Was vandaag in epicx Zoetermeer had een…
Was vandaag in epicx Zoetermeer had een hele leuke ervaring dankzij Tara en Ryan echte toppersss kom zeker weer terug!!!!
Manager was niet aanwezig werd ons duidelijk verteld. En dat was te zien. Net een verzamelaars rommelkamer. Veel spellen defect. Waaronder de focus van de vestiging. De pixelfloor. Deze zat in een houten hok en zonder geluid. Die was ook defect. Geen sfeer qua muziek en al helemaal geen interesse van het personeel. Wat ook aangeeft 'het intreseert me niks, de manager is er niet'. Meest waardeloze 25 minuten en 30 euro van ons leven. Onwijze afrader
WAARDELOOS, meer kan ik er niet van maken. Dit gaat dan om de vestiging in Den Haag. Letterlijk 10x gebeld vanaf 10:36 tot 18:05. Opnemen, ho maar! Bel je 1x naar Zoetermeer, heb je meteen iemand aan de lijn. Super goed geholpen, maar het ging om de vestiging in Den Haag. Blijkt dat ze een personeelstekort hebben en dan niet opnemen als het druk is. Het geluid van de telefoon staat waarschijnlijk ook gewoon uit. Ik wilde informatie inwinnen, omdat de website te weinig informatie bevat over alles. Kom je straks daar aan na betaald te hebben blijkt het toch anders te zijn. Kan je achter je geld aanrennen zoals eerder ervaren door anderen. Nog nooit zoiets meegemaakt, ik moet er gewoon om lachen. Kon je maar 0 sterren geven!
We hadden een boeking voor de pixel kamer, daarvan bleek dat er draden doorgebrand waren. Netjes een mail gehad met alternatief en dat het geld teruggestort zou worden. Daarna een mail dat je het geld op een account zou krijgen ipv op je rekening, netjes via de link bij dat account geprobeerd te komen. Werkt allemaal niet, hierover meerdere keren gebeld en ter plekke erover gesproken maar de manager zou dit regelen. Ondertussen ben ik 1.5 week verder sinds de mail/telefonisch contact en heb ik nog steeds mijn geld niet terug.
Ze jatten dus gewoon je geld. Denk 3x na voordat je hierheen komt!
Medewerker heeft een flesje cassis omgestoten over mijn nieuwe schoenen die ik voor de 2e keer aan heb gehad.
De medewerker heeft mijn gegevens genoteerd, foto gemaakt van mn schoenen en contact opgenomen met haar meerdere.
Nu heb ik niet van haar,maar van haar collega te horen gekregen dat epicx daar niet voor aansprakelijk is.
"Staat in de voorwaarden als ik een kaartje koop op internet" word er dan gezegd.
Niets mee te maken, kocht ik de kaartjes op locatie en daarop (bonnetje) word ook niet verwezen naar de voorwaarden.
Dan staat er wel een bordje bij de kassa, maar daar staat ook niets op over schade veroorzaakt door eigen personeel!
Slaat echt nergens op.
Zou wat zijn dat het personeel perongeluk of expres schade of letsel veroorzaakt door perongeluk hete thee op iemand te laten vallen of dat er een speeltoestel inzakt en omvalt door slecht onderhoud of montage, en dat dan via die voorwaarde epicx niet aansprakelijk is, terwijl wij wel gebruik maken en betalen voor hun diensten en consumpties.
Het is toch te gek voor woorden.
"WIJ ZIJN NIET AANSPRAKELIJK VOOR DIEFSTAL, SCHADE OF LETSEL"
Dat is letterlijk wat er staat.
En er staat niet eens op het bordje dat dat de algemene voorwaarden zijn.
Kan toch niet zo zijn dat diefstal, schade of letsel aangebracht door eigen personeel er ook onder valt?!
Mogen ze hun eigen wet maken omtrent aansprakelijkheid van hun eigen personeel ofzo.
Stel een speeltoestel stort, kinderen bekneld,kinderen naar het ziekenhuis, dan is epicx dus ook niet aansprakelijk?
Heeft je kind misschien de rest van de leven last van ziekte onkosten.
Dat is wat ze letterlijk zeggen!
Ik ga dit nog wel uitzoeken via het juridisch loket.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.