Enotria Travel & ReizeninItalie.nl Omdömen

1 103
TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgeste... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het organiseren en boeken van de reis was zeer goed en is naast jullie aanbod van goede gastvrije accommodaties de reden dat we kiezen om onze reizen naar Italië via jullie organisatie te doe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service, flexibel t.a.v. reisplanning. Mooie verblijflocaties, leuk samengestelde reis. Enige minpunt is dat Enotria enkel met Transavia werkt, die maatschappij zelf is OK, maar de bagageafha... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na jaren weer contact opgenomen met Enotria en ze hebben ons wederom verrast met supermooie plekjes en een goed en verzorgd reisschema (inclusief vluchten en huurauto), volledig ontzorgde vakantie. Ik... Se mer

Företagsinformation

1. Researrangör
  2. Torp
  3. Uthyrning av semesterbostad

Skrivet av företaget

Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 103)

46 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

alles was fantastisch geregeld

alles was fantastisch geregeld , van luchthaven , autoverhuur tot de gezellige hotels!
Misschien alleen nog hier en daar suggesties voor eventuele uitstapjes of bezienswaardigheden

21 september 2024

Beste Eddy,
Wat fijn om te horen dat u alles als goed geregeld heeft ervaren. Bij Enotria streven wij altijd naar verbetering daarom zijn wij blij met u reactie, de tips en tops. Wij zullen u suggestie voor meer suggesties meenemen. Dankuwel voor de fijne reactie! Hopelijk heeft u genoten van de vakantie.

Ervaren reisbureau voor Puglia

Enotria heeft samen met ons een prachtige rondreis samengesteld. Alle moeite en tijd voor ons genomen zodat het ons aan niets ontbrak. De informatie over de streek was geweldig

21 september 2024

Beste Renée,
Dankjewel voor de fijne reactie. Bij enotria zijn wij gespecialiseerd in het zuiden van Italië, wij werken veel samen met locals uit de gebieden om zo authentieke en fijne vakanties aan te bieden. daarom is het zo fijn om te horen dat u hier tevreden over was. hopelijk heeft u genoten van Puglia!

fantastisch reisbureau

Je wordt heel goed te woord gestaan. Je krijgt snel je voorstel. Ze denken erg goed met je mee. Wij hebben nu 2x via dit bureau geboekt en de accomodaties zijn fantastisch! Kortom een heel goed en fijn reisbureau.

2 september 2024

Beste Gera,
Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van de mooie locaties die Italië te bieden heeft. Wij zijn blij om te horen dat de vakantie naar wensen was. Dankjewel voor de feedback en hopelijk tot snel!

Super fijne reisorganisatie!!

Enotria is een stabiele, professionele en kundige reisorganisatie. Wij gaan al jarenlang met Enotria “ op vakantie” en het is altijd goed. Vakkundig, heel behulpzaam, vriendelijk en onthouden je wensen.Hun aanbod qua locaties is divers en goed uitgezocht. Wij zijn super tevreden.

8 september 2024

Beste Anette
Bedankt voor de fijne woorden en lovende reactie. Wat fijn om te horen dat jullie weer hebben genoten van jullie vakantie. Jullie positieve feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om continu te blijven verbeteren. We hopen om jullie weer te mogen verwelkomen voor jullie volgende vakantie!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enotria heeft ons verrast!

Enotria Travel heeft ons verrast. We vonden hun suggesties voor onze rondreis van drie weken door Calabrië (onbekend, voet van de laars) al goed, maar in de praktijk hebben de accommodaties onze verwachtingen een paar keer overtroffen.
De communicatie verliep altijd vlot. Ook toen we problemen hadden met onze huurauto, was Enotria daar (op een zaterdag) en hebben zij de kosten voor een upgrade auto op zich genomen. Top!
We bevelen Enotria van harte aan!

9 september 2024
Omdöme utan inbjudan

Beste René
Wat geweldig om te horen dat u niet alleen tevreden was met de accommodaties maar dat het u verwachtingen overtrof. Bij Enotria zijn wij klantgericht en proberen we elke klant een persoonlijke ervaring te bieden dus om te horen dat u blij was met het aangeboden pakket en de communicatie betekent echt veel voor ons. Nogmaals bedankt voor de fijne reactie en de aanbeveling. Hopelijk tot ziens!

Enotria luistert

Enotria luistert. Ze weet wat je belangrijk vindt. Ze denkt mee. Wij gaan al 20 jaar met Enotria naar Italie

3 september 2024

Beste Mariette
Al 20 jaar vertrouwt u ons om u te mogen helpen bij het plannen van de vakantie, daar zijn wij u immens dankbaar voor. U blijvende steun en vertrouwen is belangrijk voor ons en geeft ons motivatie. Dankuwel voor de steun en de reactie!

Zalig verblijf

Netjes, goed , duidelijk en snelle en duidelijke reactie bij vragen. Erg behulpzaam en vriendelijke mensen.

30 augusti 2024

Beste Justin
Fijn om te horen dat de communicatie naar wensen was. Hopelijk heeft u net zo mogen genieten van de vakantie. Dankjewel voor de positieve reactie!

Aanrader!

Na enige jaren weer eens een reis geboekt bij Enotria en wederom een hele leuke vakantie gehad. Dit keer een rondreis in Noordoost-Italië. Enotria slaagt er iedere keer weer in locaties aan te bieden die kleinschalig zijn, met vriendelijk en enthousiast personeel en indien aanwezig een voortreffelijke restaurant. Een aanrader!

17 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige locatie met een geweldig…

Prachtige locatie met een geweldig betrokken host, uniek.

13 augusti 2024

Beste Hilde
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden was met de locatie. Dankjewel voor de fijne feedback!

Toppers

Geweldige organisatie die ook geeft wat het belooft. En de foto's op de website kloppen ook echt!

11 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goede ervaringen met Enotria…

Zeer goede ervaringen met Enotria Travel.
Via Enotria Travel heerlijke vakantie gehad, zowel qua accommodaties, als wel qua locaties.
Zij denken onzettend goed mee en leveren goede service; een aanrader!

4 augusti 2024

Top plek!

We zaten op een heerlijke accommodatie inclusief ontbijt. Het had ook een heerlijk restaurant voor lunch en diner met uitstekende prijs / kwaliteit. Ook een uitgebreide wijnkaart. Tevens was er service aan het zwembad. Echte aanrader!

27 juli 2024

Heerlijke vakantie gehad

Heerlijke vakantie gehad via Enotria Travel. Er was goed geluisterd naar onze wensen en de accommodatie overtrof onze verwachtingen. Als je op zoek bent naar een heerlijke vakantieplek in Italië die past bij jullie wensen, dan raad ik Enotria Travel absoluut aan!

28 juli 2024

Fijne service en snel

Goede tips bij boeken accomodaties en goed meedenken.
Ze zijn ook snel in antwoord geven via mail.
Wanneer er iets is in Italië zijn ze goed te bereiken en wordt alles meteen opgelost.

23 juli 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.