Eleganza.nl Omdömen

2 488

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte ervaring met Eleganza. Schoenen besteld voor de 18e verjaardag van onze zoon, direct betaald en levering de volgende werkdag beloofd. Eerst vertraging via DPD en vervolgens ontvangen... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super goede service. Met retourneren ging het een paar keer mis. Maar telkens als ik het meldde kreeg ik snel een reactie. Werd er meegedacht. Uiteindelijk hebben ze nog gebeld voor de duidekijkheid.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestelling was gelijk in orde gemaakt en heb hem binne 2 dagen thuis gekregen. Zelfde product wat ik besteld had prima ongepakt!helemaal top!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We recently bought Golden Goose shoes (size 44) for my son, and he’s absolutely thrilled with them! The quality is exactly what we expected, and they fit perfectly. Delivery was also fast and s... Se mer

Företagsinformation

1. Haute couture-modehus
  2. också i
  3. Barnkläder
  4. Damklädesbutik
  5. Herrkläder
  6. Skobutik

Skrivet av företaget

Eleganza is al meer dan 45 jaar een toonaangevende bestemming voor premium mode. Wat begon als een fysieke modezaak is uitgegroeid tot een gevestigde naam in designerkleding — met onze winkel in hartje Utrecht en onze webshop eleganza.nl. Bij Eleganza vind je een zorgvuldig samengestelde collectie van de meest gewilde luxemerken, waaronder Moncler, Stone Island, Golden Goose, Parajumpers en C.P. Company. Elk item wordt met aandacht geselecteerd, zodat je altijd verzekerd bent van authenticiteit, kwaliteit en de nieuwste collecties. Wij geloven dat premium mode hand in hand gaat met premium service. Daarom maken we je winkelervaring net zo bijzonder als de kleding zelf: persoonlijk advies, snelle en zorgvuldige verzending, en een soepel retour- en ruilbeleid. Heb je een vraag? Ons team denkt graag met je mee. Of je nu langskomt in Utrecht of online bestelt — je mag rekenen op persoonlijke aandacht en betrokkenheid. We zijn er trots op dat klanten al jarenlang bij ons terugkeren voor hun favoriete merken. Jouw ervaring betekent veel voor ons. Heb je bij ons gewinkeld? Dan horen we graag wat je ervan vond — jouw feedback helpt ons elke dag beter te worden.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

2 tn omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(2 488)

698 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben heel blij met mijn aankoop

Ik ben heel blij met mijn aankoop! De schoenen zijn precies zoals verwacht en zitten heerlijk. De kwaliteit is goed en ze zien er supermooi uit. De bestelling verliep soepel en ik ben erg tevreden. Zeker een aanrader!

23 september 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Never again

Never again, the website said free return but i just paid 5,40eur. What a scam!

26 september 2026
Logotyp för Eleganza.nl

Svar från Eleganza.nl

Hi Yaprak,

You will find the returnpolicy on our website. This stated that we don't offer free returns, but a small amount of the returnfees.

Team Eleganza

Perfect

Perfect! Bestelling dag nadien in perfecte staat geleverd! Voor mij Top!

17 september 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij Eleganza gaat altijd alles goed

Bij Eleganza gaat altijd alles goed. Wat ze beloven komen ze ook na en dat is bij vele online shops wel anders.
En het is altijd alsof je jarig bent als je een bestelling van van Eleganza binnenkrijgt. Mooi verpakt en netjes. Heerlijk!!

15 september 2026

Snelle service

Snelle service. Per mail op de hoogte gehouden over verzending. Hogan sneaker ziet er precies qua kleur zo uit als op de foto en inderdaad een halve maat kleiner. Altijd fijn als dit soort informatie erbij staat.

13 september 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.