, ik heb een set met 4 camera s aangeschaft voor 381 euro en heb daar nu problemen mee, uit de garantie natuurlijk maar vervolgens moest ik een onderdeel hebben om het op te lossen en dit was 200 euro en ik moest toch weten dat electronica maar 3 a 4 jaar meeging wanneer ik dit eerder gehoord had dan had ik de camera s niet tegen mijn gevel laten monteren voor een hoop geld nu na 3 jaar moet er alles weer af, hoogwerker erbij enz. Hier komt bij dat ik alleen het onderdeel van de camera bij het zelfde merk moet kopen wat ik dus van een erg slechte kwaliteit vind omdat het zo snel kapot is. Epine bied niks aan om te kijken dat er iets gerepareerd kan worden of een andere oplossing Dus leuk een set kopen met korting maar houd er rekening mee na 3 jaar alles weer van de gevel halen

6 december 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goed en snel geholpen zowel in de…

Zeer goed en snel geholpen zowel in de winkel als aan de telefoon, In de winkel is er uitgebreid de tijd genomen om het een en ander te laten zien.
Later via de webshop bestel ivm er toen op dat moment het product niet op voorraad was. Nette en correct verzorgt geleverd

15 november 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel geleverd, prima kwaliteit.

Het oude camerasysteem was inmiddels 12 jaar oud en begon storingen te krijgen. In de Black-Friday aanbieding een nieuw systeem (4 camera's + recorder) gekocht. Het systeem werd al de volgende dag geleverd en de kwaliteit is boven verwachting goed.

15 november 2022

Goed bedrijf!

Leuk bedrijf, klantenservice is perfect. Snel mail contact! Product is ook zeer goed en aan te raden (beveiligingscameras). Gaan we vaker doen!

25 november 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Helaas na 5 weken nog geen bericht of…

Helaas na 5 weken nog geen bericht of het produkt nog komt.
Via chat werd er 2-4 weken gezegd, terwijl er op site stond dat het op voorraad is.
Jammer dat men niet op de hoogte gehouden word als het toch langer gaat duren.

14 oktober 2022
Logotyp för Epine

Svar från Epine

Beste Ronald,

We vinden het jammer dat uw onze service op deze manier ervaart. We helpen u uiteraard graag verder met een passende oplossing. Hiervoor hebben we zojuist een e-mail naar uw gestuurd. We zien graag uw reactie tegemoet zodat onze collega’s van de juiste afdeling u verder kunnen helpen.

Epine Klantenservice.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel geleverd, alles naar wens.

Snel geleverd en alles compleet.
Producten goed verpakt, alles zag er goed uit en werkt naar behoren.

Informatie op de website compleet en juist. Vooral de dubbele werking van de door mij bestelde camera is erg fijn. Zowel standalone als via camera systeem (synology) werkt alles erg soepel.

De klantenservice heb ik geen ervaring mee, maar laten we eerlijk zijn.. Als alles gaat zoals gewenst en klantenservice niet nodig is, is dat misschien zelfs juist meer waard :-)

21 september 2022
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alternatief

Het bestelde product was niet op voorraad en een prima, wat duurder, alternatief werd direct aangeboden, zonder extra kosten voor mij. Prima service!

1 november 2022

Aankoop Camerabewaking

Mijn ervaring bij de aankoop van een camerabewakingssysteem was SUPER !
De levering op datum zoals voorzien.
Het product is prima.
Maar wat ik voornamelijk gewaardeerd heb is jullie steun en hulp na verkoop.
Mijn Camerasysteem kreeg ik niet opgestart .... geen probleem .. één mailtje en ik werd door een operator opgebeld die mij door de settings geholpen heeft en klaar , alles functioneerde . Dat is top !
Dat geeft vertrouwen voor een volgende aankoop.
Nogmaals mijn dank
Mvg
Kurt

1 november 2022

Super service.

Heb een camera besteld die niet meer op voorraad was. Epine heeft dit goed opgelost door mij een duurder type op te sturen. We hebben het verschil gemiddeld. Top bedankt.

10 november 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.