Materac, który zakupiłam według sprzedawcy nie rozpompowal się prawidłowo, brakuje mu 10 cm szerokości, na długości 5 cm. Żałuję że go kupiłam, dodatkowo firma zamknęła sprzedaż w Polsce, martwię się... Se mer
emma-materac.pl
Det här tycker kunderna
Dostaliśmy ten materac w prezencie od koleżanki. Z początku byłam trochę zawiedziona że materac jest jednostronny i szybko się wyrobią wgłębienia. Zaraz będzie dwa miesiące jak go posiadamy i szczerze... Se mer
Företaget har svarat
Uwielbiam tę poduszkę! Na prawdę polecam z całego serduszka:) Od kilku lat mam problemy z kręgosłupem, nie ukrywam że w końcu mogę przesłać całą noc i rano czuję się wyspana. Wielkość idealna bo za ka... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Emma to wiodąca na świecie internetowa marka materacy, sprzedawana w ponad 30 krajach. Dzięki 7-letnim badaniom nad snem i 40+ nagrodom Emma odmieniła sen ponad 4 milionów ludzi na całym świecie. Bądź jedną z pierwszych osób w Polsce, która wypróbuje nagradzany komfort Emma® przez 100 nocy bez ryzyka.
Kontaktuppgifter
Wygoda
To już nasz 3ci materac od Emmy (2x Emma Clasic, 1x Emma one). Oba rodzaje Ok, Emma Classic bardziej nam pasuje, bo śpimy na boku a jest miększy.

Svar från emma-materac.pl
Cudownie miękki a jednocześnie…
Cudownie miękki a jednocześnie sprężysty materac .Po prostu KOMFORT

Svar från emma-materac.pl
Brak dowodu zakupu nie mogę się doprosić!!!!
Brak dowodu zakupu nie mogę się doprosić jeżeli chodzi o materac to ok

Nie trzyma wymiarów
Nie trzyma wymiarów . Jest jakiś delikatny . Trudno ocenić jak długo można będzie z niego korzystać .

Svar från emma-materac.pl
While I think the Emma matrass sleeps…
While I think the Emma matrass sleeps very nicely, my girlfriend is concerned that it was the start of having bedbugs in the house. It is difficult to confirm this to be true (I don't believe it), but for my girlfriend it was the truth. And this was very unfortunate.

Svar från emma-materac.pl
Wreszcie przesypiamy całą noc i rano…
Wreszcie przesypiam całą noc i rano wstaje bez bólu kręgosłupa.

Emma orginal
Bardzo wygodny i dobrze wykonany materac, można testować przez 100 dni i ma długą gwarancje. Po 4 miesiącach użytkowania nie zauważyłem żadnych oznak zużycia a wygoda w spaniu jest nadal na najwyższym poziomie. Polecam firmę i jej materace.

Wyjatkowo wygodny materac
Wyjatkowo wygodny materac, bardzo dobra cena. Jeden z zamawianych produktow musialam zwrocic, gdyz okazal sie zbyt wysoki do lozka pietrowego - w tym zakresie biuro obslugi klieta bylo bardzo wyrozumiale i pomocne. Nasza rodzina korzysta od 2 miesiecy z 3 materacy i wszyscy uzytkownicy sa wyspani, a moj kregoslup wreszcie dostal to czego potrzebowal 🙂Super !!!

Materac jest ok.
Materac bardzo fajny, przede wszystkim prostuje plecy, z kolei dla śpiących na boku, początkowo mega bolą biodra.

Svar från emma-materac.pl
Bardzo ciężki kontakt ze sklepem
Bardzo ciężki kontakt ze sklepem. Nie odpowiadają na maila Infolinia nie działa po 3 tygodnia się dowiedziałem że nie wystawiają faktur dla firm. Nie polecam. Zwracam towar i czekam na zwrot pieniędzy. Nie polecam.

Svar från emma-materac.pl
Zbyt długie oczekiwanie na zamowienie
Na zamówienie czekałam ponad miesiąc. Byłoby to ok, gdyby firma uprzedziła o rzekomych brakach w magazynach. Jedynym plusem była rekompensata w postaci zwrotu kilku procentów zamówienia.

Svar från emma-materac.pl
Zwrot odbył się bez problemu
Materac mimo dobrego wykonania okazał się dla mnie za miękki. Zwrot odbył się bez problemu - także jak ktoś lubi miękkie materace to polecam.

Kupiłam materac o wymiarach 160X200 cm
Kupiłam materac o wymiarach 160X200 cm, niestety okazało się, że faktycznie szerokość jego jest o 10 cm krótsza, czyli rzeczywiste wymiary to 150X200 cm. Jestem trocheczarowana

0 gwiazdek!
Piszecie na stronie że realizacja trwa 3-7 dni, od tygodnia nie mam na czym spać! Minęło 19 dni a ja nawet nie wiem kiedy materac będzie gotowy. Żadnej komunikacji, przejrzystości, kompletna klapa!
Edit: 3-krotny kontakt z obsługą zaowocował póki co tym, że nie zostałem poinformowany kiedy będzie materac. Szybciej odpisujecie tu niż na maile

Svar från emma-materac.pl
Firma specjalizuje się w technologii…
Firma specjalizuje się w technologii materacy piankowych, co oznacza, że oferuje produkty z zaawansowanymi rozwiązaniami. To może być atrakcyjne dla osób, które cenią nowoczesne podejście do snu.

Super polityka zwrotów
Materac nie pasował do ramy łóżka, więc zwróciłam (jest 100 dni na zwrot za darmo). I naprawdę bardzo fajnie to wyszło - sprawny kontakt, szybko dostałam pieniądze z powrotem, nie poniosłam żadnych kosztów. Co do materaca, też wydawał się dobrej jakości, ale najwyraźniej będę musiała zamówić większy rozmiar

Svar från emma-materac.pl
Brak mi słów żeby opisać moje…
Brak mi słów żeby opisać moje zadowolenie z zakupu. Artykuł najwyższej jakości i solidny. Wyrób zdecydowanie poprawiaja jakość snu, w ciągu dnia nie mogę się doczekać aż położę się do łóżka. Przesyłka dobrze zabezpieczona, dostawa ekspresowa. Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam, bo sklep jest godny zaufania. Bardzo pozytywne doświadczenie z zakupu.

Svar från emma-materac.pl
Od dłuższego czasu miałam problem z…
Od dłuższego czasu miałam problem z bólem pleców. Za poradą znajomych zaczęłam chodzić na pilates i zmieniłam swój materac. I to był strzał w dziesiątkę! Materac Emma totalnie zmienił moją wieczorną rutynę. Uwielbiam teraz czytać w łóżku, nie wybudzam się podczas snu i mogę się w pełni zregenerować przez noc. Jestem pewna, że materac posłuży mi przez wiele lat, a ja z czystym sumieniem będę go polecać swoim bliskim :)

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.