Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgeste... Se mer
Det här tycker kunderna
Het organiseren en boeken van de reis was zeer goed en is naast jullie aanbod van goede gastvrije accommodaties de reden dat we kiezen om onze reizen naar Italië via jullie organisatie te doe... Se mer
Goede service, flexibel t.a.v. reisplanning. Mooie verblijflocaties, leuk samengestelde reis. Enige minpunt is dat Enotria enkel met Transavia werkt, die maatschappij zelf is OK, maar de bagageafha... Se mer
Na jaren weer contact opgenomen met Enotria en ze hebben ons wederom verrast met supermooie plekjes en een goed en verzorgd reisschema (inclusief vluchten en huurauto), volledig ontzorgde vakantie. Ik... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!
Kontaktuppgifter
Klaprozenweg 75 C, unit 2.06, 1032 LG, Amsterdam, Nederländerna
- +31 (0)20 7798338
- info@enotria.nl; info@reizeninitalie.nl
- www.enotria.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Tropea wat ben je mooi!
Tropea is geweldig mooi, de B&B lag heel dichtbij het centrum en bij trappen (182😅) waar je naar het strand kon. Prachtig met al die oude smalle straatjes waar je steeds weer onder de indruk was!
Het kon op de strandjes wel heel druk zijn omdat er geen zwembaden bij de B&B zijn. Begrijpelijk omdat daar geen plek voor is.
Het personeel bij onze B&B was heel vriendelijk met name Maria & haar collega!
Alleen de binnentuin viel erg tegen met name het hele lelijke kunstgras en best wel veel kapotte stoelen!!
Kortom dat zag er op het plaatje heel aantrekkelijk uit maar was een tegenvaller!
Maar verder prima kamer en iedere dag schone handdoeken en als je wilde kon je er ook mee naar het strand nemen.
Het viel ons ook op dat je rustig op een terrasje kunt zitten zonder dat er steeds iemand komt vragen of je nog wat wil bestellen, dat is hier wel anders!
De transfer van en naar het vliegveld ook perfect geregeld 👌🏻
Goede betrouwbare organisatie
Fijne organisatie die met zorg en aandacht zoeken naar mooie locaties voor je vakantie. Prettig in de communicatie, goed geregeld en heel benaderbaar. Aanrader

Svar från Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
De kennis en ervaring die jullie hebben…
De kennis en ervaring die jullie hebben over -en met Liguria blijken uit jullie tips en toelichting, en bij antwoorden op vragen. Jullie kennen de hotels duidelijk en zorgen voor topervaringen in alle door ons bezochte hotels. Daarnaast zijn jullie goed en snel te bereiken bij vragen.

Een aanrader
Perfect georganiseerd, alle afspraken nagekomen en super hotel.
De vespatour was top.....

Reis naar zuiden van Italië via Enotria
De reis naar Italië was op alle fronten een succes.
Prachtige accommodaties, prachtige locaties die je zelf niet snel zou vinden.
Je kunt je reis helemaal zelf naar wens indelen.
Na de aanvraag hadden we heel snel een
offerte, die je naar wens nog kan aanpassen.
Wij zijn uitermate tevreden over Enotria travel

Svar från Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Goede service, kundig advies en mooi aanbod.
De medewerkers van Enotria geven goed advies, denken met je mee en Enotria heeft kwalitatief, goede en mooie resorts in hun aanbod. Een betrouwbare partner.
Onbezorgd op reis
We hadden prettig contact met Enotria. De wensen worden aangehoord en gegoten in een opzeg. Nadien kunnen dingen op verzoek worden aangepast. De accommodaties waren stuk voor stuk (zeer) goed. Ga je zelf opzoek, bijvoorbeeld via booking.com, dan is het aanbod zo enorm dat je niet weet waar te beginnen. Dus geef die zorgen uit handen en je krijgt er geen spijt van!
Mooie reis naar Calabrië.
Mooie reis naar Calabrië samengesteld met Enotria. Gelogeerd op unieke plekjes!
Piemonte lang weekend
There are only good things to say about Enotria travel. They lived up to all our expectations, they listened well to our needs and they were swift in their replies. We will for sure use them again.

Super vriendelijk en betrokken
Alles was tot in de puntjes verzorgd in de voorbereiding, ze zijn enorm ondersteunend bij het regelen van de reis. Er was echt sprake van persoonlijke aandacht en ik kon met vragen laagdrempelig terecht. Ook ter plaatse was er een heel vriendelijk aanspreekpunt waar ik tijdens het verblijf per app vragen aan kon stellen. De uitleg vooraf was ook uitgebreid en handig.
Al met al een super soepele ervaring gehad, waarbij ik echt het gevoel kreeg dat ze ons een fijne vakantie probeerden te bezorgen, in plaats van een vakantie probeerden te 'verkopen'.
Ik raad dit bedrijf echt aan iedereen aan.

Snel en deskundig advies
Droomvakamtie!
Emoties denkt met je mee! We bereidden de reis samen goed voor, alles was goed geregeld. Enotria is goed bereikbaar bij vragen en… de locatie was werkelijk als een droom! We zijn heerlijk ontzorgd!
Snelle en vriendelijke reactie op…
Snelle en vriendelijke reactie op vragen. Duidelijke communicatie betreft betalingen etc.
Een mooie culinaire vakantie.
Zeer goed georganiseerd. Leuke en interessante excursies. Alles klopte.
Enotria is zonder twijfel de klantgerichte specialist.
Het was onze tweede reis verzorgd door Enotria met de zeer persoonlijke benadering, waarbij de keuze van locaties, verblijfsduur etc. samen met een meedenkende medewerker wordt gemaakt.
De werkelijke ervaringen van en op de locaties kwamen goed overeen met de beschrijvingen door Enotria.
Het is sowieso een aanrader om eens te gaan 'shoppen' bij Enotria.
Geweldige reis van A tot Z
Net terug van onze 15 daagse one way Napels-Marathea-Tropea-Sicillië. We hebben genoten en zullen hier nog vaak aan terugdenken.

Mooie rondreis Puglia en Calabria via Enotria
We kregen een goed voorstel wat voldeed aan onze wensen. Mooie reis door mooi land met verblijf op goede verschillende accomodaties. Zuid Italië hebben wij ervaren als een gastvrij en vriendelijk land met een heerlijke keuken, authentieke steden en indrukwekkende natuur en kust.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.